Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Sandsække

 • Denne blanding mellem en speedball og sandsæk vej ca. 12-14 kg og er lavet i slidstærkt sort læder med lynlås i toppen. Mål: Højde 60 cm, diameter bund 35 cm, diameter top 15 cm. Leveres med en 4-armet stålkæde.

  DKK 669

  Denne blanding mellem en speedball og sandsæk vej ca. 12-14 kg og er lavet i slidstærkt sort læder med lynlås i toppen. Mål: Højde 60 cm, diameter bund 35 cm, diameter top 15 cm. Leveres med en 4-armet stålkæde.

  DKK 669
 • Sandsæk i rivefast vinyl med tung nylon netforstærkning. Materialet er syet og boltet gentagne gange!Inkl. solid 4-armet forkromet stålkæde fastgjort med drejeligt kugleled og karabinhage. Diameter: 35 cm Fås i størrelserne: 100cm ca. 26-28 kg, 130cm ca. 32-34 kg, 160cm ca. 42-44 kg og 190cm ca. 52-54 kg. Cm er et udtryk for længden på sandsækken.Bemærk...

  DKK 699

  Sandsæk i rivefast vinyl med tung nylon netforstærkning. Materialet er syet og boltet gentagne gange!Inkl. solid 4-armet forkromet stålkæde fastgjort med drejeligt kugleled og karabinhage. Diameter: 35 cm Fås i størrelserne: 100cm ca. 26-28 kg, 130cm ca. 32-34 kg, 160cm ca. 42-44 kg og 190cm ca. 52-54 kg. Cm er et udtryk for længden på sandsækken.Bemærk...

  DKK 699
 • Top model indenfor sandsække. Denne sandsæk er fremstillet i rivefast sort vinyl og er derfor særdeles slidstærk. Den leveres med en 4-armet forkromet stålkæde og karabinhage, så du kan få den op at hænge med det samme. Diameter: 35 cm  Bemærk: du skal selv fylde denne sandsæk, og den leveres derfor uden fyld. Fås i størrelserne: 100cm, 130cm, 160cm og...

  DKK 599

  Top model indenfor sandsække. Denne sandsæk er fremstillet i rivefast sort vinyl og er derfor særdeles slidstærk. Den leveres med en 4-armet forkromet stålkæde og karabinhage, så du kan få den op at hænge med det samme. Diameter: 35 cm  Bemærk: du skal selv fylde denne sandsæk, og den leveres derfor uden fyld. Fås i størrelserne: 100cm, 130cm, 160cm og...

  DKK 599
 • Børnesandsæk lavet af kunstlæder, som leveres inklusiv et par kunstlæderhandsker med snøre til børn samt kæde til ophængning. Sandsækken leveres fyldt og har målene 20x60cm, og vejer ca. 8 kg. Vær opmærksom på at det som sagt er en børnesandsæk og den er et stykke legetøj. Den kan derfor ikke holde til hårde slag, så ønskes dette, bør man købe en af vores...

  DKK 359

  Børnesandsæk lavet af kunstlæder, som leveres inklusiv et par kunstlæderhandsker med snøre til børn samt kæde til ophængning. Sandsækken leveres fyldt og har målene 20x60cm, og vejer ca. 8 kg. Vær opmærksom på at det som sagt er en børnesandsæk og den er et stykke legetøj. Den kan derfor ikke holde til hårde slag, så ønskes dette, bør man købe en af vores...

  DKK 359
 • Helt sort sandsæk i rivefast vinyl med tung nylon netforstærkning. Materialet er gentagne gange syet og boltet! Solid 4-armet forkromet stålkæde fastgjort med drejeligt kugleled og karabinhage. Se størrelser i beskrivelsen. En absolut topmodel indenfor sandsække, hvor du har sandsæk til mange års træning.  Bemærk der er ekstra fragtomkostninger på dette...

  DKK 779

  Helt sort sandsæk i rivefast vinyl med tung nylon netforstærkning. Materialet er gentagne gange syet og boltet! Solid 4-armet forkromet stålkæde fastgjort med drejeligt kugleled og karabinhage. Se størrelser i beskrivelsen. En absolut topmodel indenfor sandsække, hvor du har sandsæk til mange års træning.  Bemærk der er ekstra fragtomkostninger på dette...

  DKK 779
 • Loftsophæng til sandsæk. Dette sæt består af en stålplade, en stålkrog og 2 skruer. Krogen er udstyret med et kugleleje der udligner at sandsækken roterer. Se også vores store udvalg af sandsække og sandsækhandsker.

