Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Udstyr til Taekwondo

 • WTF godkendt kamphandske beregnet til turneringer i Taekwondo. Handsken er lavet med en god pasform og i en kombination af læder og strech materiale. Indeni handsken er der et håndtag der kan bruges til at fiksere fingene. Se fotos.    

  DKK 269

  WTF godkendt kamphandske beregnet til turneringer i Taekwondo. Handsken er lavet med en god pasform og i en kombination af læder og strech materiale. Indeni handsken er der et håndtag der kan bruges til at fiksere fingene. Se fotos.    

  DKK 269
 • WTF godkendt Taekwondo hjelm i rød eller blå.  Størrelsesanbefaling er baseret på hovedomkreds i cm: S = 50-54M = 53-56L = 55-58XL = 58-62

  DKK 325

  WTF godkendt Taekwondo hjelm i rød eller blå.  Størrelsesanbefaling er baseret på hovedomkreds i cm: S = 50-54M = 53-56L = 55-58XL = 58-62

  DKK 325
 • WACOKU Taekwondo fodbeskytter.  Er lavet med perfekt pasform og har en god holdbarhed. De er lavet i kunstlæder kombineret med strækstof, og har en dobbelt velcrolukning ved anklen.  De er designet til at stabilisere foden og til at yde beskyttelse mod ridser og skrammer under sparring. Udover taekwondo kan de også bruges til andre kampsportsgrene som...

  DKK 285

  WACOKU Taekwondo fodbeskytter.  Er lavet med perfekt pasform og har en god holdbarhed. De er lavet i kunstlæder kombineret med strækstof, og har en dobbelt velcrolukning ved anklen.  De er designet til at stabilisere foden og til at yde beskyttelse mod ridser og skrammer under sparring. Udover taekwondo kan de også bruges til andre kampsportsgrene som...

  DKK 285
 • Vendbar vest lavet til at opfylde de gældende officielle konkurrenceregler. Vesten har en rød og en blå side og er hurtig og let at vende, ved hjælp af den stærke velcrolukning.

  DKK 399

  Vendbar vest lavet til at opfylde de gældende officielle konkurrenceregler. Vesten har en rød og en blå side og er hurtig og let at vende, ved hjælp af den stærke velcrolukning.

  DKK 399
 • WACOKU underamsbeskytter til Taekwondo. Et solidt design, fremstillet af kunstlæder med en kraftig stødabsorberende skumpolstring. Anatomisk tilpasset underarmen for en perfekt pasform. Indvendig er beskytteren forsynet med hudvenligt stofbetræk.Godkendt af WFT til turneringsbrug.

  DKK 245

  WACOKU underamsbeskytter til Taekwondo. Et solidt design, fremstillet af kunstlæder med en kraftig stødabsorberende skumpolstring. Anatomisk tilpasset underarmen for en perfekt pasform. Indvendig er beskytteren forsynet med hudvenligt stofbetræk.Godkendt af WFT til turneringsbrug.

  DKK 245
 • WACOKU skinnebensbeskytter til taekwondo. Robust design, lavet med betræk af kunstlæder og en kraftigt absorberende skumpolstring. Indvendigt er benskinnen beklædt med et hudvenligt stofbetræk. Et absolut topkvalitetsprodukt med perfekt pasform.

  DKK 265

  WACOKU skinnebensbeskytter til taekwondo. Robust design, lavet med betræk af kunstlæder og en kraftigt absorberende skumpolstring. Indvendigt er benskinnen beklædt med et hudvenligt stofbetræk. Et absolut topkvalitetsprodukt med perfekt pasform.

  DKK 265
 • Skridtbeskytter af en robust plastskal betrukket med ekstra beskyttelse. Der er elastikstropper og velcrolukning.   Testet og godkendt af WFT.

  DKK 249

  Skridtbeskytter af en robust plastskal betrukket med ekstra beskyttelse. Der er elastikstropper og velcrolukning.   Testet og godkendt af WFT.

  DKK 249
 • Disse benskinner fra TWINS er lavet af ægte læder i den allerbedste kvalitet. Skinnerne er håndsyede og er det bedste på markedet. Velegnet til forskellige kampformer som f.eks. MMA, kickboxing og thaiboxing.

  DKK 1.095

  Disse benskinner fra TWINS er lavet af ægte læder i den allerbedste kvalitet. Skinnerne er håndsyede og er det bedste på markedet. Velegnet til forskellige kampformer som f.eks. MMA, kickboxing og thaiboxing.

