Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Styrketræning

 • Denne weight bag er det perfekte træningsudstyr for udøvere af MMA, judo, brydning eller lignende. Sækken er lavet af syntetisk læder og fyldt med klude på samme måde som en sanddæk. Kvaliteten er i top og alle sømme er syet over flere gang.    

  DKK 1.199

  Denne weight bag er det perfekte træningsudstyr for udøvere af MMA, judo, brydning eller lignende. Sækken er lavet af syntetisk læder og fyldt med klude på samme måde som en sanddæk. Kvaliteten er i top og alle sømme er syet over flere gang.    

  DKK 1.199
 • Træner dine håndled og dit fingergreb.  Fremstillet med et robust håndtag i plast formet efter fingrene, og med en 5mm stålfjeder.  Brug den et par minutter om dagen og du vil hurtigt se resultater. Velegnet til kampsport for et godt greb er vigtigt, som for eksempel judo, brydning og brazilian ju jitsu.

  DKK 95

  Træner dine håndled og dit fingergreb.  Fremstillet med et robust håndtag i plast formet efter fingrene, og med en 5mm stålfjeder.  Brug den et par minutter om dagen og du vil hurtigt se resultater. Velegnet til kampsport for et godt greb er vigtigt, som for eksempel judo, brydning og brazilian ju jitsu.

  DKK 95
 • Klatre stof til Judo og Brasilian Jiu-Jitsu. Bruges til træning af fingergreb. 100 % bomuld. Nittede ophængshuller som på billede. Størrelse:  Længde: ca. 400 cm Bredde: ca. 26 cm

  DKK 885

  Klatre stof til Judo og Brasilian Jiu-Jitsu. Bruges til træning af fingergreb. 100 % bomuld. Nittede ophængshuller som på billede. Størrelse:  Længde: ca. 400 cm Bredde: ca. 26 cm

  DKK 885
 • Eagle Catcher Hand Grip Trainer Lavet med stærke stålfjedre for at styrke fingrene, hænderne og musklerne i underarmen. Størrelse: ca 32 x 25 cmFarve: sort  Hvis du ønsker at styrke dit fingergreb eller ønsker et fastere håndtryk er Eagle Catcher den helt rigtige træningspartner.

  DKK 199

  Eagle Catcher Hand Grip Trainer Lavet med stærke stålfjedre for at styrke fingrene, hænderne og musklerne i underarmen. Størrelse: ca 32 x 25 cmFarve: sort  Hvis du ønsker at styrke dit fingergreb eller ønsker et fastere håndtryk er Eagle Catcher den helt rigtige træningspartner.

  DKK 199
 • Vægtvest med 10 kg vægt som kan fordeles forskellige lommer efter eget ønske. Vesten er sort og er særdeles velegnet til styrkertæning i alle kampsportsformer.

  DKK 479

  Vægtvest med 10 kg vægt som kan fordeles forskellige lommer efter eget ønske. Vesten er sort og er særdeles velegnet til styrkertæning i alle kampsportsformer.

  DKK 479
 • Underarmstræner der optræner styrken i både underarm og håndled. Vigtig i kampformer hvor der gribes fast i tøj, såsom BJJ, judo og lignende. 

  DKK 235

  Underarmstræner der optræner styrken i både underarm og håndled. Vigtig i kampformer hvor der gribes fast i tøj, såsom BJJ, judo og lignende. 

  DKK 235
 • Håndledstræner hvor modstanden kan justeres fra 10 til 40 kg. Ideel til kampformer hvor et godt greb er vigtigt. F.eks. Judo, Brazilian Jiu-Jitsu eller lignende.

  DKK 189

  Håndledstræner hvor modstanden kan justeres fra 10 til 40 kg. Ideel til kampformer hvor et godt greb er vigtigt. F.eks. Judo, Brazilian Jiu-Jitsu eller lignende.

  DKK 189
 • Kettlebell bestående af en kugle med et fast håndtag. Kuglens diameter er ca. 20 cm og den er overtrukket med TPR plast.  Vægt: 5, 8 og 12 kg

  DKK 229

  Kettlebell bestående af en kugle med et fast håndtag. Kuglens diameter er ca. 20 cm og den er overtrukket med TPR plast.  Vægt: 5, 8 og 12 kg

  DKK 229
 • 2 stk håndledsvægte og/eller ankelvægte. Granuleret fyld i nylon etui som lukkes med kraftigt velcro. Fås i 3 vægtstørrelser: 1 kg, 2,25 kg og 4 kg pr. vægt. Kan bruges til kamptræning, løbetræning og meget mere. Anvendes også indenfor pilates og andre former for træning. Se eksempler på anvendelsesmuligheder i beskrivelsen. Et must-have til optimering af...

  DKK 209

  2 stk håndledsvægte og/eller ankelvægte. Granuleret fyld i nylon etui som lukkes med kraftigt velcro. Fås i 3 vægtstørrelser: 1 kg, 2,25 kg og 4 kg pr. vægt. Kan bruges til kamptræning, løbetræning og meget mere. Anvendes også indenfor pilates og andre former for træning. Se eksempler på anvendelsesmuligheder i beskrivelsen. Et must-have til optimering af...

