Wacoku Grand Master, Poomsae

Dette er taekwondo dragten for den meget dygtige taekwondoudøver. For denne dobok er nemlig beregnet til dem, som er rigtige dygtige til taekwondo, deraf navnet Grand Master. Alle kvinder i Poomsae turneringer, som bærer denne dragt, skal være dimitterede fra syvende Dan, hvilket er noget af en præstation. Taekwondo dragten matcher selvfølgelig alle de nyeste WTF-krav, er anerkendt og licenseret til alle WTF-Poomsae turneringer helt op til internationalt niveau. Dobokken er lavet af robust og let, blandet stof (65% polyester og 35% bomuld). Taekwondo dragten har et meget stilfuldt stribemønster. De sorte bukser har også det samme stilfulde stribedesign og er skåret meget komfortabel, så de ikke hindrer udøverne. Dette er altså dragten til den succesfulde Poomsae-udøver eller til samleren.

På lager
Varenummer
805-2x0
Priser fra 499,00 kr.
WACOKU WTF Poomsae Dobok matcher de nyeste WTF-krav, anerkendt og licenseret til alle WTF Poomsae-turneringer op til internationalt niveau.
For alle sportskvinder i Poomsae turneringer, dimitterede fra 7. Dan.
 
Uniformen er lavet af en robust, men på den anden side let blandet stof (65% polyester, 35% bomuld) med en meget stilfuld stribemønster. Jakken er åben på forsiden efter nyeste turneringsregler og er lukket af bæltet og yderligere remme på siden af jakke. De sorte bukser har også den samme stilfulde design og er skåret meget komfortabel, så det ikke forstyrrer udøverne, når de udfører deres Poomsae former.
 
Den ideelle Dobok for succesfulde Poomsae praktikere eller simpelthen for alle på udkig efter en meget speciel Taekwondo Dobok.
 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wacoku Grand Master, Poomsae