Sandsække

Fyldte

Uden fyld

Tilbehør

Forbedr din træning med en boksepude

Når du kigger efter en ny boksepude, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige til dine behov. Det er altså ikke ligegyldigt, om du vælger en boksepude på 20 kg eller en boksepude på 50 kg.

Hos os vil du altid få den bedste vejledning inden for køb af bokseudstyr som boksepuder og boksebolde, også kaldet speedballs.
Når du gennemsøger markedet for bokseudstyr, og kommer du i tvivl om, hvilken boksepude, der passer til din boksning eller din træning, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi oplever at blive stillet mange forskellige spørgsmål, når folk henvender sig med henblik på at købe en boksepude til boksetræningen. Et af de spørgsmål vi ofte møder, kan blandt andet omhandle pris og hvad der er definerende for prisen. Du kan se vores priser her på siden.

Boksepude eller sandsæk?

Det kan godt være forvirrende at søge viden på nettet som led i din søgen efter en boksepude eller sandsæk til din træning. Der findes nemlig rigtig mange betegnelser for den samme ting, men uanset om du efterspørger en bokse sandsæk eller en boksesæk, så guider vi dig igennem dit næste køb, hvis du har behov herfor.

Når en sandsæk er billig, er det så ensbetydende med, at den skal udskiftes oftere end dyrere sandsække?

Både ja og nej. Det er selvfølgelig et udtryk for kvaliteten af materialet, men holdbarheden afhænger meget af, hvor meget den bliver brugt og hvor godt du passer på og plejer din nye træningsmakker. Det er vigtigt, at sandsækkens ophæng er det originale eller som minimum af god kvalitet, som tilmed er konstrueret til at kunne holde lige netop din sandsæk. En sandsæk på 50 kg har brug for et mere robust ophæng end sandsække på 20 kg - det giver måske også lidt sig selv. Derudover er holdbarheden også noget, du skal være opmærksom på, hvis du har købt en sandsæk til træning udendørs. Det danske klima slider mere på materialet end indeklimaet i et træningscenter, så vælger du at træne i den friske luft, hjemme i haven eller ude i garagen, så er vores anbefaling, at du afmonterer sandsækken fra ophænget, når du er færdig med din træning. Du kan med fordel opbevare din sandsæk et tørt sted ved stuetemperatur. Der er altså mange ting som påvirker din sandsæk og dens levetid, så det handler derfor om at du gør dig overvejelser om, hvordan du kan passe bedst muligt på den. For er der noget værre end at træne med bokseudstyr som har udtjent sin værnepligt?

Går du og barsler med tanken om at købe en sandsæk til din boksning, så tag endelig kontakt til os eller hold øje med vores hjemmeside. Vi har et bredt udvalg af boksesække og tilbehør i vores store sortiment og vi bestræber os altid på at være blandt de billigste på markedet, uden at gå på kompromis med serviceniveauet og kvaliteten på varerne. Når du har besluttet dig for at investere i en sandsæk, så er det vigtigt for udbyttet af træningen, at du har gode boksehandsker til formålet. Dem forhandler vi selvfølgelig også her på siden.