Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Udstyr til MMA/Mixed Martial Arts

 • Grappling handske til Mixed Martial Arts, Krav Maga, Wing Tsun og lignende. Her er det muligt at lave slag og samtidig kunne gribe fat med frie fingre. Handsken er af ægte læder Lukkes med lange velcro stropper.

  DKK 359

  Grappling handske til Mixed Martial Arts, Krav Maga, Wing Tsun og lignende. Her er det muligt at lave slag og samtidig kunne gribe fat med frie fingre. Handsken er af ægte læder Lukkes med lange velcro stropper.

  DKK 359
 • Denne weight bag er det perfekte træningsudstyr for udøvere af MMA, judo, brydning eller lignende. Sækken er lavet af syntetisk læder og fyldt med klude på samme måde som en sanddæk. Kvaliteten er i top og alle sømme er syet over flere gang.    

  DKK 1.199

  Denne weight bag er det perfekte træningsudstyr for udøvere af MMA, judo, brydning eller lignende. Sækken er lavet af syntetisk læder og fyldt med klude på samme måde som en sanddæk. Kvaliteten er i top og alle sømme er syet over flere gang.    

  DKK 1.199
 • Handsker til MMA (Mixed Martial Arts) og lignende kampformer. Lavet med åbne fingre så det er muligt at gribe fast. Handskerne er lavet af ægte læder med 35mm tyk polstring, og lukkes med velcro. 

  DKK 379

  Handsker til MMA (Mixed Martial Arts) og lignende kampformer. Lavet med åbne fingre så det er muligt at gribe fast. Handskerne er lavet af ægte læder med 35mm tyk polstring, og lukkes med velcro. 

  DKK 379
 • Disse benskinner fra TWINS er lavet af ægte læder i den allerbedste kvalitet. Skinnerne er håndsyede og er det bedste på markedet. Velegnet til forskellige kampformer som f.eks. MMA, kickboxing og thaiboxing.

  DKK 1.095

  Disse benskinner fra TWINS er lavet af ægte læder i den allerbedste kvalitet. Skinnerne er håndsyede og er det bedste på markedet. Velegnet til forskellige kampformer som f.eks. MMA, kickboxing og thaiboxing.

  DKK 1.095
 • Meget robust benskinne i kraftigt materiale velegnet til kampformer hvor man sparker skinnebene sammen. Lavet i ægte læder med to solide læderremme om benet. Ekstra lag skumforan på skinnen, så den tåler ekstra hårde belastninger.  Velegner til kampsportsformer som MMA, Thaiboxing og Kickboxing, men kan naturligvis også bruges til andre.  

  DKK 389

  Meget robust benskinne i kraftigt materiale velegnet til kampformer hvor man sparker skinnebene sammen. Lavet i ægte læder med to solide læderremme om benet. Ekstra lag skumforan på skinnen, så den tåler ekstra hårde belastninger.  Velegner til kampsportsformer som MMA, Thaiboxing og Kickboxing, men kan naturligvis også bruges til andre.  

  DKK 389
 • MMA handsker med både mulighed for at slå samt at gribe fat. Lavet i kunstlæder i god kvalitet.  Bedst egnet til MMA eller lignende kampsportsformer.

  DKK 285

  MMA handsker med både mulighed for at slå samt at gribe fat. Lavet i kunstlæder i god kvalitet.  Bedst egnet til MMA eller lignende kampsportsformer.

  DKK 285
 • Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165

  Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165
 • Sandsækhandsker i god kvalitet fremstillet af ægte læder i farverne rød og sort. Denne model har frie fingre.

  DKK 285

  Sandsækhandsker i god kvalitet fremstillet af ægte læder i farverne rød og sort. Denne model har frie fingre.

