Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Slagpuder / stativer

 • Plethandsker af ægte okelæder. Modellen har ekstra belægning som giver optimal dæmpning af slag. Ideel til boksning, kickboxing eller lignende. Størrelse: 34x22x5 cm. Bemærk at prisen er for 2 stk.  

  DKK 535

  Plethandsker af ægte okelæder. Modellen har ekstra belægning som giver optimal dæmpning af slag. Ideel til boksning, kickboxing eller lignende. Størrelse: 34x22x5 cm. Bemærk at prisen er for 2 stk.  

  DKK 535
 • Her får du en solid sparkepude, som også kan anvendes som slagpude. Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan både øve alle slags slag samt mange former for spark med denne pude. Den er fremstillet i kraftigt og forstærket vinyl og har 3 gode håndtag med forskellige muligheder for greb. Målene er: 50x30x10 cm.  Rigtig god kvalitet til lav pris UDSOLGT!...

  DKK 375

  Her får du en solid sparkepude, som også kan anvendes som slagpude. Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan både øve alle slags slag samt mange former for spark med denne pude. Den er fremstillet i kraftigt og forstærket vinyl og har 3 gode håndtag med forskellige muligheder for greb. Målene er: 50x30x10 cm.  Rigtig god kvalitet til lav pris UDSOLGT!...

  DKK 375
 • Vægtmonteret slagpyramide til boksetræning.  Solid pyramideformet pad i ægte læder til forbedring og træning af dine slag. Hænges op på væggen og bruges til at øve diverse slag kombinationer. Vægophæng medfølger.   Størrelse: Bredde: 50 cm Længde: 50 cm Dybde: 20 cm   Den flade top af pyramiden måler cirka 20 x 20 cm.

  DKK 1.475

  Vægtmonteret slagpyramide til boksetræning.  Solid pyramideformet pad i ægte læder til forbedring og træning af dine slag. Hænges op på væggen og bruges til at øve diverse slag kombinationer. Vægophæng medfølger.   Størrelse: Bredde: 50 cm Længde: 50 cm Dybde: 20 cm   Den flade top af pyramiden måler cirka 20 x 20 cm.

  DKK 1.475
 • Effektivt træningsredskab til at øve spark og slag uden at have en makker. Øv hurtighed og præcision hjemme i stuen eller som en del af træningen i din klub.  Puderne justeres individuelt på den lodrette stang, med en maximumhøjde på ca. 2 meter.  Basen fyldes med sand eller vand, så den står godt fast.

  DKK 1.355

  Effektivt træningsredskab til at øve spark og slag uden at have en makker. Øv hurtighed og præcision hjemme i stuen eller som en del af træningen i din klub.  Puderne justeres individuelt på den lodrette stang, med en maximumhøjde på ca. 2 meter.  Basen fyldes med sand eller vand, så den står godt fast.

  DKK 1.355
 • 1 stk. plethandske af ægte læder. Handsken krummer let, så den sidder godt på hånden og er samtidig hurtig at tage af og på. Kan benyttes til både slag og spark. En holdbar plethandske i god kvalitet. Størrelse: 30x21x3

  DKK 275

  1 stk. plethandske af ægte læder. Handsken krummer let, så den sidder godt på hånden og er samtidig hurtig at tage af og på. Kan benyttes til både slag og spark. En holdbar plethandske i god kvalitet. Størrelse: 30x21x3

  DKK 275
 • 1 stk. plethandske til børnetræning fremstillet i kunstlæder. Plethandsken er robust, men er lavet ekstra let og ekstra blød. Justerbart håndtag. Størrelse: 25 cm i diameter. 

  DKK 199

  1 stk. plethandske til børnetræning fremstillet i kunstlæder. Plethandsken er robust, men er lavet ekstra let og ekstra blød. Justerbart håndtag. Størrelse: 25 cm i diameter. 

  DKK 199
 • 1 stk plethanske lavet af ægte læder. Størrelse: 29x19x5cm. God til at øve både spark og slag, hvor det er præcision og bevægelse der vægtes højt. 

  DKK 275

  1 stk plethanske lavet af ægte læder. Størrelse: 29x19x5cm. God til at øve både spark og slag, hvor det er præcision og bevægelse der vægtes højt. 

  DKK 275
 • Med en dobbeltsidet plethandske er mulighederne for variation næsten uendelige. Kan bruges til både slag og spark i forskellige kombinationer. 

  DKK 275

  Med en dobbeltsidet plethandske er mulighederne for variation næsten uendelige. Kan bruges til både slag og spark i forskellige kombinationer. 

  DKK 275
 • Plethandsker (2 stk) lavet af kunstlæder i farverne sort og blå. Håndledet holdes på plads af en velcrolukning og makkeren kan bevæge sig rundt og øve slag og spark.

  DKK 365

  Plethandsker (2 stk) lavet af kunstlæder i farverne sort og blå. Håndledet holdes på plads af en velcrolukning og makkeren kan bevæge sig rundt og øve slag og spark.

