Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Speedball

 • Double-end-ball'en fastspændes i gulv og loft med de medfølgende gummi- og nylonreb. Her kan bokseren bevæge sig hele vejen rundt om ball´en og øve reaktion, bevægelse og timing.

  DKK 505

  Double-end-ball'en fastspændes i gulv og loft med de medfølgende gummi- og nylonreb. Her kan bokseren bevæge sig hele vejen rundt om ball´en og øve reaktion, bevægelse og timing.

  DKK 505
 • Denne blanding mellem en speedball og sandsæk vej ca. 12-14 kg og er lavet i slidstærkt sort læder med lynlås i toppen. Mål: Højde 60 cm, diameter bund 35 cm, diameter top 15 cm. Leveres med en 4-armet stålkæde.

  DKK 669

  Denne blanding mellem en speedball og sandsæk vej ca. 12-14 kg og er lavet i slidstærkt sort læder med lynlås i toppen. Mål: Højde 60 cm, diameter bund 35 cm, diameter top 15 cm. Leveres med en 4-armet stålkæde.

  DKK 669
 • Speedball vægmontering. Metalkonstruktion med massiv træplade, diameter 60 cm, dybde 75 cm fra væggen. Bemærk at dette kun er selve vægbeslaget og at speedball og svirvel købes separat. Se tilbehør nedenfor. Anvisning til opsætning findes i billederne samt i teksten nedenfor.

  DKK 555

  Speedball vægmontering. Metalkonstruktion med massiv træplade, diameter 60 cm, dybde 75 cm fra væggen. Bemærk at dette kun er selve vægbeslaget og at speedball og svirvel købes separat. Se tilbehør nedenfor. Anvisning til opsætning findes i billederne samt i teksten nedenfor.

  DKK 555
 • Krog til speedball - udført i kraftigt metal og med kugleleje.  Bemærk at dette kun er selve svirvlen og at speedball og vægbeslag købes separat. Se tilbehør nedenfor.

  DKK 199

  Krog til speedball - udført i kraftigt metal og med kugleleje.  Bemærk at dette kun er selve svirvlen og at speedball og vægbeslag købes separat. Se tilbehør nedenfor.

  DKK 199
 • Grå speedball i ægte læder - lille model. Denne speedball måler cirka 15 cm i diameter og 25 cm i højden. Fremstillet til den avancerede kampsportsudøver. Den lille størrelse gør, at den er meget effektiv til træning af præcision. Bemærk at dette kun er selve speedball'en. Hvis den skal monteres, kræves der også en svirvel og et vægbeslag. Disse kan også...

  DKK 369

  Grå speedball i ægte læder - lille model. Denne speedball måler cirka 15 cm i diameter og 25 cm i højden. Fremstillet til den avancerede kampsportsudøver. Den lille størrelse gør, at den er meget effektiv til træning af præcision. Bemærk at dette kun er selve speedball'en. Hvis den skal monteres, kræves der også en svirvel og et vægbeslag. Disse kan også...

  DKK 369