Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Tøj / Dragter / Gi / Hakama til Kobudo

 • Hvide universal bukser til kampsport. Super kvalitet og god bevægelighed samt elastik i livet. Anvendes til flere forskellige slags kampsport. Stoffet er 8 oz og 100 % bomuld, og bukserne er forvasket på 40 grader. Bukserne findes også i en sort model. Se anvisninger på størrelser blandt billederne.

  DKK 189

  Hvide universal bukser til kampsport. Super kvalitet og god bevægelighed samt elastik i livet. Anvendes til flere forskellige slags kampsport. Stoffet er 8 oz og 100 % bomuld, og bukserne er forvasket på 40 grader. Bukserne findes også i en sort model. Se anvisninger på størrelser blandt billederne.

  DKK 189
 • Her får du virkelig værdi for pengene. En rigtig god hvid basis gi, som er velegnet til begyndere og børn. Dragten er af 7,5 ounce blandet stof bestående af 55% polyester og 45% bomuld. Stoffet er rent hvidt og krymper ikke i vask. Sættet består af en traditionel overdel, bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Den helt klassiske gi. Se...

  DKK 209

  Her får du virkelig værdi for pengene. En rigtig god hvid basis gi, som er velegnet til begyndere og børn. Dragten er af 7,5 ounce blandet stof bestående af 55% polyester og 45% bomuld. Stoffet er rent hvidt og krymper ikke i vask. Sættet består af en traditionel overdel, bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Den helt klassiske gi. Se...

  DKK 209
 • Rigtig god standard gi i rent hvidt 8 ounce 100% bomuld. Velegnet til begyndere og børn. Sættet består af jakke, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Sættet er forvasket på 40 grader. Find størrelsesanvisninger blandt billederne. Mangler du bælte i en anden farve, kan dette også findes i shoppen.

  DKK 259

  Rigtig god standard gi i rent hvidt 8 ounce 100% bomuld. Velegnet til begyndere og børn. Sættet består af jakke, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Sættet er forvasket på 40 grader. Find størrelsesanvisninger blandt billederne. Mangler du bælte i en anden farve, kan dette også findes i shoppen.

  DKK 259
 • Kraftig standard gi i 10 ounce stof med en glat overflade. Rent hvidt 100% bomuld der er forkrympet ved 40 grader. Bukserne har elastik i taljen. Rigtig god dragt for små penge!

  DKK 349

  Kraftig standard gi i 10 ounce stof med en glat overflade. Rent hvidt 100% bomuld der er forkrympet ved 40 grader. Bukserne har elastik i taljen. Rigtig god dragt for små penge!

  DKK 349
 • Sorte kampsportsbukser i 12oz canvas - 100% bomuld.Fremstillet med forstærkninger på knæ.Ideele allround bukser som blandt andet kan anvendes til judo, ju jutsu og hapkido.

  DKK 355

  Sorte kampsportsbukser i 12oz canvas - 100% bomuld.Fremstillet med forstærkninger på knæ.Ideele allround bukser som blandt andet kan anvendes til judo, ju jutsu og hapkido.

  DKK 355