  DKK 365
 • Thai pad af kunstlæder i størrelse 42 x 21 x 8 cmKendes også som arm-makiwara.  Farve: sort / rød Ideel til kickboxing og thaiboxing, men kan naturligvis også bruges til mange andre kampsportsstilarter.   Prisen er for 1 stk.

  DKK 389

  Thai pad af kunstlæder i størrelse 42 x 21 x 8 cmKendes også som arm-makiwara.  Farve: sort / rød Ideel til kickboxing og thaiboxing, men kan naturligvis også bruges til mange andre kampsportsstilarter.   Prisen er for 1 stk.

  DKK 389
 • Standing dummy til realistisk kamptræning. Mere virkelighedstro end en sandsæk. Kan benyttes til både slag og spark. Foden fyldes med sand eller vand for at den står godt fast, og når den er fyldt vejer den ca. 100 kg. Kan justeres i 3 højder 170-190 cm.   Bemærk at der er ekstra fragtomkostninger på dette produkt.

  DKK 3.829

  Standing dummy til realistisk kamptræning. Mere virkelighedstro end en sandsæk. Kan benyttes til både slag og spark. Foden fyldes med sand eller vand for at den står godt fast, og når den er fyldt vejer den ca. 100 kg. Kan justeres i 3 højder 170-190 cm.   Bemærk at der er ekstra fragtomkostninger på dette produkt.

  DKK 3.829
 • Fritstående punching ball i rød. Foden fyldes med vand eller sand, og grundet at fjederen sidder så lavt på stangen står den meget stabilt. Kan justeres i højden 140-170 cm.

  DKK 809

  Fritstående punching ball i rød. Foden fyldes med vand eller sand, og grundet at fjederen sidder så lavt på stangen står den meget stabilt. Kan justeres i højden 140-170 cm.

  DKK 809
 • Vægmonteret slagpude med numre på til at øve præcision og reaktion. Gør det muligt at øve diverse slag herunder uppercuts. Ideel til mange kampformer. Et kvalitetsprodukt fremstillet af kunstlæder med en robust ramme af stålrør. Størrelse: 62x30x20/35cm  Bemærk: Leveres uden monteringsdele.

  DKK 1.739

  Vægmonteret slagpude med numre på til at øve præcision og reaktion. Gør det muligt at øve diverse slag herunder uppercuts. Ideel til mange kampformer. Et kvalitetsprodukt fremstillet af kunstlæder med en robust ramme af stålrør. Størrelse: 62x30x20/35cm  Bemærk: Leveres uden monteringsdele.

  DKK 1.739
 • En standing bag er den perfekte træningsmakker, og kan bruges til næsten alle former for træning. Med en standing bag har du mulighed for at træne alle steder, inde som ude, og også steder hvor der ikke kan hænge en sandsæk. Kan bruges til at træne alle former for slag- og sparkekombinationer.  

  DKK 2.615

  En standing bag er den perfekte træningsmakker, og kan bruges til næsten alle former for træning. Med en standing bag har du mulighed for at træne alle steder, inde som ude, og også steder hvor der ikke kan hænge en sandsæk. Kan bruges til at træne alle former for slag- og sparkekombinationer.  

  DKK 2.615
 • Thaipad i kunstlæder. Godt træningsredskab til at øve knæspark og uppercut. Kan bruges til mange typer kampsport og bruges ofte i thaiboxing. Prisen er for et styk. Måler: 40 x 20 x 8 cm.

  DKK 399

  Thaipad i kunstlæder. Godt træningsredskab til at øve knæspark og uppercut. Kan bruges til mange typer kampsport og bruges ofte i thaiboxing. Prisen er for et styk. Måler: 40 x 20 x 8 cm.

  DKK 399
 • Rund plethandske af syntetisk læder med justerbare stropper. Plethandsken er med ekstra meget beskyttelse så den passer optimalt til børnetræning. Derudover er den meget let, så den er nem at holde. Diameter: 25 cm Tykkelse: 8 cm   Kan bruges til mange forskellige kampsportsformer. Prisen er for 1 stk.  

  DKK 259

  Rund plethandske af syntetisk læder med justerbare stropper. Plethandsken er med ekstra meget beskyttelse så den passer optimalt til børnetræning. Derudover er den meget let, så den er nem at holde. Diameter: 25 cm Tykkelse: 8 cm   Kan bruges til mange forskellige kampsportsformer. Prisen er for 1 stk.  

  DKK 259
 • Plethandske i ægte læder og sort/hvidt design. Denne plet er let krum hvorfor den er særdeles god til at øve uppercut, hooks og jabs. Pletten har en flerlaget polstring og et specielt gele-indlæg i midten af pletten, som giver perfekt stødabsorbering.  Størrelse: 27 x 20 x 6 cm Prisen er for 2 stk.

