Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Sparkepuder / stativer

 • Sparke kotelet i kunstlæder (1 stk) med strop  Specielt brugt til taekwondo, men kan bruges til mange kampsportsformer. Størrelse: 42/18 cm

  DKK 199

  Sparke kotelet i kunstlæder (1 stk) med strop  Specielt brugt til taekwondo, men kan bruges til mange kampsportsformer. Størrelse: 42/18 cm

  DKK 199
 • Sparkepude af det bedste okselæder, lavet med lagdelt letvægtsskum. Ekstra side- og tophåndtag. Holdbar og meget robust. Rigtig god kvalitet til prisen! Størrelse: 75x37x15 cm.

  DKK 925

  Sparkepude af det bedste okselæder, lavet med lagdelt letvægtsskum. Ekstra side- og tophåndtag. Holdbar og meget robust. Rigtig god kvalitet til prisen! Størrelse: 75x37x15 cm.

  DKK 925
 • Sparkepude til vægmontering. Nu kan du øve dine spark, og selv sætte højden. Med denne vægmonterede sparkepude kan du træne spark uden en makker, og gradvist øge højden som du bliver bedre. Bemærk: Denne sparkepude passer sammen med vægbeslag til speedball. Se tilbehør nedenfor. Kan naturligvis også monteret direkte i væggen.

  DKK 275

  Sparkepude til vægmontering. Nu kan du øve dine spark, og selv sætte højden. Med denne vægmonterede sparkepude kan du træne spark uden en makker, og gradvist øge højden som du bliver bedre. Bemærk: Denne sparkepude passer sammen med vægbeslag til speedball. Se tilbehør nedenfor. Kan naturligvis også monteret direkte i væggen.

  DKK 275
 • 1 stk. arm makiwara af ægte koskind i den bedste kvalitet.   Størrelse 45x20x10 cm En meget stærk sparkepude der er ideel til kampsportsgrene som kickboxing og thaiboxing.

  DKK 579

  1 stk. arm makiwara af ægte koskind i den bedste kvalitet.   Størrelse 45x20x10 cm En meget stærk sparkepude der er ideel til kampsportsgrene som kickboxing og thaiboxing.

  DKK 579
 • Her får du en solid sparkepude, som også kan anvendes som slagpude. Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan både øve alle slags slag samt mange former for spark med denne pude. Den er fremstillet i kraftigt og forstærket vinyl og har 3 gode håndtag med forskellige muligheder for greb. Målene er: 50x30x10 cm.  Rigtig god kvalitet til lav pris UDSOLGT!...

  DKK 375

  Her får du en solid sparkepude, som også kan anvendes som slagpude. Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan både øve alle slags slag samt mange former for spark med denne pude. Den er fremstillet i kraftigt og forstærket vinyl og har 3 gode håndtag med forskellige muligheder for greb. Målene er: 50x30x10 cm.  Rigtig god kvalitet til lav pris UDSOLGT!...

  DKK 375
 • Effektivt træningsredskab til at øve spark og slag uden at have en makker. Øv hurtighed og præcision hjemme i stuen eller som en del af træningen i din klub.  Puderne justeres individuelt på den lodrette stang, med en maximumhøjde på ca. 2 meter.  Basen fyldes med sand eller vand, så den står godt fast.

  DKK 1.355

  Effektivt træningsredskab til at øve spark og slag uden at have en makker. Øv hurtighed og præcision hjemme i stuen eller som en del af træningen i din klub.  Puderne justeres individuelt på den lodrette stang, med en maximumhøjde på ca. 2 meter.  Basen fyldes med sand eller vand, så den står godt fast.

  DKK 1.355
 • Særdeles robust sparkepude med fyld i flere lag for at optimere stødabsorberingen når der sparkes. Vægten er kun 1,7 kg, hvilket gør den let at holde for makkeren. Mål: 60x35x15cm   På bagsiden er der hele 4 håndtag, så den er nem at holde på forskellige måder.

