Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Tøj / Dragter / Hakama til Aikido

 • Hakamaen lavet af syntetisk stof. 65% polyester og 35% rayon.Meget holdbar og bevarer formen efter vask. Folderne bliver tilbage efter vask. Stoffet krymper ikke og bliver ikke udvasket. Forstærket rygstøtte.Velegnet til Aikido og Kendo. Vælg mellem farverne hvid og mørkeblå. Bemærk at dette kun er hakamaen og at en overdel skal købes separat. Se under...

  DKK 505

  Hakamaen lavet af syntetisk stof. 65% polyester og 35% rayon.Meget holdbar og bevarer formen efter vask. Folderne bliver tilbage efter vask. Stoffet krymper ikke og bliver ikke udvasket. Forstærket rygstøtte.Velegnet til Aikido og Kendo. Vælg mellem farverne hvid og mørkeblå. Bemærk at dette kun er hakamaen og at en overdel skal købes separat. Se under...

  DKK 505
 • Tabi til Aikido eller Tai Chi. Traditionel japansk model til indendørs brug. Modellen er sort og hvid, med hvid stofsål. Lukkes med velcro. Undgå kolde fødder i vintertiden.    Denne model er små i størrelser, så bestil i et eller to numre større end normalt.

  DKK 199

  Tabi til Aikido eller Tai Chi. Traditionel japansk model til indendørs brug. Modellen er sort og hvid, med hvid stofsål. Lukkes med velcro. Undgå kolde fødder i vintertiden.    Denne model er små i størrelser, så bestil i et eller to numre større end normalt.

  DKK 199
 • Tabi sokker til ninjutsu. Kan også bruges til aikido eller tai chi. Super kvalitets sorte one-size sokker som er fremstillet i 95% Polyester og 5% Elasthan. Se også vores udvalg af tabisko og ninjadragt til ninjutsu.

  DKK 99

  Tabi sokker til ninjutsu. Kan også bruges til aikido eller tai chi. Super kvalitets sorte one-size sokker som er fremstillet i 95% Polyester og 5% Elasthan. Se også vores udvalg af tabisko og ninjadragt til ninjutsu.

  DKK 99
 • Sorte universal bukser til kampsport. Bukserne kan anvendes til mange forskellige slags kampsport. De har elastik i livet og en god bevægefrihed i benene. Bukserne fås også i hvid. De er fremstillet i 8 oz. og 100 % bomuld. Forvasket på 40 grader, hvilket betyder, at de ikke krymper ved denne temperatur. Se størrelsesanvisninger i billederne. Fås også til...

  DKK 209

  Sorte universal bukser til kampsport. Bukserne kan anvendes til mange forskellige slags kampsport. De har elastik i livet og en god bevægefrihed i benene. Bukserne fås også i hvid. De er fremstillet i 8 oz. og 100 % bomuld. Forvasket på 40 grader, hvilket betyder, at de ikke krymper ved denne temperatur. Se størrelsesanvisninger i billederne. Fås også til...

  DKK 209
 • TAKACHI Kyoto Judogi. Standard model i et godt design. Lavet i en ren hvid farve i en behagelig pasform og i et robust stof. Overdelen er lavet i det traditionelle riskorn 550 gr/kvm stof.  Bukserne har elastik i taljen i alle størrelser. Hvidt bælte medfølger. Ideel til børn og begyndere. Størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 439

  TAKACHI Kyoto Judogi. Standard model i et godt design. Lavet i en ren hvid farve i en behagelig pasform og i et robust stof. Overdelen er lavet i det traditionelle riskorn 550 gr/kvm stof.  Bukserne har elastik i taljen i alle størrelser. Hvidt bælte medfølger. Ideel til børn og begyndere. Størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 439
 • Hakama lavet af syntetisk stof (65% polyester /og35% rayon)  Lavet i meget holdbart stof, men hvor folderne bliver i stoffet efter vask. Er lavet med forstærket rygstøtte. Bemærk at dette kun er hakamaen og at en overdel skal købes separat. Se under tilbehør nedenfor.

  DKK 505

  Hakama lavet af syntetisk stof (65% polyester /og35% rayon)  Lavet i meget holdbart stof, men hvor folderne bliver i stoffet efter vask. Er lavet med forstærket rygstøtte. Bemærk at dette kun er hakamaen og at en overdel skal købes separat. Se under tilbehør nedenfor.

  DKK 505
 • Japanske indendørs tabi.   Lavet i sort lærred, hvis indeni og med sort ruskindsål. Lukkes med velcro. Benyttes i aikido og thai chi eller til meditation, da de forhindrer varmetab fra fødderne fra kolde gulve.

