Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Udstyr til boksning

 • Håndsyede boksehandsker af 100% okselæder i den bedste kvalitet. Handskerne sidder perfekt og lukker tæt om håndleddet grundet den brede velcro lukning. Twins er et af de absolutte topmærker inden for kampsport og har produceret kampsportsartikler i over 60 år. En af vores absolut bedst sælgende produkter. Design: Black (BGVL-3)Vægt: 10, 12, 14, 16 Oz

  DKK 1.055

  Håndsyede boksehandsker af 100% okselæder i den bedste kvalitet. Handskerne sidder perfekt og lukker tæt om håndleddet grundet den brede velcro lukning. Twins er et af de absolutte topmærker inden for kampsport og har produceret kampsportsartikler i over 60 år. En af vores absolut bedst sælgende produkter. Design: Black (BGVL-3)Vægt: 10, 12, 14, 16 Oz

  DKK 1.055
 • Sort boksehåndbind med velcrolukning. Boksehåndbindet er lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden og kan tilpasses.  Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud. Fås også i andre farver - se nedenfor under...

  DKK 115

  Sort boksehåndbind med velcrolukning. Boksehåndbindet er lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden og kan tilpasses.  Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud. Fås også i andre farver - se nedenfor under...

  DKK 115
 • Boksehandsker i ægte læder. Gode boksehandsker i kvalitetslæder med velcrolukning. Godkendt af WAKO (World Armateur Kickboxing Organization) til turneringer hvor der også indgår fuld kontakt. 

  DKK 505

  Boksehandsker i ægte læder. Gode boksehandsker i kvalitetslæder med velcrolukning. Godkendt af WAKO (World Armateur Kickboxing Organization) til turneringer hvor der også indgår fuld kontakt. 

  DKK 505
 • Boksehandsker i ægte sort læder med påsyet WAKO godkendelse. Velcro lukning og ekstra polstring. Godkendt af WAKO (World Armateur Kickboxing Organization) til turneringer i kickboksning.  Bemærk: Denne model fås kun i størrelse 10 oz.

  DKK 559

  Boksehandsker i ægte sort læder med påsyet WAKO godkendelse. Velcro lukning og ekstra polstring. Godkendt af WAKO (World Armateur Kickboxing Organization) til turneringer i kickboksning.  Bemærk: Denne model fås kun i størrelse 10 oz.

  DKK 559
 • Højkvalitetshjelm med af ægte læder fra TWINS. Kan justeres i snoren øverst på hovedet, og på bagsiden af hovedet lukkes hjelmen med en bred velcro som kan lukkes selv med handsker på. Beskytter også kindben. Størrelsesanbefaling i forhold til hovedomkreds:  M = 54-56cmL = 56-59cm

  DKK 885

  Højkvalitetshjelm med af ægte læder fra TWINS. Kan justeres i snoren øverst på hovedet, og på bagsiden af hovedet lukkes hjelmen med en bred velcro som kan lukkes selv med handsker på. Beskytter også kindben. Størrelsesanbefaling i forhold til hovedomkreds:  M = 54-56cmL = 56-59cm

  DKK 885
 • Blåt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet.Bruges også til andre kampsportsstilarter. Prisen er for 2 stk., og fås kun i 250 cm Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115

  Blåt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet.Bruges også til andre kampsportsstilarter. Prisen er for 2 stk., og fås kun i 250 cm Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115
 • Rødt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Dette boksehåndbind kan også bruges til andre kampsportsgrene. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115

  Rødt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Dette boksehåndbind kan også bruges til andre kampsportsgrene. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115
 • Boksehandske børnemodel 6 oz. Lavet i sort slidstærkt kunstlæder, og lukkes med velcro.

  DKK 255

  Boksehandske børnemodel 6 oz. Lavet i sort slidstærkt kunstlæder, og lukkes med velcro.

  DKK 255
 • Sorte boksehandsker lavet i kunstlæder. Handskerne er sorte både indeni og udenpå og lukkes med velcro. Optimal begynderhandske.  

  DKK 289

  Sorte boksehandsker lavet i kunstlæder. Handskerne er sorte både indeni og udenpå og lukkes med velcro. Optimal begynderhandske.  

  DKK 289
 • Boksehandsker i kunstlæder med grå mesh i håndfladen.  På grund af disse masker i håndfladen har hænderne øget åndbarhed. Man sveder mindre og handskerne tørrer hurtigere. Lukkes med velcro.

  DKK 309

  Boksehandsker i kunstlæder med grå mesh i håndfladen.  På grund af disse masker i håndfladen har hænderne øget åndbarhed. Man sveder mindre og handskerne tørrer hurtigere. Lukkes med velcro.

  DKK 309
 • Kunstlæder boksehandsker i Carbon Optic med grå mesh i håndfladerne. Grundet meshnettet i håndfladerne er der øget åndbarhed, og man sveder ikke hænderne så meget. Handskerne er også meget lettere at tørre efter brug.Lukkes med velcro.

  DKK 309

  Kunstlæder boksehandsker i Carbon Optic med grå mesh i håndfladerne. Grundet meshnettet i håndfladerne er der øget åndbarhed, og man sveder ikke hænderne så meget. Handskerne er også meget lettere at tørre efter brug.Lukkes med velcro.

  DKK 309
 • Inderhandske til boksehandsker og sandsækhandsker.   I strækbart materiale som mindsker sved og friktion i handsken.    Prisen er for 2 stk. 

  DKK 105

  Inderhandske til boksehandsker og sandsækhandsker.   I strækbart materiale som mindsker sved og friktion i handsken.    Prisen er for 2 stk. 

