Bæretaske til kampsportsudstyr

Denne bæretaske af mesh er det helt rigtige til dig der eksempelvis dyrker taekwondo eller en anden form for kampsport. Toppen snøres sammen og låses med en lille klemme. Bæretaskens størrelse på 70 x 45 cm gør den ideel til taekwondo udøveren da den er stor nok til at kunne rumme en komplet taekwondo udrustning.
Den er fremstillet i mesh, hvilket er en form for trådnet i meget fin forstand. Fordelen ved netop dette materiale er, at udluftningen er helt i top til dit kampsportsudstyr. Derved undgår du den klassiske muglugt fra en gammel sportstaske. Du vil samtidig også kunne hænge den op med kampsportsudstyr i til gennemluftning, så ikke bare bæretasken, men også dit kampsportsudstyr bliver ventileret og undgår at blive jordslået.
På lager
Varenummer
100-TTM
139,00 kr.
Denne bæretaske af mesh er det helt rigtige til dig der eksempelvis dyrker taekwondo eller en anden form for kampsport. Toppen snøres sammen og låses med en lille klemme. Bæretaskens størrelse på 70 x 45 cm gør den ideel til taekwondo udøveren da den er stor nok til at kunne rumme en komplet taekwondo udrustning. Den er fremstillet i mesh, hvilket er en form for trådnet i meget fin forstand. Fordelen ved netop dette materiale er, at udluftningen er helt i top til dit kampsportsudstyr. Derved undgår du den klassiske muglugt fra en gammel sportstaske. Du vil samtidig også kunne hænge den op med kampsportsudstyr i til gennemluftning, så ikke bare bæretasken, men også dit kampsportsudstyr bliver ventileret og undgår at blive jordslået.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bæretaske til kampsportsudstyr