Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Tøj / Dragter / Gi til Brasiliansk Jiu-jitsu

 • Meget solid konkurrence dragt i original BBJ stil. 100 % bomuld, forvasket ved 40 grader. 750gr/qm "Golden Weave", hvilket betyder at dragten er yderst robust, men alligevel behagelig at have på. Pasformen er perfekt og har et slankt snit. Velegnet til Brazilian Jiu jitsu og ju jutsu. Logo på både jakke og bukser.Størrelsesanvisningen blandt billederne....

  DKK 619

  Meget solid konkurrence dragt i original BBJ stil. 100 % bomuld, forvasket ved 40 grader. 750gr/qm "Golden Weave", hvilket betyder at dragten er yderst robust, men alligevel behagelig at have på. Pasformen er perfekt og har et slankt snit. Velegnet til Brazilian Jiu jitsu og ju jutsu. Logo på både jakke og bukser.Størrelsesanvisningen blandt billederne....

  DKK 619
 • En all-round dragt i sort. Dragten er lavet i særdeles stærkt 12 ounce lærredsstof af 100% bomuld.  Forstærket på skulder, bryst og revers samt på knæene. Bukser har elastik i taljen. Dragten er inkl. hvidt bælte. Velegnet til mange forskellige kamsportsformer som: Hapkido, Ju Jutsu, Karate, BJJ, Judo mv. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 655

  En all-round dragt i sort. Dragten er lavet i særdeles stærkt 12 ounce lærredsstof af 100% bomuld.  Forstærket på skulder, bryst og revers samt på knæene. Bukser har elastik i taljen. Dragten er inkl. hvidt bælte. Velegnet til mange forskellige kamsportsformer som: Hapkido, Ju Jutsu, Karate, BJJ, Judo mv. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 655
 • Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325

  Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325
 • Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89

  Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89
 • Meget solid konkurrence dragt i original BBJ stil. 100 % bomuld, forvasket ved 40 grader. 750gr/qm "Golden Weave", hvilket betyder at dragten er yderst robust, men alligevel behagelig at have på. Pasformen er perfekt og har et slankt snit. Velegnet til Brazilian Jiu jitsu og ju jutsu. Logo på både jakke og bukser. Bemærk størrelsesanvisningen blandt...

  DKK 729

  Meget solid konkurrence dragt i original BBJ stil. 100 % bomuld, forvasket ved 40 grader. 750gr/qm "Golden Weave", hvilket betyder at dragten er yderst robust, men alligevel behagelig at have på. Pasformen er perfekt og har et slankt snit. Velegnet til Brazilian Jiu jitsu og ju jutsu. Logo på både jakke og bukser. Bemærk størrelsesanvisningen blandt...

  DKK 729
 • Brazilian Jiu-jitsu bælte i blåt og sort. Fås i flere andre farver også. Bæltet måler ca. 4,5 cm i bredden og ca. 5 mm i tykkelse. Vælg mellem forskellig længde.

  DKK 169

  Brazilian Jiu-jitsu bælte i blåt og sort. Fås i flere andre farver også. Bæltet måler ca. 4,5 cm i bredden og ca. 5 mm i tykkelse. Vælg mellem forskellig længde.

  DKK 169
 • BJJ bælte i hvidt med sort mærke. Måler ca. 4,5 cm i bredden og ca. 5 mm i tykkelse.

  DKK 169

  BJJ bælte i hvidt med sort mærke. Måler ca. 4,5 cm i bredden og ca. 5 mm i tykkelse.

  DKK 169
 • Bælte til brasiliansk jiu-jitsu i brun og sort. Bæltet findes i flere forskellige farver her på shoppen, søg blot efter den farve du har brug for i menuen. Måler ca. 4,5 cm i bredde og ca. 5 mm i tykkelse.

  DKK 169

  Bælte til brasiliansk jiu-jitsu i brun og sort. Bæltet findes i flere forskellige farver her på shoppen, søg blot efter den farve du har brug for i menuen. Måler ca. 4,5 cm i bredde og ca. 5 mm i tykkelse.

  DKK 169
 • Brazilian Jiu-jitsu bælte i god kvalitet - denne version i lilla og sort. Bæltet findes også i flere andre farver her på shoppen. Bæltet er ca. 4,5 cm i bredde og ca. 5 mm tykt.

  DKK 169

  Brazilian Jiu-jitsu bælte i god kvalitet - denne version i lilla og sort. Bæltet findes også i flere andre farver her på shoppen. Bæltet er ca. 4,5 cm i bredde og ca. 5 mm tykt.

  DKK 169
 • Bælte til brasiliansk jiu-jitsu i sort og rødt. Find flere forskellige farver ved at søge efter ønskede farve og BJJ i menuen.  Bæltet måler ca. 4,5 i bredde og 5 mm i tykkelse. Find den rette længde under varianter.

  DKK 169

  Bælte til brasiliansk jiu-jitsu i sort og rødt. Find flere forskellige farver ved at søge efter ønskede farve og BJJ i menuen.  Bæltet måler ca. 4,5 i bredde og 5 mm i tykkelse. Find den rette længde under varianter.

  DKK 169