Standard Gi Hvid (Også til børn)

Denne standard hvide taekwondo gi er en god taekwondo dragt. Dobokken hører til traditionel taekwondo. Den er henvendt til begyndere og børn. Dobokken er lavet i rent hvidt 8 ounce 100 % bomuld. Taekwondo gien består af en jakke, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Hvis man gerne vil have en anden farve bælte, kan det findes andet steds på hjemmesiden.
     Taekwondo dragten er forvasket på 40 grader. Sættet kan dog stadig krympe med ca. 3-5% efter første vask på 40° C, da det er 100% bomuld. Man skal derfor være meget forsigtig ved vask af sættet og helt præcise mål efter vask, kan aldrig garanteres.
Dragten er rigtig god at bevæge sig i, så brugeren er sikret bevægelsesfrihed, når kampsporten udøves. Der er altså optimal mulighed for udfoldelse for begynderen og barnet. Så ingen undskyldninger, hvis man ikke synes, man har flair for taekwondo.

     Man kan finde størrelsesanvisninger til taekwondo dragten under billederne.

På lager
Varenummer
SEW
Priser fra 259,00 kr.

Rigtig god standard gi i rent hvidt 8 ounce, 100% bomuld. Velegnet til begyndere og børn.

Sættet består af jakke og bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Sættet er forvasket på 40 grader. Sættet kan dog stadig krympe med ca. 3-5% efter første vask på 40° C, da det er 100% bomuld. Man skal derfor være meget forsigtig ved vask af sættet og helt præcise mål efter vask, kan aldrig garanteres.  

Find størrelsesanvisninger blandt billederne.

Mangler du bælte i en anden farve, kan dette også findes i shoppen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Standard Gi Hvid (Også til børn)