  DKK 255

  Japanske indendørs tabi.   Lavet i sort lærred, hvis indeni og med sort ruskindsål. Lukkes med velcro. Benyttes i aikido og thai chi eller til meditation, da de forhindrer varmetab fra fødderne fra kolde gulve.

  DKK 255
 • Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325

  Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325
 • Begynder judo gi fremstillet af 100% bomuld 380 gr. / kvm. Jakken er lavet i den trationelle riskorn struktur med forskellige skulder og brystforstærkninger. Bukserne har elastik i taljen og forstærkninger på knæ. Hvidt bælte medfølger. Ideel til børn og begyndere. Ønsker anden farve bælte, findes disse også her i shoppen. Størrelsesanvisning findes...

  DKK 249

  Begynder judo gi fremstillet af 100% bomuld 380 gr. / kvm. Jakken er lavet i den trationelle riskorn struktur med forskellige skulder og brystforstærkninger. Bukserne har elastik i taljen og forstærkninger på knæ. Hvidt bælte medfølger. Ideel til børn og begyndere. Ønsker anden farve bælte, findes disse også her i shoppen. Størrelsesanvisning findes...

  DKK 249
 • Judogi i blå farve i en behagelig pasform. Forstærket design fremstillet i et robust stof af 100 % bomuld. Model: Takachi Kyoto. Jakken er lavet med traditionel riskornsvævning 550 gr/kvm. Bukserne har elastik i taljen. Hvidt bælte medfølger. Velegnet til judo, aikido, ju jutsu eller lignende kampsportsformer. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.  

  DKK 555

  Judogi i blå farve i en behagelig pasform. Forstærket design fremstillet i et robust stof af 100 % bomuld. Model: Takachi Kyoto. Jakken er lavet med traditionel riskornsvævning 550 gr/kvm. Bukserne har elastik i taljen. Hvidt bælte medfølger. Velegnet til judo, aikido, ju jutsu eller lignende kampsportsformer. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.  

  DKK 555
 • Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89

  Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89
 • Rigtig god og slidstærk judogi i hvid. Perfekt både til konkurrence og træning. Den et fremstillet på en ny måde i 60% bomuld, 40% polyester (viscose), som gør den yderst robust og samtidig god at have på. Den krymper desuden næsten ikke i vask.   Er ideel til mere avancerede judoudøvere og undervisere som ønsker den bedste kvalitet.   Læs mere i...

  DKK 715

  Rigtig god og slidstærk judogi i hvid. Perfekt både til konkurrence og træning. Den et fremstillet på en ny måde i 60% bomuld, 40% polyester (viscose), som gør den yderst robust og samtidig god at have på. Den krymper desuden næsten ikke i vask.   Er ideel til mere avancerede judoudøvere og undervisere som ønsker den bedste kvalitet.   Læs mere i...

  DKK 715
 • Rigtig godt begyndersæt i 450 gr. kvalitets 100% bomuld i farven ren hvid. Sættet består af en overdel, et par bukser med elastik i taljen og med forstærkninger på knæ. Derudover medfølger der et hvidt bælte. Kan blandt andet bruges til judo og ju jutsu træning. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 359

  Rigtig godt begyndersæt i 450 gr. kvalitets 100% bomuld i farven ren hvid. Sættet består af en overdel, et par bukser med elastik i taljen og med forstærkninger på knæ. Derudover medfølger der et hvidt bælte. Kan blandt andet bruges til judo og ju jutsu træning. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 359
 • Disse klassiske kampsportssko er i god kvalitet til en rigtig fornuftig pris.  Skoen er lavet i slidstærkt kunstlæder. Farven er hvid med sort stribe. Snørrelukning sikrer at skoen sidder godt på foden. Anvendes blandt andet indenfor ju jutsu, karate og taekwondo. Fås helt ned til størrelse 33 og op til 47. BEMÆRK at modellen er lille i størrelsen, så...

  DKK 275

  Disse klassiske kampsportssko er i god kvalitet til en rigtig fornuftig pris.  Skoen er lavet i slidstærkt kunstlæder. Farven er hvid med sort stribe. Snørrelukning sikrer at skoen sidder godt på foden. Anvendes blandt andet indenfor ju jutsu, karate og taekwondo. Fås helt ned til størrelse 33 og op til 47. BEMÆRK at modellen er lille i størrelsen, så...

  DKK 275
 • Specialdesignet gi til Aikido. Helt hvid og med broderi på venstre ærme. Denne traditionelle gi er fremstillet i 100% bomuld, 450 gram/m²Bukserne er med elastik i taljen og hvidt bælte medfølger.

  DKK 389

  Specialdesignet gi til Aikido. Helt hvid og med broderi på venstre ærme. Denne traditionelle gi er fremstillet i 100% bomuld, 450 gram/m²Bukserne er med elastik i taljen og hvidt bælte medfølger.

  DKK 389