Wacoku dan Dobok, Poomsae (dame)

En taekwondo dragt, som er henvendt til de sportskvinder, som er udøvere i Poomsae og er dimitteret fra første til sjette Dan. Dobokken matcher de nyeste krav fra WTF, og den er anerkendt og licenseret til alle WTF-Poomsae turneringer helt op til internationalt niveau. Denne taekwondo dragt er lavet af et robust og blandet stof, hvilket betyder, at dobokken består af 65% polyester og 35% bomuld. Hele dragten har et stilfuldt stribemønster. Jakken er åben på forsiden foreskrevet efter nyeste turneringsregler. De blå bukser har et komfortabelt snit, så sportsudøveren sikres en god bevægelsesfrihed, når slag og spark skal foretages. Dette er altså den ideelle taekwondo dragt, hvis du er vild til taekwondo, eller hvis du samler på specielle dragter.

 
På lager
Varenummer
801-2x0
Priser fra 499,00 kr.
WACOKU WTF Poomsae Dobok matcher de nyeste WTF-krav, anerkendt og licenseret til alle WTF Poomsae-turneringer op til internationalt niveau.
For sportskvinder i Poomsae turneringer, dimitteret fra 1. til 6. dan.
 
Uniformen er lavet af en robust, men på den anden side let blandet stof (65% polyester, 35% bomuld) med en meget stilfuld stribemønster. Jakken er åben på forsiden efter nyeste turneringsregler og er lukket af bæltet og yderligere bands på siden af jakke. De blå bukser har også den samme stilfulde design og er skåret meget komfortabel, så det ikke forstyrrer sportsfolk, når de udfører deres Poomsae former.
 
Den ideelle Dobok for succesfulde Poomsae praktikere eller simpelthen for alle på udkig efter en meget speciel Taekwondo Dobok.
 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wacoku dan Dobok, Poomsae (dame)