  DKK 1.095
 • Fodbeskytter fremstillet i sort ægte læder i højeste kvalitet. Specielt velegnet til kampsportsformer som Kickboxing og lignende.    Størrelsesanvisning i forhold til skostørrelse: S=37, 38 M=39, 40, 41 L=42, 43 XL=44, 45 XXL=46+

  DKK 485

  Fodbeskytter fremstillet i sort ægte læder i højeste kvalitet. Specielt velegnet til kampsportsformer som Kickboxing og lignende.    Størrelsesanvisning i forhold til skostørrelse: S=37, 38 M=39, 40, 41 L=42, 43 XL=44, 45 XXL=46+

  DKK 485
 • Taekwondo hjelm standard model. Lavet af PU skum der er hvidlakeret. Lukkes med velcro. Kan naturligvis også bruges til andre kampsportstilarter og til våbentræning. Størrelsesanbefaling i forhold til hovedomkreds i cm:S = 50-54M = 53-56L = 55-58XL = 58-62   Kan også bruges til andre

  DKK 325

  Taekwondo hjelm standard model. Lavet af PU skum der er hvidlakeret. Lukkes med velcro. Kan naturligvis også bruges til andre kampsportstilarter og til våbentræning. Størrelsesanbefaling i forhold til hovedomkreds i cm:S = 50-54M = 53-56L = 55-58XL = 58-62   Kan også bruges til andre

  DKK 325
 • Taekwondo vest fra Wacuku. Vesten er godkendt til konkurrence af WTF (World Taekwondo Federation)  Vesten er vendbar med en blå og en rød side. Den har en god pasform og sidder godt grundet krydssnørerne på ryggen. Størrelseanbefalinger i forhold til højde:XXS - 120-130cmXS - 130-140cmS - 140-160cmM - 160-180cmL - 180-190cmXL - 190-200cm

  DKK 399

  Taekwondo vest fra Wacuku. Vesten er godkendt til konkurrence af WTF (World Taekwondo Federation)  Vesten er vendbar med en blå og en rød side. Den har en god pasform og sidder godt grundet krydssnørerne på ryggen. Størrelseanbefalinger i forhold til højde:XXS - 120-130cmXS - 130-140cmS - 140-160cmM - 160-180cmL - 180-190cmXL - 190-200cm

  DKK 399
 • Taekwondo vest fra Adidas. Vesten kan vendes og den ene side er rød og den anden blå. Den er anatomisk fremstillet og snøres let i ryggen. Officielt godkendt af World Taekwondo Federation (WTF). Se størrelsesanvisning nedenfor.  

  DKK 779

  Taekwondo vest fra Adidas. Vesten kan vendes og den ene side er rød og den anden blå. Den er anatomisk fremstillet og snøres let i ryggen. Officielt godkendt af World Taekwondo Federation (WTF). Se størrelsesanvisning nedenfor.  

  DKK 779
 • Børnemodel taekwondo vest fra Adidas. Specialt designet til børn så den sidder godt. Vesten er vendbar med en helt rød og en helt blå side. Lukkes i ryggen med velcro. Vesten er WTF godkendt. (World Taekwondo Federation) Se størrelsesanvisning nedenfor.

  DKK 589

  Børnemodel taekwondo vest fra Adidas. Specialt designet til børn så den sidder godt. Vesten er vendbar med en helt rød og en helt blå side. Lukkes i ryggen med velcro. Vesten er WTF godkendt. (World Taekwondo Federation) Se størrelsesanvisning nedenfor.

  DKK 589
 • Taekwondo handske fra Adidas. Handsken er af yderst god kvalitet og er godkendt af WTF (World Taekwondo Federation). Ydersiden er lavet af syntetisk læder med skum polstring. Indersiden er af polyester. Handsken lukkes med velcro.

  DKK 425

  Taekwondo handske fra Adidas. Handsken er af yderst god kvalitet og er godkendt af WTF (World Taekwondo Federation). Ydersiden er lavet af syntetisk læder med skum polstring. Indersiden er af polyester. Handsken lukkes med velcro.

  DKK 425
 • Taekwondo hjelm fra Adidas. Hjelmen er af skum der er blevet lakeret. Den er sved- og vandafvisende og kan vaskes. Det bløde materiale gør, at den passer godt til den enkelte hovedform. Hjelmen lukkes med velcro. Hjelmen er officielt godkendt af World Taekwondo Federation (WTF). Bemærk: Adidas´ produkter er små i størrelserne. 

