Tandbeskytter voksen, Shield MG2

Denne tandbeskytter er fremstillet i to forskellige slagt beskyttende materialer, hvilket gør dem velegnet til kampsportsdiscipliner med højrisiko for tandskader. De to materialer har hver deres funktion. Det yderste lag er et slidstærkt og fast materiale som beskytter og giver god absorbering ved kontakt. Det inderste lag er et blødt materiale, som sikrer ekstra beskyttelse og komfort ved fremragende pasform. Tandbeskytteren fra Shield MG2 er velegnet til alle sportsgrene – herunder også taekwondo.
Vores tandbeskytter fås i forskellige størrelser og denne voksen tandbeskytter anbefales til taekwondo kæmpere i alderen 10 år og opefter.
Beskyttelsesgrad: ***
På lager
Varenummer
2002
Priser fra 119,00 kr.
Denne tandbeskytter er fremstillet i to forskellige slagt beskyttende materialer, hvilket gør dem velegnet til kampsportsdiscipliner med højrisiko for tandskader. De to materialer har hver deres funktion. Det yderste lag er et slidstærkt og fast materiale som beskytter og giver god absorbering ved kontakt. Det inderste lag er et blødt materiale, som sikrer ekstra beskyttelse og komfort ved fremragende pasform. Tandbeskytteren fra Shield MG2 er velegnet til alle sportsgrene – herunder også taekwondo. Vores tandbeskytter fås i forskellige størrelser og denne voksen tandbeskytter anbefales til taekwondo kæmpere i alderen 10 år og opefter. Beskyttelsesgrad: ***
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tandbeskytter voksen, Shield MG2