Wacoku dan Dobok, Poomsae (herre)

Denne hvide taekwondo dragt er til den dygtige mandlige udøver af taekwondo i WTF-regi. Dobokken overholder alle de nyeste WTF-krav, og så er den ligeledes licenseret til alle WTF-Poomsae turneringer helt op til internationalt niveau. Taekwondo dragten er som sagt beregnet til mandlige udøvere, men ydermere skal man være dimitteret fra første til sjette Dan, før man kan bære den retmæssigt til turneringer. Dobokken er lavet af robust og let, blandet stof, som er 65% polyester og 35% bomuld. Taekwondo dragten har gennemgående et meget stilfuldt stribedesign, og så er den rigtig, rigtig komfortabel at bruge, så man kan lave sine spark og slag uhindret. Dette er dragten til specialisten eller til personen, der samler på de helt særlige dragter.

 
På lager
Varenummer
800-2x0
Priser fra 499,00 kr.
WACOKU WTF Poomsae Dobok matcher de nyeste WTF-krav, anerkendt og licenseret til alle WTF Poomsae-turneringer op til internationalt niveau.
For mandlige sportsfolk i Poomsae turneringer, dimitteret fra 1. til 6. dan.
 
Uniformen er lavet af en robust, men på den anden side let blandet stof (65% polyester, 35% bomuld) med en meget stilfuld stribe overflade. Jakken er åben på forsiden efter nyeste turneringsregler og er lukket af bæltet og yderligere bands på siden af jakke. De sorte bukser har også den samme stilfulde stribe design og er skåret meget komfortabel, så det ikke forstyrrer sportsfolk, når de udfører deres Poomsae former.
 
Den ideelle Dobok for den succesfulde Poomsae praktiserende læge eller blot for alle på udkig efter en meget speciel Taekwondo Dobok.
 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wacoku dan Dobok, Poomsae (herre)