  DKK 579

  Særdeles robust sparkepude med fyld i flere lag for at optimere stødabsorberingen når der sparkes. Vægten er kun 1,7 kg, hvilket gør den let at holde for makkeren. Mål: 60x35x15cm   På bagsiden er der hele 4 håndtag, så den er nem at holde på forskellige måder.

  DKK 579
 • En professionel sparkepude af syntetisk læder med flere lag skumplast indeni, hvilket gør at den er mere behagelig at holde. Puden har en let krumning, og er meget rubust. Gennemtestet og anbefalelsesværdig. Puden har 4 greb bagpå, således at den kan holdes på forskellige måder. Vægten er kun 1,7 kilo, så den er let at holde, og træne med gennem længere...

  DKK 619

  En professionel sparkepude af syntetisk læder med flere lag skumplast indeni, hvilket gør at den er mere behagelig at holde. Puden har en let krumning, og er meget rubust. Gennemtestet og anbefalelsesværdig. Puden har 4 greb bagpå, således at den kan holdes på forskellige måder. Vægten er kun 1,7 kilo, så den er let at holde, og træne med gennem længere...

  DKK 619
 • En stor sparkepude der måler 75x35x15cm. En kraftig model med flere lag skum, så den dæmper spark rigtig godt. Vejer kun 1,7 kg og har 4 gode håndtag bagpå.

  DKK 619

  En stor sparkepude der måler 75x35x15cm. En kraftig model med flere lag skum, så den dæmper spark rigtig godt. Vejer kun 1,7 kg og har 4 gode håndtag bagpå.

  DKK 619
 • Meget robust sparkepude der måler 75x35cm, og er lavet i kraftigt kunstlæder. Bagpå er der 2 håndtag og 2 armslynger. På forsiden er der påtrykt træfpunkter til at sparke efter. Sparkepuden har flere lag skummateriale for at dæmpe sparkene, og vejer kun 1,7 kg så den kan også bruges af børn.

  DKK 545

  Meget robust sparkepude der måler 75x35cm, og er lavet i kraftigt kunstlæder. Bagpå er der 2 håndtag og 2 armslynger. På forsiden er der påtrykt træfpunkter til at sparke efter. Sparkepuden har flere lag skummateriale for at dæmpe sparkene, og vejer kun 1,7 kg så den kan også bruges af børn.

  DKK 545
 • Slagpude / sparkepude i kunstlæder med ekstra let skumpolstring. Specielmodel med 2 niveauer der gør det let at øve knæspark og uppercut.   Mål: 75 x 35 x 15/30 cm

  DKK 845

  Slagpude / sparkepude i kunstlæder med ekstra let skumpolstring. Specielmodel med 2 niveauer der gør det let at øve knæspark og uppercut.   Mål: 75 x 35 x 15/30 cm

  DKK 845
 • Stærk sparkepude i en særlig stor model med træfpunkter på forsiden til at øve præcision. Bagpå er der 2 håndtag og 2 armslynger. Vejer kun 1,7 kg, pga skumfyld. Størrelse: 70x40x18 cm.

  DKK 545

  Stærk sparkepude i en særlig stor model med træfpunkter på forsiden til at øve præcision. Bagpå er der 2 håndtag og 2 armslynger. Vejer kun 1,7 kg, pga skumfyld. Størrelse: 70x40x18 cm.

  DKK 545
 • Dobbelt sparke kotelet af kunstlæder med sort strop. Når den rammes med perfekt, giver den en klappende lyd. Perfekt til træning af mange forskellige slags spark. Meget velegnet til Taekwondo, men kan naturligvis bruges til mange former for kampsport. Mål ca. 45 x 20 cm.