  DKK 655

  Plethandske i ægte læder og sort/hvidt design. Denne plet er let krum hvorfor den er særdeles god til at øve uppercut, hooks og jabs. Pletten har en flerlaget polstring og et specielt gele-indlæg i midten af pletten, som giver perfekt stødabsorbering.  Størrelse: 27 x 20 x 6 cm Prisen er for 2 stk.

  DKK 655
 • Slagpude / sparkepude i kunstlæder med ekstra let skumpolstring. Specielmodel med 2 niveauer der gør det let at øve knæspark og uppercut.   Mål: 75 x 35 x 15/30 cm

  DKK 845

  Slagpude / sparkepude i kunstlæder med ekstra let skumpolstring. Specielmodel med 2 niveauer der gør det let at øve knæspark og uppercut.   Mål: 75 x 35 x 15/30 cm

  DKK 845
 • Denne Thai Pad PROTECH er til den kvalitetsbevidste. Det anatomiske design på bagsiden giver helt optimal støtte og kan holdes sikkert til både spark og slag. God padding med ekstra gele-lag giver perfekt absorbering af stød, og designet er elegant i sort, hvidt og rødt. Prisen er for 1 stk. Størrelse: 35 x 18 x 10 cm

  DKK 535

  Denne Thai Pad PROTECH er til den kvalitetsbevidste. Det anatomiske design på bagsiden giver helt optimal støtte og kan holdes sikkert til både spark og slag. God padding med ekstra gele-lag giver perfekt absorbering af stød, og designet er elegant i sort, hvidt og rødt. Prisen er for 1 stk. Størrelse: 35 x 18 x 10 cm

  DKK 535
 • Førsteklasses kvalitets læder pads.  Bruges til at øve slag og spark og specielt indenfor thaiboxing men kan bruges indenfor alle kampsports former.   Designet er rødt og sort   Størrelse:    M =  20 x 36 x 8 cm    L = 20 x 41 x 8 cm     (bredde x længde x tykkelse)

  DKK 1.625

  Førsteklasses kvalitets læder pads.  Bruges til at øve slag og spark og specielt indenfor thaiboxing men kan bruges indenfor alle kampsports former.   Designet er rødt og sort   Størrelse:    M =  20 x 36 x 8 cm    L = 20 x 41 x 8 cm     (bredde x længde x tykkelse)

  DKK 1.625
 • Sparkestativ med 5 justerbare pletter til spark og slag. Vægmonteret på stålstativ. Dette stativ er den perfekte træningsmakker til at øve kombinationer af spark og slag. På stativet er to pletter til slag, en stor slag-plet samt to sparkepuder monteret. Monteringen af puderne kan ændres efter ønske og behov. Størrelse på stativ under beskrivelsen.

  DKK 4.325

  Sparkestativ med 5 justerbare pletter til spark og slag. Vægmonteret på stålstativ. Dette stativ er den perfekte træningsmakker til at øve kombinationer af spark og slag. På stativet er to pletter til slag, en stor slag-plet samt to sparkepuder monteret. Monteringen af puderne kan ændres efter ønske og behov. Størrelse på stativ under beskrivelsen.

  DKK 4.325
 • En stående dummy er din nye yndlingsmakker - som aldrig bliver træt og altid er med på fuld kontakt træning. Med en dummy har du mulighed for at øve spark og slag, uden at din modstander kommer til skade. Kroppen er lavet af et specielt latex mix, som giver en realistisk følelse.  Højden er justerbar i tre trin med en maksimal højde på 178 cm og minimum...

  DKK 4.779

  En stående dummy er din nye yndlingsmakker - som aldrig bliver træt og altid er med på fuld kontakt træning. Med en dummy har du mulighed for at øve spark og slag, uden at din modstander kommer til skade. Kroppen er lavet af et specielt latex mix, som giver en realistisk følelse.  Højden er justerbar i tre trin med en maksimal højde på 178 cm og minimum...

  DKK 4.779
 • Her får du den perfekte handske til undervisning. Fremstillet i ægte læder i sort, hvid og rød. Der er både stødabsorbering på ydersiden og indersiden af hånden samt på håndleddet, da handsken også kan bruges som plet under træning. Handsken er designet til den optimale realitiske bokse oplevelse under træningen.

  DKK 749

  Her får du den perfekte handske til undervisning. Fremstillet i ægte læder i sort, hvid og rød. Der er både stødabsorbering på ydersiden og indersiden af hånden samt på håndleddet, da handsken også kan bruges som plet under træning. Handsken er designet til den optimale realitiske bokse oplevelse under træningen.

  DKK 749
 • Plastik Wing Chun dummy med 6 "arme" og 2 "ben".Ideal træningsmakker til begyndere og børn. Måler cirka 150 cm i højden.

  DKK 4.705

  Plastik Wing Chun dummy med 6 "arme" og 2 "ben".Ideal træningsmakker til begyndere og børn. Måler cirka 150 cm i højden.

  DKK 4.705