Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Tøj / Dragter / Dobok til Taekwondo

 • Traditionel Taekwondo Master Dobok af 100% bomuld, med en åben front jakke og bukser med elastik i taljen. 

  DKK 505

  Traditionel Taekwondo Master Dobok af 100% bomuld, med en åben front jakke og bukser med elastik i taljen. 

  DKK 505
 • Elev Taekwondo dragt (dobok) Blandet stof (65% polyester 35% bomuld) derfor meget stabil, men også let. 

  DKK 309

  Elev Taekwondo dragt (dobok) Blandet stof (65% polyester 35% bomuld) derfor meget stabil, men også let. 

  DKK 309
 • Denne taekwondo dragt er en begynder dobok uden brodering. Samme model findes også med brodering. Find den i menuen. Dragten er lavet af blandet stof (65% polyester 35% bomuld) 

  DKK 279

  Denne taekwondo dragt er en begynder dobok uden brodering. Samme model findes også med brodering. Find den i menuen. Dragten er lavet af blandet stof (65% polyester 35% bomuld) 

  DKK 279
 • Master Taekwondo dragt (1. - 3. dan) Fremstillet af blandet stof hvor 65% er polyester og 35% er bomuld. Dragten er derfor en letvægtsdragt i god kvalitet. 

  DKK 459

  Master Taekwondo dragt (1. - 3. dan) Fremstillet af blandet stof hvor 65% er polyester og 35% er bomuld. Dragten er derfor en letvægtsdragt i god kvalitet. 

  DKK 459
 • Master Taekwondo dragt (1. - 3. dan) 65% polyester 35%   Dragten er kraftig og let på samme tid.

  DKK 429

  Master Taekwondo dragt (1. - 3. dan) 65% polyester 35%   Dragten er kraftig og let på samme tid.

  DKK 429
 • Master Taekwondo dragt (fra 4. dan) Blandet stof (65% polyester 35% bomuld) God og stabil instruktør dobok. 

  DKK 559

  Master Taekwondo dragt (fra 4. dan) Blandet stof (65% polyester 35% bomuld) God og stabil instruktør dobok. 

  DKK 559
 • Taekwondo dragt lavet af blandet stof (65% polyester, 35% bomuld) med overfladen i riflet stuktur og hvid V-revers. Sættet består af pullover jakke med V-revers, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Ekstra lys dragt med komfortabel pasform. God og billig begynder dragt.

  DKK 255

  Taekwondo dragt lavet af blandet stof (65% polyester, 35% bomuld) med overfladen i riflet stuktur og hvid V-revers. Sættet består af pullover jakke med V-revers, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Ekstra lys dragt med komfortabel pasform. God og billig begynder dragt.

  DKK 255
 • Denne Wacoku taekwondo dragt er fremstillet af blandet stof hvor 65% er polyester og 35% er bomuld. Stoffet er med let ribbet overflade og har et hvidt V-revers. Sættet består af en pullover jakke med V-revers, 1 par bukser med elastik i taljen og så et hvidt bælte.   Bemærk at størrelse 190 cm desværre er midlertidigt udsolgt. 

  DKK 349

  Denne Wacoku taekwondo dragt er fremstillet af blandet stof hvor 65% er polyester og 35% er bomuld. Stoffet er med let ribbet overflade og har et hvidt V-revers. Sættet består af en pullover jakke med V-revers, 1 par bukser med elastik i taljen og så et hvidt bælte.   Bemærk at størrelse 190 cm desværre er midlertidigt udsolgt. 

  DKK 349
 • En konkorrence dobok fra Wacoku. Fremstillet af et blandet stofmateriale hvor de 65% er polyester og de resterende 35% er bomuld. Stoffet har en let ribbet overflade og der er sort V-revers. Udover pullover jakken, medfølger der et par bukser med elastik i taljen i dette sæt. 