  DKK 219

  Dobbelt sparke kotelet af kunstlæder med sort strop. Når den rammes med perfekt, giver den en klappende lyd. Perfekt til træning af mange forskellige slags spark. Meget velegnet til Taekwondo, men kan naturligvis bruges til mange former for kampsport. Mål ca. 45 x 20 cm.

  DKK 219
 • Thai pad af kunstlæder i størrelse 42 x 21 x 8 cmKendes også som arm-makiwara.  Farve: sort / rød Ideel til kickboxing og thaiboxing, men kan naturligvis også bruges til mange andre kampsportsstilarter.   Prisen er for 1 stk.

  DKK 389

  Thai pad af kunstlæder i størrelse 42 x 21 x 8 cmKendes også som arm-makiwara.  Farve: sort / rød Ideel til kickboxing og thaiboxing, men kan naturligvis også bruges til mange andre kampsportsstilarter.   Prisen er for 1 stk.

  DKK 389
 • Standing dummy til realistisk kamptræning. Mere virkelighedstro end en sandsæk. Kan benyttes til både slag og spark. Foden fyldes med sand eller vand for at den står godt fast, og når den er fyldt vejer den ca. 100 kg. Kan justeres i 3 højder 170-190 cm.   Bemærk at der er ekstra fragtomkostninger på dette produkt.

  DKK 3.829

  Standing dummy til realistisk kamptræning. Mere virkelighedstro end en sandsæk. Kan benyttes til både slag og spark. Foden fyldes med sand eller vand for at den står godt fast, og når den er fyldt vejer den ca. 100 kg. Kan justeres i 3 højder 170-190 cm.   Bemærk at der er ekstra fragtomkostninger på dette produkt.

  DKK 3.829
 • Dobbelt sparke kotelet fra Adidas i carbon look. Bruges til at øve spark. Håndtaget er lavet af nylon og håndledsremmen af gummi sikrer et godt greb under træningen. Fås i 2 størrelser:S = 42 x 19 cmL = 49 x 21 cm

  DKK 389

  Dobbelt sparke kotelet fra Adidas i carbon look. Bruges til at øve spark. Håndtaget er lavet af nylon og håndledsremmen af gummi sikrer et godt greb under træningen. Fås i 2 størrelser:S = 42 x 19 cmL = 49 x 21 cm

  DKK 389
 • Enkelt sparke kotelet fra Adidas. Bruges til at øve spark. Håndledsremmen af gummi gør at man har et godt greb under træningen. Fås i 2 størrelser:S = 42 x 19 cmL = 49 x 21 cm

  DKK 299

  Enkelt sparke kotelet fra Adidas. Bruges til at øve spark. Håndledsremmen af gummi gør at man har et godt greb under træningen. Fås i 2 størrelser:S = 42 x 19 cmL = 49 x 21 cm

  DKK 299
 • En standing bag er den perfekte træningsmakker, og kan bruges til næsten alle former for træning. Med en standing bag har du mulighed for at træne alle steder, inde som ude, og også steder hvor der ikke kan hænge en sandsæk. Kan bruges til at træne alle former for slag- og sparkekombinationer.  

  DKK 2.615

  En standing bag er den perfekte træningsmakker, og kan bruges til næsten alle former for træning. Med en standing bag har du mulighed for at træne alle steder, inde som ude, og også steder hvor der ikke kan hænge en sandsæk. Kan bruges til at træne alle former for slag- og sparkekombinationer.  

  DKK 2.615
 • Thaipad i kunstlæder. Godt træningsredskab til at øve knæspark og uppercut. Kan bruges til mange typer kampsport og bruges ofte i thaiboxing. Prisen er for et styk. Måler: 40 x 20 x 8 cm.

  DKK 399

  Thaipad i kunstlæder. Godt træningsredskab til at øve knæspark og uppercut. Kan bruges til mange typer kampsport og bruges ofte i thaiboxing. Prisen er for et styk. Måler: 40 x 20 x 8 cm.

