Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Tøj / Dragter / Gi til Ninjutsu

 • Udendørs Tabi med skridsikker gummisål og et langt skaft.Ideelt kombineres disse tabi med vores ninja dragt, for at opnå det helt rigtige ninja tøj. Fås i størrelserne 36-46. Husk også at bestille tabi sokker. Se tilbehør nedenfor.

  DKK 419

  Udendørs Tabi med skridsikker gummisål og et langt skaft.Ideelt kombineres disse tabi med vores ninja dragt, for at opnå det helt rigtige ninja tøj. Fås i størrelserne 36-46. Husk også at bestille tabi sokker. Se tilbehør nedenfor.

  DKK 419
 • Tabi sokker til ninjutsu. Kan også bruges til aikido eller tai chi. Super kvalitets sorte one-size sokker som er fremstillet i 95% Polyester og 5% Elasthan. Se også vores udvalg af tabisko og ninjadragt til ninjutsu.

  DKK 99

  Tabi sokker til ninjutsu. Kan også bruges til aikido eller tai chi. Super kvalitets sorte one-size sokker som er fremstillet i 95% Polyester og 5% Elasthan. Se også vores udvalg af tabisko og ninjadragt til ninjutsu.

  DKK 99
 • Sort ninja dragt fremstillet i 8 oz forvasket stof. Sættet består af jakke, bukser med snøre, hætte, maske, et sæt handsker og et sort bælte. Det helt rigtige ninja tøj til ninjutsu træning. Se størrelsesanvisning blandt billederne.   Se under tilbehør for at finde tabi sko til dragten og andet ninja udstyr.

  DKK 449

  Sort ninja dragt fremstillet i 8 oz forvasket stof. Sættet består af jakke, bukser med snøre, hætte, maske, et sæt handsker og et sort bælte. Det helt rigtige ninja tøj til ninjutsu træning. Se størrelsesanvisning blandt billederne.   Se under tilbehør for at finde tabi sko til dragten og andet ninja udstyr.

  DKK 449
 • Sorte universal bukser til kampsport. Bukserne kan anvendes til mange forskellige slags kampsport. De har elastik i livet og en god bevægefrihed i benene. Bukserne fås også i hvid. De er fremstillet i 8 oz. og 100 % bomuld. Forvasket på 40 grader, hvilket betyder, at de ikke krymper ved denne temperatur. Se størrelsesanvisninger i billederne. Fås også til...

  DKK 209

  Sorte universal bukser til kampsport. Bukserne kan anvendes til mange forskellige slags kampsport. De har elastik i livet og en god bevægefrihed i benene. Bukserne fås også i hvid. De er fremstillet i 8 oz. og 100 % bomuld. Forvasket på 40 grader, hvilket betyder, at de ikke krymper ved denne temperatur. Se størrelsesanvisninger i billederne. Fås også til...

  DKK 209
 • Sort standard gi i god kvalitet, som blandt andet anvendes til karate.Sættet består af overdel, bælte og bukser med elastik i taljen, 100% bomuld, 8 ounce. Et kvalitetssæt til en overkommelig pris! Gi´en er forvasket ved 40° C, hvilket betyder at den ikke krymper i vask. Fås også i børnestørrelser. Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 299

  Sort standard gi i god kvalitet, som blandt andet anvendes til karate.Sættet består af overdel, bælte og bukser med elastik i taljen, 100% bomuld, 8 ounce. Et kvalitetssæt til en overkommelig pris! Gi´en er forvasket ved 40° C, hvilket betyder at den ikke krymper i vask. Fås også i børnestørrelser. Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 299
 • Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325

  Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325
 • Ninja gaiters i sort passer perfekt til vores ninja udstyr. Disse gaiters er one size, men lavet med strækbar materiale på indersiden, så de har en god pasform. Bruges blandt andet til ninjutsu. Se også ninjadragt samt sokker herunder.

  DKK 219

  Ninja gaiters i sort passer perfekt til vores ninja udstyr. Disse gaiters er one size, men lavet med strækbar materiale på indersiden, så de har en god pasform. Bruges blandt andet til ninjutsu. Se også ninjadragt samt sokker herunder.

  DKK 219