  DKK 355

  En konkorrence dobok fra Wacoku. Fremstillet af et blandet stofmateriale hvor de 65% er polyester og de resterende 35% er bomuld. Stoffet har en let ribbet overflade og der er sort V-revers. Udover pullover jakken, medfølger der et par bukser med elastik i taljen i dette sæt. 

  DKK 355
 • Taekwondo dobok fra Adidas. Lavet i 35% bomuld og 65% polyester. Jakken har en skridtsikker krave med V-hals i WTF-stil. Bukserne har elastik i taljen. Der medfølger et hvidt bælte uden adidas logo (ikke som på billedet) Bemærk at adidas dragter er små i størrelsen, så man skal bestille en størrelse større end normalt.

  DKK 409

  Taekwondo dobok fra Adidas. Lavet i 35% bomuld og 65% polyester. Jakken har en skridtsikker krave med V-hals i WTF-stil. Bukserne har elastik i taljen. Der medfølger et hvidt bælte uden adidas logo (ikke som på billedet) Bemærk at adidas dragter er små i størrelsen, så man skal bestille en størrelse større end normalt.

  DKK 409
 • Taekwondo sort bælte med høj kvalitets adidas logo i hvidt. Bæltet er af 35% bomuld og 65% polyester. Bæltet er en blød version der er velegnet til små knuder. Bredde ca. 4,3 cm.

  DKK 189

  Taekwondo sort bælte med høj kvalitets adidas logo i hvidt. Bæltet er af 35% bomuld og 65% polyester. Bæltet er en blød version der er velegnet til små knuder. Bredde ca. 4,3 cm.

  DKK 189
 • Sort bælte i deluxe kvalitet til Dan og Master grader. 5 tekstil folder og 10 sømme sikrer holdbarhed! Special bælte med høj kvalitet adidas logo broderet i guld. Meget robust og hårdt design - tykkere end normalt, bredde omkring 5 cm. Materiale: 35% bomuld, 65% polyester

  DKK 325

  Sort bælte i deluxe kvalitet til Dan og Master grader. 5 tekstil folder og 10 sømme sikrer holdbarhed! Special bælte med høj kvalitet adidas logo broderet i guld. Meget robust og hårdt design - tykkere end normalt, bredde omkring 5 cm. Materiale: 35% bomuld, 65% polyester

  DKK 325
 • Taekwondo dobok fra Adidas i meget i let materiale med sort krave. 35% bomuld, 65% polyester. Dragten er WTF-godkendt (World Taekwondo Federation) Bemærk at Adidas logoet ikke er på brystet som vist på billedet. Adidas logoet er derimod på venstre skulder.   Bemærk også at Adidas dragter er små i størrelserne, så bestil et nummer større end normalt.

  DKK 665

  Taekwondo dobok fra Adidas i meget i let materiale med sort krave. 35% bomuld, 65% polyester. Dragten er WTF-godkendt (World Taekwondo Federation) Bemærk at Adidas logoet ikke er på brystet som vist på billedet. Adidas logoet er derimod på venstre skulder.   Bemærk også at Adidas dragter er små i størrelserne, så bestil et nummer større end normalt.

  DKK 665
 • Taekwondo dobok fra Adidas med hvidt revers. Dragten er WTF godkendt (World Taekwondo Federation) Dragten er lavet af 35% bomuldog  65% polyester. Bemærk at Adidas dragter er små i størrelserne, så man skal bestille et nummer større end normalt.   Læs mere nedenfor.

  DKK 665

  Taekwondo dobok fra Adidas med hvidt revers. Dragten er WTF godkendt (World Taekwondo Federation) Dragten er lavet af 35% bomuldog  65% polyester. Bemærk at Adidas dragter er små i størrelserne, så man skal bestille et nummer større end normalt.   Læs mere nedenfor.

  DKK 665
 • Her får du virkelig værdi for pengene. En rigtig god hvid basis gi, som er velegnet til begyndere og børn. Dragten er af 7,5 ounce blandet stof bestående af 55% polyester og 45% bomuld. Stoffet er rent hvidt og krymper ikke i vask. Sættet består af en traditionel overdel, bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Den helt klassiske gi. Se...

