Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Udstyr til brydning

 • Denne weight bag er det perfekte træningsudstyr for udøvere af MMA, judo, brydning eller lignende. Sækken er lavet af syntetisk læder og fyldt med klude på samme måde som en sanddæk. Kvaliteten er i top og alle sømme er syet over flere gang.    

  DKK 1.199

  Denne weight bag er det perfekte træningsudstyr for udøvere af MMA, judo, brydning eller lignende. Sækken er lavet af syntetisk læder og fyldt med klude på samme måde som en sanddæk. Kvaliteten er i top og alle sømme er syet over flere gang.    

  DKK 1.199
 • Træner dine håndled og dit fingergreb.  Fremstillet med et robust håndtag i plast formet efter fingrene, og med en 5mm stålfjeder.  Brug den et par minutter om dagen og du vil hurtigt se resultater. Velegnet til kampsport for et godt greb er vigtigt, som for eksempel judo, brydning og brazilian ju jitsu.

  DKK 95

  Træner dine håndled og dit fingergreb.  Fremstillet med et robust håndtag i plast formet efter fingrene, og med en 5mm stålfjeder.  Brug den et par minutter om dagen og du vil hurtigt se resultater. Velegnet til kampsport for et godt greb er vigtigt, som for eksempel judo, brydning og brazilian ju jitsu.

  DKK 95
 • Klatre stof til Judo og Brasilian Jiu-Jitsu. Bruges til træning af fingergreb. 100 % bomuld. Nittede ophængshuller som på billede. Størrelse:  Længde: ca. 400 cm Bredde: ca. 26 cm

  DKK 885

  Klatre stof til Judo og Brasilian Jiu-Jitsu. Bruges til træning af fingergreb. 100 % bomuld. Nittede ophængshuller som på billede. Størrelse:  Længde: ca. 400 cm Bredde: ca. 26 cm

  DKK 885
 • Eagle Catcher Hand Grip Trainer Lavet med stærke stålfjedre for at styrke fingrene, hænderne og musklerne i underarmen. Størrelse: ca 32 x 25 cmFarve: sort  Hvis du ønsker at styrke dit fingergreb eller ønsker et fastere håndtryk er Eagle Catcher den helt rigtige træningspartner.

  DKK 199

  Eagle Catcher Hand Grip Trainer Lavet med stærke stålfjedre for at styrke fingrene, hænderne og musklerne i underarmen. Størrelse: ca 32 x 25 cmFarve: sort  Hvis du ønsker at styrke dit fingergreb eller ønsker et fastere håndtryk er Eagle Catcher den helt rigtige træningspartner.

  DKK 199
 • Underarmstræner der optræner styrken i både underarm og håndled. Vigtig i kampformer hvor der gribes fast i tøj, såsom BJJ, judo og lignende. 

  DKK 235

  Underarmstræner der optræner styrken i både underarm og håndled. Vigtig i kampformer hvor der gribes fast i tøj, såsom BJJ, judo og lignende. 

  DKK 235
 • Håndledstræner hvor modstanden kan justeres fra 10 til 40 kg. Ideel til kampformer hvor et godt greb er vigtigt. F.eks. Judo, Brazilian Jiu-Jitsu eller lignende.

  DKK 189

  Håndledstræner hvor modstanden kan justeres fra 10 til 40 kg. Ideel til kampformer hvor et godt greb er vigtigt. F.eks. Judo, Brazilian Jiu-Jitsu eller lignende.

  DKK 189
 • Denne herre skridtbeskytter har udtagelig plastik-beskyttelse. Beskytteren er fremstillet i bomuld. Denne model er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes til konkurrencer.

  DKK 175

  Denne herre skridtbeskytter har udtagelig plastik-beskyttelse. Beskytteren er fremstillet i bomuld. Denne model er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes til konkurrencer.

  DKK 175
 • Denne skridtbeskytter til kvinder er fremstillet i plastik og giver optimal beskyttelse til kamptræning og konkurrencer. Den er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes ved internationale konkurrencer.

  DKK 209

  Denne skridtbeskytter til kvinder er fremstillet i plastik og giver optimal beskyttelse til kamptræning og konkurrencer. Den er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes ved internationale konkurrencer.

  DKK 209
 • Sort/hvid tandbeskytter i medfølgende boks.  Sikker beskyttelse til dine tænder ved træning af fuld kontakt. Undersiden af beskytteren er fremstillet i ekstra tykt materiale, så der ikke bides igennem selv ved hårdere stød mod ansigtet.

  DKK 175

  Sort/hvid tandbeskytter i medfølgende boks.  Sikker beskyttelse til dine tænder ved træning af fuld kontakt. Undersiden af beskytteren er fremstillet i ekstra tykt materiale, så der ikke bides igennem selv ved hårdere stød mod ansigtet.

  DKK 175
 • Denne sandsæk er en perfekt makker til funktionel træning. Den kan fyldes med sand op til 18 kg eller tilpasses efter ønsket vægt.  Kan bruges til at træne diverse forskellige øvelser - både motion, styrke, stabilitet og balance. Sandsækken består af fire individuelle rum, som kan fyldes hver for sig. Tasken har desuden 7 forskellige håndtag. OBS: Leveres...

  DKK 619

  Denne sandsæk er en perfekt makker til funktionel træning. Den kan fyldes med sand op til 18 kg eller tilpasses efter ønsket vægt.  Kan bruges til at træne diverse forskellige øvelser - både motion, styrke, stabilitet og balance. Sandsækken består af fire individuelle rum, som kan fyldes hver for sig. Tasken har desuden 7 forskellige håndtag. OBS: Leveres...

  DKK 619