  DKK 105
 • Original body protection fra Twins i 100% læder. Bæltet er one-size og pasformen gør at både maven og siderne bliver dækket. Velegnet til sparring eller træning med slag og spark på kroppen. Første klasses håndværk.

  DKK 935

  Original body protection fra Twins i 100% læder. Bæltet er one-size og pasformen gør at både maven og siderne bliver dækket. Velegnet til sparring eller træning med slag og spark på kroppen. Første klasses håndværk.

  DKK 935
 • Bæretaske af mesh, 70x45 cm, med låseanordning til låsning snøre.Fremragende til luftig opbevaring af dit udstyr. På denne måde har du det hele sammen og det får luft, så der ikke dannes mug. Kan også hænges op udendørs for gennemluftning. Tasken er stor nok til at rumme en komplet taekwondo udrustning, men er selvfølgelig også meget velegnet til andre...

  DKK 135

  Bæretaske af mesh, 70x45 cm, med låseanordning til låsning snøre.Fremragende til luftig opbevaring af dit udstyr. På denne måde har du det hele sammen og det får luft, så der ikke dannes mug. Kan også hænges op udendørs for gennemluftning. Tasken er stor nok til at rumme en komplet taekwondo udrustning, men er selvfølgelig også meget velegnet til andre...

  DKK 135
 • Stærk og holdbar sandsækhandske i sort kunstlæder. Handsken indeholder materialet mesh, som gør det lettere for hænderne at komme af med varmen under træningen. Tommelfingeren er åben, og den stabile polstring giver et godt greb. Et rigtig godt produkt, hvor du får masser af handske for pengene. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 269

  Stærk og holdbar sandsækhandske i sort kunstlæder. Handsken indeholder materialet mesh, som gør det lettere for hænderne at komme af med varmen under træningen. Tommelfingeren er åben, og den stabile polstring giver et godt greb. Et rigtig godt produkt, hvor du får masser af handske for pengene. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 269
 • Klassisk sandsækhandske i god kvalitet fremstillet af ægte læder. Handsken er lukket og håndleddet støttes af et elastikbånd der lukkes med velcro. 

  DKK 325

  Klassisk sandsækhandske i god kvalitet fremstillet af ægte læder. Handsken er lukket og håndleddet støttes af et elastikbånd der lukkes med velcro. 

  DKK 325
 • Sandsækhandsker i god kvalitet fremstillet af ægte læder i farverne rød og sort. Denne model har frie fingre.

  DKK 285

  Sandsækhandsker i god kvalitet fremstillet af ægte læder i farverne rød og sort. Denne model har frie fingre.

  DKK 285
 • Professionelle boksehandsker i rødt læder.   En top model som er ideel til fuld kontakt træning.    Velcrolukning giver perfekt støtte og gør handsken meget stabil. 

  DKK 445

  Professionelle boksehandsker i rødt læder.   En top model som er ideel til fuld kontakt træning.    Velcrolukning giver perfekt støtte og gør handsken meget stabil. 

  DKK 445
 • Kvalitets boksehandsker i sort.   Handskerne er lavet i sort læder og er en absolut top model.   Velcro lukning giver støtte og der er ekstra polstring. Handsken er perfekt til fuld kontakt.

  DKK 445

  Kvalitets boksehandsker i sort.   Handskerne er lavet i sort læder og er en absolut top model.   Velcro lukning giver støtte og der er ekstra polstring. Handsken er perfekt til fuld kontakt.

  DKK 445
 • Neopren håndbind med lag af gel.    Kan både anvendes til træning på pletter eller let sparring. Kan bruges i alle kampsport.   190 cm lang elastrikbind fra handsken sikrer håndleddene og giver stabilitet.

  DKK 199

  Neopren håndbind med lag af gel.    Kan både anvendes til træning på pletter eller let sparring. Kan bruges i alle kampsport.   190 cm lang elastrikbind fra handsken sikrer håndleddene og giver stabilitet.

  DKK 199
 • Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339

  Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339
 • Kvalitetshandsker i kunstlæder i en flot iøjnefaldende grøn farve.   Kan blandt andet anvendes i boksning, kickboksning og thaiboxing. Velcro lukning sikrer god støtte.   Fås også i en frisk orange, se tilbehør nedenfor.

  DKK 289

  Kvalitetshandsker i kunstlæder i en flot iøjnefaldende grøn farve.   Kan blandt andet anvendes i boksning, kickboksning og thaiboxing. Velcro lukning sikrer god støtte.   Fås også i en frisk orange, se tilbehør nedenfor.

  DKK 289
 • Kvalitetsboksehandsker i en frisk orange farve.Bruges blandt andet indenfor boksning, kickboxing og thaiboxing. Materialet er slidstærkt kunstlæder og velcro ved håndleddet sikrer støtte.    Fås også i grøn, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 289

  Kvalitetsboksehandsker i en frisk orange farve.Bruges blandt andet indenfor boksning, kickboxing og thaiboxing. Materialet er slidstærkt kunstlæder og velcro ved håndleddet sikrer støtte.    Fås også i grøn, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 289
 • Robuste handsker i buffalolæder i blåt og hvidt design.   Handskerne er slidstærke i ægte læder og anvendes ofte til Thaiboxing.   Fås også i rødt design, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 505

  Robuste handsker i buffalolæder i blåt og hvidt design.   Handskerne er slidstærke i ægte læder og anvendes ofte til Thaiboxing.   Fås også i rødt design, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 505