  DKK 399
 • Denne Thai Pad PROTECH er til den kvalitetsbevidste. Det anatomiske design på bagsiden giver helt optimal støtte og kan holdes sikkert til både spark og slag. God padding med ekstra gele-lag giver perfekt absorbering af stød, og designet er elegant i sort, hvidt og rødt. Prisen er for 1 stk. Størrelse: 35 x 18 x 10 cm

  DKK 535

  Denne Thai Pad PROTECH er til den kvalitetsbevidste. Det anatomiske design på bagsiden giver helt optimal støtte og kan holdes sikkert til både spark og slag. God padding med ekstra gele-lag giver perfekt absorbering af stød, og designet er elegant i sort, hvidt og rødt. Prisen er for 1 stk. Størrelse: 35 x 18 x 10 cm

  DKK 535
 • Førsteklasses kvalitets læder pads.  Bruges til at øve slag og spark og specielt indenfor thaiboxing men kan bruges indenfor alle kampsports former.   Designet er rødt og sort   Størrelse:    M =  20 x 36 x 8 cm    L = 20 x 41 x 8 cm     (bredde x længde x tykkelse)

  DKK 1.625

  Førsteklasses kvalitets læder pads.  Bruges til at øve slag og spark og specielt indenfor thaiboxing men kan bruges indenfor alle kampsports former.   Designet er rødt og sort   Størrelse:    M =  20 x 36 x 8 cm    L = 20 x 41 x 8 cm     (bredde x længde x tykkelse)

  DKK 1.625
 • Sparkestativ med 5 justerbare pletter til spark og slag. Vægmonteret på stålstativ. Dette stativ er den perfekte træningsmakker til at øve kombinationer af spark og slag. På stativet er to pletter til slag, en stor slag-plet samt to sparkepuder monteret. Monteringen af puderne kan ændres efter ønske og behov. Størrelse på stativ under beskrivelsen.

  DKK 4.325

  Sparkestativ med 5 justerbare pletter til spark og slag. Vægmonteret på stålstativ. Dette stativ er den perfekte træningsmakker til at øve kombinationer af spark og slag. På stativet er to pletter til slag, en stor slag-plet samt to sparkepuder monteret. Monteringen af puderne kan ændres efter ønske og behov. Størrelse på stativ under beskrivelsen.

  DKK 4.325
 • En stående dummy er din nye yndlingsmakker - som aldrig bliver træt og altid er med på fuld kontakt træning. Med en dummy har du mulighed for at øve spark og slag, uden at din modstander kommer til skade. Kroppen er lavet af et specielt latex mix, som giver en realistisk følelse.  Højden er justerbar i tre trin med en maksimal højde på 178 cm og minimum...

  DKK 4.779

  En stående dummy er din nye yndlingsmakker - som aldrig bliver træt og altid er med på fuld kontakt træning. Med en dummy har du mulighed for at øve spark og slag, uden at din modstander kommer til skade. Kroppen er lavet af et specielt latex mix, som giver en realistisk følelse.  Højden er justerbar i tre trin med en maksimal højde på 178 cm og minimum...

  DKK 4.779
 • Denne kvalitetssparkepude er fremstillet med et specielt 15 cm tykt lag multiskum med gelélag, som giver optimal stødabsorbering for spark og slag.  Samtidigt er den vægtmæssigt let og særdeles nem at håndtere.  Kan anvendes til kickboxing, karate, teakwondo, MMA og meget meget. Størrelse ca. 75 cm x  35 cm x 15 cm.

  DKK 769

  Denne kvalitetssparkepude er fremstillet med et specielt 15 cm tykt lag multiskum med gelélag, som giver optimal stødabsorbering for spark og slag.  Samtidigt er den vægtmæssigt let og særdeles nem at håndtere.  Kan anvendes til kickboxing, karate, teakwondo, MMA og meget meget. Størrelse ca. 75 cm x  35 cm x 15 cm.

  DKK 769