  DKK 209
 • Medicinbold i ægte læder. Farven er grå og den vejer 4 kg.  Diameter er 25 cm.  En medicinbold kan bruges til mange forskellige slags træning. Blandt andet diverse slags styrketræning.

  DKK 465

  Medicinbold i ægte læder. Farven er grå og den vejer 4 kg.  Diameter er 25 cm.  En medicinbold kan bruges til mange forskellige slags træning. Blandt andet diverse slags styrketræning.

  DKK 465
 • Training bag "Bulgarian style" i slidstærkt sort kunstlæder med en vægt på 12 kg. Til den ambitiøse kampsportsudøver som ønsker funktionel styrketræning for hele kroppen. Den kan bruges på utallige måder til træning alene eller i grupper.  Training bag "Bulgarian style" bruges blandt andet indenfor MMA, Judo og brydning. Den anvendes også til...

  DKK 559

  Training bag "Bulgarian style" i slidstærkt sort kunstlæder med en vægt på 12 kg. Til den ambitiøse kampsportsudøver som ønsker funktionel styrketræning for hele kroppen. Den kan bruges på utallige måder til træning alene eller i grupper.  Training bag "Bulgarian style" bruges blandt andet indenfor MMA, Judo og brydning. Den anvendes også til...

  DKK 559
 • Den halve balance-kugle er ideel til at træne stabilitet og balance - til træning eller i hjemmet.  Det er muligt at lave forskellige øvelser, som eksempelvis spark eller slag samtidigt med at balancen udfordres på det ujævne og bløde underlag.  I hver side af kuglen sidder to elastiske stropper, som kan hjælpe til balancetræning og give modstand. Pumpe...

  DKK 1.229

  Den halve balance-kugle er ideel til at træne stabilitet og balance - til træning eller i hjemmet.  Det er muligt at lave forskellige øvelser, som eksempelvis spark eller slag samtidigt med at balancen udfordres på det ujævne og bløde underlag.  I hver side af kuglen sidder to elastiske stropper, som kan hjælpe til balancetræning og give modstand. Pumpe...

  DKK 1.229
 • Få din egen træningsstation hjemme - som kun fylder 165x100x240 (LxBxH) Her får du både to højdejusterbare kabeltræk med op til 90 kg på hver, pull up bar og mere til. Skriv venligst for fragtpris. 

  DKK 32.825

  Få din egen træningsstation hjemme - som kun fylder 165x100x240 (LxBxH) Her får du både to højdejusterbare kabeltræk med op til 90 kg på hver, pull up bar og mere til. Skriv venligst for fragtpris. 

  DKK 32.825
 • Anatomisk vægtvest med mulighed for tilføjelse af 10 kg vægt, som kan fordeles i vesten, som ønsket. Vesten har forskellige fordelingslommer til vægtene. Vesten kan tilpasses præcist efter kroppen, så den ikke glider rundt selv ved hurtige øvelser og bevægelser. Denne vest er et godt supplement til teknisk træning såvel som styrketræning.

  DKK 639

  Anatomisk vægtvest med mulighed for tilføjelse af 10 kg vægt, som kan fordeles i vesten, som ønsket. Vesten har forskellige fordelingslommer til vægtene. Vesten kan tilpasses præcist efter kroppen, så den ikke glider rundt selv ved hurtige øvelser og bevægelser. Denne vest er et godt supplement til teknisk træning såvel som styrketræning.

  DKK 639
 • Denne sandsæk er en perfekt makker til funktionel træning. Den kan fyldes med sand op til 18 kg eller tilpasses efter ønsket vægt.  Kan bruges til at træne diverse forskellige øvelser - både motion, styrke, stabilitet og balance. Sandsækken består af fire individuelle rum, som kan fyldes hver for sig. Tasken har desuden 7 forskellige håndtag. OBS: Leveres...

  DKK 619

  Denne sandsæk er en perfekt makker til funktionel træning. Den kan fyldes med sand op til 18 kg eller tilpasses efter ønsket vægt.  Kan bruges til at træne diverse forskellige øvelser - både motion, styrke, stabilitet og balance. Sandsækken består af fire individuelle rum, som kan fyldes hver for sig. Tasken har desuden 7 forskellige håndtag. OBS: Leveres...

  DKK 619
 • Sjippetov med stålwire og håndtag i plastik. Måler 280 cm i længde, men kan nemt afkortes efter behov ved håndtagene.  Medfølger: 2 x 140g vægte til at koble på håndtagene.  Ideelt sjippetov til blasjindt andet kickboxing eller din daglige træning.

  DKK 175

  Sjippetov med stålwire og håndtag i plastik. Måler 280 cm i længde, men kan nemt afkortes efter behov ved håndtagene.  Medfølger: 2 x 140g vægte til at koble på håndtagene.  Ideelt sjippetov til blasjindt andet kickboxing eller din daglige træning.

  DKK 175