HANDELSBETINGELSER

 

Priser

Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) inklusiv 25% moms.

 

Betaling

Varerne betales online med betalingskort og vi modtager udelukkende Dankort, VISA Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og Diners Club. Købesummen trækkes først på kortet når varen forlader vores butik. Vi tager ikke kortgebyr når du handler hos os.

Oven i købsprisen tillægges fragt, som kan variere efter mængden af de handlede varer. Fragtprisen oplyses tydeligt i ”Kurven”, hvor du kan se det, som du har handlet for.
Ekspeditionsgebyr hos Kampudstyr.dk er 0 kr. 
Det er også muligt at handle via EAN nummer for offentlige institutioner.

 

Levering

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge, de modtages. Lagervarer afsendes så hurtigt som muligt.
Alle vores pakker er med omdeling, dvs. de bliver forsøgt leveret direkte på din hjemmeadresse, hvilket du ikke betaler ekstra for hos os. Den typiske leveringstid er 2-4 hverdage.
Skulle du mod forventning ikke have modtaget din ordre inden for 5 hverdage eller modtaget en seddel i din postkasse fra fragtmanden med info om, at din pakke kan afhentes i en pakkeshop, så skal du kontakte os med det samme. Din pakke kan være kørt til en pakkeshop, hvis du ikke var hjemme, da fragtmanden forsøgte at aflevere din pakke. Fragtmanden lægger normalt en seddel med info om din pakke, hvis det er muligt, men er det ikke sket, så ligger din pakke normalt max 10 dage i pakkeshoppen inden den sendes retur til os. Bliver pakken sendt retur til os pga. du ikke har kontaktet os med det samme efter de 5 hverdage, skal der betales for ny fragt, hvis pakken skal fremsendes til dig endnu en gang.
Det er ikke muligt selv at afhente sin pakke, da vi ikke er en fysisk butik.  Vi leverer kun til Danmark. Vi leverer ikke til Grønland, Færøerne eller andre lande.

 

Varemodtagelse

Vores varer er forsikret under forsendelsen. Ved modtagelse skal du altid kontrollere varen. Modtager du en pakke med synlige tegn på skader fra transporten, er det meget vigtigt, at du modtager pakken med forbehold, eller åbner pakken mens fragtmanden ser på. Hvis indholdet har taget skade, skal der laves en erstatningssag med det pågældende fragtfirma. Fragtmanden kan hjælpe dig med dette. Det er vigtigt, at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand, og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold. Derudover skal du sende en e-mail til Kampudstyr.dk på E-mail (Klik her) Har du ikke mulighed for at modtage pakken direkte fra Fragtmanden, eller andre tager imod pakken for dig, skal du hurtigst muligt kontakte os, hvis varen har fået en transportskade. 

 

Returnering/Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Varer købt i perioden 15. november til 24. december, her gælder de 14 dages fortrydelsesret fra og med den 24. december pga. jul. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail her E-mail (Klik her) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                             

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Ønsker du at returnere en vare, så SKAL du kontakte os på E-mail (Klik her) inden du gør yderligere. Du må ikke bare sende varen retur til vores postadresse.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du skal sende det, som du ønsker at returnere til os. Du kan ikke aflevere det selv, da vi ikke er en fysisk butik. Ønsker du at returnere en vare, så SKAL du kontakte os på E-mail (Klik her) inden du gør yderligere. Du må ikke bare sende varen retur til vores postadresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Ombytning

Ønsker du at ombytte en vare, så SKAL du kontakte os på E-mail (Klik her) inden du gør yderligere. Du må ikke bare sende varen retur til vores postadresse. Du har 14 dage til at bytte varen. Betingelsen for at bytte en vare er, at denne tilbageleveres i væsentlig samme stand, samt i originalemballagen, som ved overdragelsen.

Omkostninger ved at sende varen tilbage, samt fragtomkostninger ved at få fremsendt den nye vare, dækkes af forbrugeren. Det er ikke muligt selv at aflevere eller at afhente varer, da vi ikke er en fysisk butik. Alt skal derfor sendes til os.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Har du en reklamation, kontakt os da med det samme, så vi hurtigt kan hjælpe dig med problemet. Du kan kontakte os på E-mail (Klik her)

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kontakt os som sagt altid først på mail før du sender noget retur til os. Nogle gange kan vi nemlig klare tingene pr. mail uden du behøver at sende varen til os. Beslutter vi at varen alligevel skal sendes til os, så skal den sendes til Kampudstyr.dk, C.F. Møllers Allé 36, 2300 København S. Dette får du yderligere info om, når vi mailer sammen. Vi svarer altid indenfor 24 timer på hverdage, dvs. samme dag eller den næste hverdag.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke muligt selv at aflevere varerne, da vi ikke er en fysisk butik. Alt skal derfor sendes til os.

 

Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte. 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Trade DK ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på kampudstyr.dk er T. Jørgensen.

Som registreret hos Trade DK ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@kampudstyr.dk (Klik her)

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice (Klik her) Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

 

Virksomhedsoplysninger

• Virksomhedens navn: Kampudstyr.dk
• Adresse: C.F. Møllers Allé 36, 2300 København S.
  Vi er ikke en fysisk butik, men udelukkende en webshop. Ovenstående er derfor kun en postadresse.

• E-mail adresse: support@kampudstyr.dk (Klik her)

Vi svarer altid indenfor 24 timer på hverdage, dvs. samme dag eller den næste hverdag.

• Telefonnummer: Vi træffes kun på E-mail (Klik her)

• CVR nr.: 26 39 36 63