  DKK 209

  Her får du virkelig værdi for pengene. En rigtig god hvid basis gi, som er velegnet til begyndere og børn. Dragten er af 7,5 ounce blandet stof bestående af 55% polyester og 45% bomuld. Stoffet er rent hvidt og krymper ikke i vask. Sættet består af en traditionel overdel, bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Den helt klassiske gi. Se...

  DKK 209
 • Rigtig god standard gi i rent hvidt 8 ounce 100% bomuld. Velegnet til begyndere og børn. Sættet består af jakke, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Sættet er forvasket på 40 grader. Find størrelsesanvisninger blandt billederne. Mangler du bælte i en anden farve, kan dette også findes i shoppen.

  DKK 259

  Rigtig god standard gi i rent hvidt 8 ounce 100% bomuld. Velegnet til begyndere og børn. Sættet består af jakke, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Sættet er forvasket på 40 grader. Find størrelsesanvisninger blandt billederne. Mangler du bælte i en anden farve, kan dette også findes i shoppen.

  DKK 259
 • Kraftig standard gi i 10 ounce stof med en glat overflade. Rent hvidt 100% bomuld der er forkrympet ved 40 grader. Bukserne har elastik i taljen. Rigtig god dragt for små penge!

  DKK 349

  Kraftig standard gi i 10 ounce stof med en glat overflade. Rent hvidt 100% bomuld der er forkrympet ved 40 grader. Bukserne har elastik i taljen. Rigtig god dragt for små penge!

  DKK 349
 • Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325

  Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325
 • Let begynderdobok med 7,5 oz rent hvidt stof blandet af 55% polyester og 45% bomuld.  Sættet består af en V-revers jakke, et par bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Her får du virkeligt meget for pengene. Se størrelsesanvisning blandt billederne, men bemærk at dragterne er små i størrelserne.

  DKK 219

  Let begynderdobok med 7,5 oz rent hvidt stof blandet af 55% polyester og 45% bomuld.  Sættet består af en V-revers jakke, et par bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Her får du virkeligt meget for pengene. Se størrelsesanvisning blandt billederne, men bemærk at dragterne er små i størrelserne.

  DKK 219
 • Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89

  Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89
 • Disse klassiske kampsportssko er i god kvalitet til en rigtig fornuftig pris.  Skoen er lavet i slidstærkt kunstlæder. Farven er hvid med sort stribe. Snørrelukning sikrer at skoen sidder godt på foden. Anvendes blandt andet indenfor ju jutsu, karate og taekwondo. Fås helt ned til størrelse 33 og op til 47. BEMÆRK at modellen er lille i størrelsen, så...

  DKK 275

  Disse klassiske kampsportssko er i god kvalitet til en rigtig fornuftig pris.  Skoen er lavet i slidstærkt kunstlæder. Farven er hvid med sort stribe. Snørrelukning sikrer at skoen sidder godt på foden. Anvendes blandt andet indenfor ju jutsu, karate og taekwondo. Fås helt ned til størrelse 33 og op til 47. BEMÆRK at modellen er lille i størrelsen, så...

  DKK 275
 • Begynderdobok af 7,5 oz stof. Dette er blandet af 55% polyester og 45% bomuld og er helt hvidt. På ryggen er der med sort påtrykt: "TAEKWON-DO". Denne dobok er WTF godkendt (World Taekwondo Federation) Sættet består af jakke med V-revers, et par bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Blandt billederne finder du størrelsesanvisninger. Bemærk...

  DKK 269

  Begynderdobok af 7,5 oz stof. Dette er blandet af 55% polyester og 45% bomuld og er helt hvidt. På ryggen er der med sort påtrykt: "TAEKWON-DO". Denne dobok er WTF godkendt (World Taekwondo Federation) Sættet består af jakke med V-revers, et par bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Blandt billederne finder du størrelsesanvisninger. Bemærk...

  DKK 269