Taekwondo skinnebensbeskytter, Wacoku

Dem der dyrker taekwondo ved, at skinnebensbeskyttere – eller benskinner som de også kaldes – er et must. WACOKU er en kinesisk baseret producent, som blandt andet har specialiseret sig i at udvikle kampsportsudstyr. WACOKU har produceret denne WTF-godkendte taekwondo benskinne. Det er ikke alle taekwondo benskinner, som går denne godkendelse, da det kun er WTF-godkendt kampsportsudstyr der kan benyttes til konkurrence inden for World Taekwondo Federation.
Taekwondo benskinnen fra WACOKU er designet i et robust design med et betræk af syntetisk læder og en stærkt absorberende skumpolstring, så du opnår maximal beskyttelse.
Indvendigt er taekwondo benskinnen beklædt med stofbetræk, som både sikrer perfekt pasform og komfort.
På lager
Varenummer
100-SD
Priser fra 279,00 kr.
Dem der dyrker taekwondo ved, at skinnebensbeskyttere – eller benskinner som de også kaldes – er et must. WACOKU er en kinesisk baseret producent, som blandt andet har specialiseret sig i at udvikle kampsportsudstyr. WACOKU har produceret denne WTF-godkendte taekwondo benskinne. Det er ikke alle taekwondo benskinner, som går denne godkendelse, da det kun er WTF-godkendt kampsportsudstyr der kan benyttes til konkurrence inden for World Taekwondo Federation. Taekwondo benskinnen fra WACOKU er designet i et robust design med et betræk af syntetisk læder og en stærkt absorberende skumpolstring, så du opnår maximal beskyttelse. Indvendigt er taekwondo benskinnen beklædt med stofbetræk, som både sikrer perfekt pasform og komfort.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Taekwondo skinnebensbeskytter, Wacoku