  DKK 285
 • Stærk og holdbar sandsækhandske i sort kunstlæder. Handsken indeholder materialet mesh, som gør det lettere for hænderne at komme af med varmen under træningen. Tommelfingeren er åben, og den stabile polstring giver et godt greb. Et rigtig godt produkt, hvor du får masser af handske for pengene. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 269

  Stærk og holdbar sandsækhandske i sort kunstlæder. Handsken indeholder materialet mesh, som gør det lettere for hænderne at komme af med varmen under træningen. Tommelfingeren er åben, og den stabile polstring giver et godt greb. Et rigtig godt produkt, hvor du får masser af handske for pengene. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 269
 • Neopren håndbind med lag af gel.    Kan både anvendes til træning på pletter eller let sparring. Kan bruges i alle kampsport.   190 cm lang elastrikbind fra handsken sikrer håndleddene og giver stabilitet.

  DKK 199

  Neopren håndbind med lag af gel.    Kan både anvendes til træning på pletter eller let sparring. Kan bruges i alle kampsport.   190 cm lang elastrikbind fra handsken sikrer håndleddene og giver stabilitet.

  DKK 199
 • Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339

  Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339
 • Åbne handsker som kan anvendes til flere forskellige slags kampsport.  Anvendes blandt andet til MMA.

  DKK 495

  Åbne handsker som kan anvendes til flere forskellige slags kampsport.  Anvendes blandt andet til MMA.

  DKK 495
 • Knæbeskyttere med polstring. Elastisk bomuld og 3 cm tyk skum til beskyttelse. Denne model er sort og får i 2 størrelser. Størrelser:  Junior: 150-170 cm Senior: 170-190 cm

  DKK 165

  Knæbeskyttere med polstring. Elastisk bomuld og 3 cm tyk skum til beskyttelse. Denne model er sort og får i 2 størrelser. Størrelser:  Junior: 150-170 cm Senior: 170-190 cm

  DKK 165
 • Benskinner i strækstof, som nemt hives over foden. Skumpolstring på skinnebenet. En god standard benbeskytter.Størrelsen i skinner i forhold til højde: S = 120 - 150 cm   M = 150 - 170 cm   L = 170 - 180 cm   XL= 180 - 200 cm

  DKK 165

  Benskinner i strækstof, som nemt hives over foden. Skumpolstring på skinnebenet. En god standard benbeskytter.Størrelsen i skinner i forhold til højde: S = 120 - 150 cm   M = 150 - 170 cm   L = 170 - 180 cm   XL= 180 - 200 cm

  DKK 165
 • Ankelbeskyttelse med polstring. Elastikbandage med skumpuder i siderne. Bruges til mange typer kampsport. Denne model er i hvid som på billede og fås i to størrelser.

  DKK 149

  Ankelbeskyttelse med polstring. Elastikbandage med skumpuder i siderne. Bruges til mange typer kampsport. Denne model er i hvid som på billede og fås i to størrelser.

  DKK 149
 • Sort elastikbandage til ankelbeskyttelse. Uden polstring og velegnet til blandt andet thaiboksning. Fås i to størrelser: junior og senior.

  DKK 135

  Sort elastikbandage til ankelbeskyttelse. Uden polstring og velegnet til blandt andet thaiboksning. Fås i to størrelser: junior og senior.

  DKK 135
 • Sort boksehåndbind med velcrolukning. Boksehåndbindet er lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden og kan tilpasses.  Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud. Fås også i andre farver - se nedenfor under...

  DKK 115

  Sort boksehåndbind med velcrolukning. Boksehåndbindet er lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden og kan tilpasses.  Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud. Fås også i andre farver - se nedenfor under...

  DKK 115
 • Boksehandske i ægte læder.  Pro Tech handsken er i et flot sort/hvidt design og meget slidstærke. Kvaliteten er helt i top og handskens enkle og stilfulde design gør det til en meget populær model. Bruges blandt andet til boksning, kickboxning og thaiboxing.

