OM OS

Kampudstyr.dk er en webshop (ikke en fysisk butik) med kampsportsudstyr og tilbehør til alle stilarter. Vi forhandler gode mærkevarer, så vi altid kan garantere den bedste kvalitet. Vores baggrund for at handle med disse varer, er mange års erfaring med kampsportsudstyr og et bredt kendskab til diverse kampsportsformer. Fælles for alle kampsportsformer er, at det er essentielt at have den rigtige træningsmåtte.

Hos os er god service i højsædet. Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når du handler her. Vores produkter er overskueligt opdelt, og hvis du skulle have problemer med at finde nogen varer, er du meget velkommen til at kontakte os via mail. Vi svarer altid hurtigt. Et af de produkter vi sælger mest af i vores webshop, er vores sandsække.

Priserne er altid lave hos os. Sammenlignet med resten af markedet fører vi nogen af de laveste priser. Hvis du er interesseret i et større parti varer, så send os en mail. Så sender vi et uforpligtende tilbud.

Vi sælger både til privatpersoner, foreninger, fitnesscentre og offentlige institutioner. Derfor har vi også et bredt udvalg af varer som passer til alle forespørgsler. Du kan finde varerne i menuen, som både er opdelt efter type af udstyr samt de forskellige kampformer såsom; boksning, karate, taekwondo, kickboksning, MMA mm. Mangler du en træningspartner, kan du her se vores udvalg i dummies.

Vi holder os altid løbende opdateret indenfor det nyeste kampsportsudstyr, og vi udvider løbende vores sortiment. Du finder altid det bedste kampsportsudstyr hos os.

God fornøjelse med dine indkøb.