  DKK 559

  Taekwondo hjelm fra Adidas. Hjelmen er af skum der er blevet lakeret. Den er sved- og vandafvisende og kan vaskes. Det bløde materiale gør, at den passer godt til den enkelte hovedform. Hjelmen lukkes med velcro. Hjelmen er officielt godkendt af World Taekwondo Federation (WTF). Bemærk: Adidas´ produkter er små i størrelserne. 

  DKK 559
 • Gode solide benskinner fra Adidas af syntetisk læder med elastik og velcrolukning. Kan vaskes. Officielt godkendt til konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).  Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne. 

  DKK 369

  Gode solide benskinner fra Adidas af syntetisk læder med elastik og velcrolukning. Kan vaskes. Officielt godkendt til konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).  Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne. 

  DKK 369
 • Taekwondo fodbeskytter fra Adidas. Beskytteren er godkendt af WTF (World Taekwondo Federation). Lukkes med velcro.

  DKK 419

  Taekwondo fodbeskytter fra Adidas. Beskytteren er godkendt af WTF (World Taekwondo Federation). Lukkes med velcro.

  DKK 419
 • Taekwondo underarmsbeskytter fra Adidas. Fremstillet af syntetisk læder i god kvalitet og kan vaskes. Lukkes med velcro.  Godkendt til officielle konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).

  DKK 355

  Taekwondo underarmsbeskytter fra Adidas. Fremstillet af syntetisk læder i god kvalitet og kan vaskes. Lukkes med velcro.  Godkendt til officielle konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).

  DKK 355
 • Taekwondo skridtbeskytter fra Adidas. Fremstillet af syntetisk læder og har grundet det brede elastiske bælte en god pasform. Kan vaskes. Godkendt til officielle konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).

  DKK 359

  Taekwondo skridtbeskytter fra Adidas. Fremstillet af syntetisk læder og har grundet det brede elastiske bælte en god pasform. Kan vaskes. Godkendt til officielle konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).

  DKK 359
 • Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165

  Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165
 • Denne kvinde skridtbeskytter  er fremstillet af en robust plast skal polstret med ekstra beskyttelse boble. Elastikkerne lukkes med velcro. Produktet er testet for at sikre at det har den rigtige beskyttende effekt. Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 209

  Denne kvinde skridtbeskytter  er fremstillet af en robust plast skal polstret med ekstra beskyttelse boble. Elastikkerne lukkes med velcro. Produktet er testet for at sikre at det har den rigtige beskyttende effekt. Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 209
 • Nylon sportstaske på 48 x 23 x 28 cm. Der er trykt forskellige farvede kampsportsmotiver på siderne og i begge ender. Motiverne er: Judo, Karate og Taekwondo. Tasken har et hovedrum, en sidelomme og en navneskiltholder. Udover håndtagene er der en justerbar skulderrem. Den perfekte træningstaske til en god pris.

  DKK 229

  Nylon sportstaske på 48 x 23 x 28 cm. Der er trykt forskellige farvede kampsportsmotiver på siderne og i begge ender. Motiverne er: Judo, Karate og Taekwondo. Tasken har et hovedrum, en sidelomme og en navneskiltholder. Udover håndtagene er der en justerbar skulderrem. Den perfekte træningstaske til en god pris.

  DKK 229
 • Bæretaske af mesh, 70x45 cm, med låseanordning til låsning snøre.Fremragende til luftig opbevaring af dit udstyr. På denne måde har du det hele sammen og det får luft, så der ikke dannes mug. Kan også hænges op udendørs for gennemluftning. Tasken er stor nok til at rumme en komplet taekwondo udrustning, men er selvfølgelig også meget velegnet til andre...

  DKK 135

  Bæretaske af mesh, 70x45 cm, med låseanordning til låsning snøre.Fremragende til luftig opbevaring af dit udstyr. På denne måde har du det hele sammen og det får luft, så der ikke dannes mug. Kan også hænges op udendørs for gennemluftning. Tasken er stor nok til at rumme en komplet taekwondo udrustning, men er selvfølgelig også meget velegnet til andre...

  DKK 135
 • Her er den velkendte og gennemprøvede Adidas sko. Denne model har været på markedet i mange år, og er en klassiker inden for Taekwondo sko. Skoen er lavet i mikrofiber og af bedste Adidas kvalitet med optimal pasform. Skoen giver god bevægelse på alle overflader og sidder godt på foden.

  DKK 735

  Her er den velkendte og gennemprøvede Adidas sko. Denne model har været på markedet i mange år, og er en klassiker inden for Taekwondo sko. Skoen er lavet i mikrofiber og af bedste Adidas kvalitet med optimal pasform. Skoen giver god bevægelse på alle overflader og sidder godt på foden.

  DKK 735