  DKK 219

  Loftsophæng til sandsæk. Dette sæt består af en stålplade, en stålkrog og 2 skruer. Krogen er udstyret med et kugleleje der udligner at sandsækken roterer. Se også vores store udvalg af sandsække og sandsækhandsker.

  DKK 219
 • Vægophæng til sandsæk i solide firkantede sorte stålrør. Leveres adskilt. Drejbar og med 100 cm afstand ind til væg.   Der medfølger tilbehør til montering på en betonvæg.

  DKK 1.625

  Vægophæng til sandsæk i solide firkantede sorte stålrør. Leveres adskilt. Drejbar og med 100 cm afstand ind til væg.   Der medfølger tilbehør til montering på en betonvæg.

  DKK 1.625
 • Stålfjeder til ophængning sandsække. Fjederen stødabsorberer og mindsker svingninger. Se også vores store udvalg af sandsække og sandsækhandsker.

  DKK 115

  Stålfjeder til ophængning sandsække. Fjederen stødabsorberer og mindsker svingninger. Se også vores store udvalg af sandsække og sandsækhandsker.

  DKK 115
 • 4-armet kæde med drejeled. Længde 45 cm. Kæden kan holde op til 60 kg.

  DKK 199

  4-armet kæde med drejeled. Længde 45 cm. Kæden kan holde op til 60 kg.

  DKK 199
 • En standing bag er den perfekte træningsmakker, og kan bruges til næsten alle former for træning. Med en standing bag har du mulighed for at træne alle steder, inde som ude, og også steder hvor der ikke kan hænge en sandsæk. Kan bruges til at træne alle former for slag- og sparkekombinationer.  

  DKK 2.615

  En standing bag er den perfekte træningsmakker, og kan bruges til næsten alle former for træning. Med en standing bag har du mulighed for at træne alle steder, inde som ude, og også steder hvor der ikke kan hænge en sandsæk. Kan bruges til at træne alle former for slag- og sparkekombinationer.  

  DKK 2.615
 • Nylon sandsæk i en flot blå farve. Materialet er meget slidstærkt. Sandsækken er fyldt. Fås i størrelserne: 80cm ca. 18 kg og 100cm ca. 26 kg.

  DKK 379

  Nylon sandsæk i en flot blå farve. Materialet er meget slidstærkt. Sandsækken er fyldt. Fås i størrelserne: 80cm ca. 18 kg og 100cm ca. 26 kg.

  DKK 379
 • Vægstativ til din sandsæk. Ekstra styrke diagonalt på væggen for at absorbere svingninger i sandsækken. Bemærk: Udstyr til at fastgøre stativet følger ikke med og det leveres usamlet.

  DKK 685

  Vægstativ til din sandsæk. Ekstra styrke diagonalt på væggen for at absorbere svingninger i sandsækken. Bemærk: Udstyr til at fastgøre stativet følger ikke med og det leveres usamlet.

  DKK 685
 • En stående dummy er din nye yndlingsmakker - som aldrig bliver træt og altid er med på fuld kontakt træning. Med en dummy har du mulighed for at øve spark og slag, uden at din modstander kommer til skade. Kroppen er lavet af et specielt latex mix, som giver en realistisk følelse.  Højden er justerbar i tre trin med en maksimal højde på 178 cm og minimum...

  DKK 4.779

  En stående dummy er din nye yndlingsmakker - som aldrig bliver træt og altid er med på fuld kontakt træning. Med en dummy har du mulighed for at øve spark og slag, uden at din modstander kommer til skade. Kroppen er lavet af et specielt latex mix, som giver en realistisk følelse.  Højden er justerbar i tre trin med en maksimal højde på 178 cm og minimum...

  DKK 4.779
 • Dette er et professionelt sandsækstativ, hvor bærestangen er 100 cm lang. Dette stærke stativ anbefales til sandsække over 50 kg. Metallet er lakeret for bedre holdbarhed. Stativet leveres uden vægmonteringsmateriale, da det afhænger af, hvilken væg stativet skal hænge på.

  DKK 2.495

  Dette er et professionelt sandsækstativ, hvor bærestangen er 100 cm lang. Dette stærke stativ anbefales til sandsække over 50 kg. Metallet er lakeret for bedre holdbarhed. Stativet leveres uden vægmonteringsmateriale, da det afhænger af, hvilken væg stativet skal hænge på.

  DKK 2.495