  DKK 675

  Boksehandske i ægte læder.  Pro Tech handsken er i et flot sort/hvidt design og meget slidstærke. Kvaliteten er helt i top og handskens enkle og stilfulde design gør det til en meget populær model. Bruges blandt andet til boksning, kickboxning og thaiboxing.

  DKK 675
 • Skinnebensbeskyttere med en rigtig god pasform og aftagelig vrist. Yderbetrækket er lavet af rivefast syntetisk læder, mens der indvendigt er stof. Dette gør af skinnen ikke glider selvom man sveder. Da vristen kan tages af, kan man vælge af bruge denne beskytter kun som skinnebensbeskytter.  Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 349

  Skinnebensbeskyttere med en rigtig god pasform og aftagelig vrist. Yderbetrækket er lavet af rivefast syntetisk læder, mens der indvendigt er stof. Dette gør af skinnen ikke glider selvom man sveder. Da vristen kan tages af, kan man vælge af bruge denne beskytter kun som skinnebensbeskytter.  Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 349
 • Denne herre skridtbeskytter har udtagelig plastik-beskyttelse. Beskytteren er fremstillet i bomuld. Denne model er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes til konkurrencer.

  DKK 175

  Denne herre skridtbeskytter har udtagelig plastik-beskyttelse. Beskytteren er fremstillet i bomuld. Denne model er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes til konkurrencer.

  DKK 175
 • Denne skridtbeskytter til kvinder er fremstillet i plastik og giver optimal beskyttelse til kamptræning og konkurrencer. Den er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes ved internationale konkurrencer.

  DKK 209

  Denne skridtbeskytter til kvinder er fremstillet i plastik og giver optimal beskyttelse til kamptræning og konkurrencer. Den er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes ved internationale konkurrencer.

  DKK 209
 • Her får du MMA handsker i særdeles god kvalitet - fremstillet i ægte ko skind og med specialskum over håndryg og fingre, som giver optimal stødabsorbering. Handsken er åben i hånd og fingre for optimal ventilation. Den er desuden med ekstra lang velcro-lukning om håndledd, som er med til at sikre en perfekt pasform.

  DKK 449

  Her får du MMA handsker i særdeles god kvalitet - fremstillet i ægte ko skind og med specialskum over håndryg og fingre, som giver optimal stødabsorbering. Handsken er åben i hånd og fingre for optimal ventilation. Den er desuden med ekstra lang velcro-lukning om håndledd, som er med til at sikre en perfekt pasform.

  DKK 449
 • MMA handsker i ægte ko-skind og indvendigt af syntetisk læder. Du får den bedst mulige stødabsorbering via den specialfremstillede skum over kno og bagsiden af hånden. Der er god ventilation i handsken, da den er åben inden i hånden. Lukkes med dobbelt velcro som sikrer god stabilitet. Alt i alt en meget komfortabel handske, som møder alle krav til en...

  DKK 449

  MMA handsker i ægte ko-skind og indvendigt af syntetisk læder. Du får den bedst mulige stødabsorbering via den specialfremstillede skum over kno og bagsiden af hånden. Der er god ventilation i handsken, da den er åben inden i hånden. Lukkes med dobbelt velcro som sikrer god stabilitet. Alt i alt en meget komfortabel handske, som møder alle krav til en...

  DKK 449
 • Her får du den perfekte handske til undervisning. Fremstillet i ægte læder i sort, hvid og rød. Der er både stødabsorbering på ydersiden og indersiden af hånden samt på håndleddet, da handsken også kan bruges som plet under træning. Handsken er designet til den optimale realitiske bokse oplevelse under træningen.

  DKK 749

  Her får du den perfekte handske til undervisning. Fremstillet i ægte læder i sort, hvid og rød. Der er både stødabsorbering på ydersiden og indersiden af hånden samt på håndleddet, da handsken også kan bruges som plet under træning. Handsken er designet til den optimale realitiske bokse oplevelse under træningen.

  DKK 749