Tandbeskytter junior, Shield MG2

Tandbeskytter til juniorer som er velegnet til kampsportsdiscipliner med høj risiko for tandskade. Denne tandbeskytter er støbt i et dobbelt lag beskyttende materiale – et ydre lag, som er slidstærkt og hårdt og et blødt materiale indvendigt, som sikrer perfekt pasform samt ekstra beskyttelse og komfort. Tandbeskytteren er velegnet til alle sportsgrene, herunder også taekwondo.
Vores tandbeskyttere fås i forskellige størrelser og denne er en junior tandbeskytter og anbefales til kampsportsudøvere op til 10 år.
Beskyttelsesgrad: ***
På lager
Varenummer
2004
Priser fra 119,00 kr.
Tandbeskytter til juniorer som er velegnet til kampsportsdiscipliner med høj risiko for tandskade. Denne tandbeskytter er støbt i et dobbelt lag beskyttende materiale – et ydre lag, som er slidstærkt og hårdt og et blødt materiale indvendigt, som sikrer perfekt pasform samt ekstra beskyttelse og komfort. Tandbeskytteren er velegnet til alle sportsgrene, herunder også taekwondo. Vores tandbeskyttere fås i forskellige størrelser og denne er en junior tandbeskytter og anbefales til kampsportsudøvere op til 10 år. Beskyttelsesgrad: ***
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tandbeskytter junior, Shield MG2