Taekwondo benskinner, ADIDAS

Disse Adidas benskinner er til dig der dyrker taekwondo og som gerne vil bruge lidt ekstra på at få noget ordentligt kampsportsudstyr. Denne taekwondo benskinne fra Adidas er officielt godkendt til kamp og konkurrencer i forbindelse med WTF, som står for World Taekwondo Federation. Og det er ikke uden grund, at skinnebensbeskytterne fra Adidas er godkendt. Her er der nemlig tale om nogle gode, solide skinnebensbeskyttere fra Adidas, som er produceret i slidstærkt syntetisk læder. Benskinnerne spændes nemt på og af ved hjælp af elastik og velcrolukning og tåler nemt at komme i vaskemaskinen.
Vores Adidas skinnebensbeskyttere fås i både store og små størrelser, så vi har med sikkerhed en størrelse der passer til netop dig.
På lager
Varenummer
ADITSP01
Priser fra 369,00 kr.
Disse Adidas benskinner er til dig der dyrker taekwondo og som gerne vil bruge lidt ekstra på at få noget ordentligt kampsportsudstyr. Denne taekwondo benskinne fra Adidas er officielt godkendt til kamp og konkurrencer i forbindelse med WTF, som står for World Taekwondo Federation. Og det er ikke uden grund, at skinnebensbeskytterne fra Adidas er godkendt. Her er der nemlig tale om nogle gode, solide skinnebensbeskyttere fra Adidas, som er produceret i slidstærkt syntetisk læder. Benskinnerne spændes nemt på og af ved hjælp af elastik og velcrolukning og tåler nemt at komme i vaskemaskinen. Vores Adidas skinnebensbeskyttere fås i både store og små størrelser, så vi har med sikkerhed en størrelse der passer til netop dig.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Taekwondo benskinner, ADIDAS