Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Dummies

 • Dummy til gulvøvelser eller til at kaste med. Særdeles holdbar og lavet i meget kraftig kvalitet. Specielt velegnet til MMA, brydning, judo, BJJ og lignende. Lavet af syntetisk læder og fyldt som en sandsæk. Alle sømme i dummien er syet flere gange for at sikre god kvalitet.  Højde: 175 cmVægt: 40 kg    Bemærk at der er ekstra fragt på dette produkt.  

  DKK 2.465

  Dummy til gulvøvelser eller til at kaste med. Særdeles holdbar og lavet i meget kraftig kvalitet. Specielt velegnet til MMA, brydning, judo, BJJ og lignende. Lavet af syntetisk læder og fyldt som en sandsæk. Alle sømme i dummien er syet flere gange for at sikre god kvalitet.  Højde: 175 cmVægt: 40 kg    Bemærk at der er ekstra fragt på dette produkt.  

  DKK 2.465
 • Standing dummy til realistisk kamptræning. Mere virkelighedstro end en sandsæk. Kan benyttes til både slag og spark. Foden fyldes med sand eller vand for at den står godt fast, og når den er fyldt vejer den ca. 100 kg. Kan justeres i 3 højder 170-190 cm.   Bemærk at der er ekstra fragtomkostninger på dette produkt.

  DKK 3.829

  Standing dummy til realistisk kamptræning. Mere virkelighedstro end en sandsæk. Kan benyttes til både slag og spark. Foden fyldes med sand eller vand for at den står godt fast, og når den er fyldt vejer den ca. 100 kg. Kan justeres i 3 højder 170-190 cm.   Bemærk at der er ekstra fragtomkostninger på dette produkt.

  DKK 3.829
 • En stående dummy er din nye yndlingsmakker - som aldrig bliver træt og altid er med på fuld kontakt træning. Med en dummy har du mulighed for at øve spark og slag, uden at din modstander kommer til skade. Kroppen er lavet af et specielt latex mix, som giver en realistisk følelse.  Højden er justerbar i tre trin med en maksimal højde på 178 cm og minimum...

  DKK 4.779

  En stående dummy er din nye yndlingsmakker - som aldrig bliver træt og altid er med på fuld kontakt træning. Med en dummy har du mulighed for at øve spark og slag, uden at din modstander kommer til skade. Kroppen er lavet af et specielt latex mix, som giver en realistisk følelse.  Højden er justerbar i tre trin med en maksimal højde på 178 cm og minimum...

  DKK 4.779
 • Dummy til judo, mma, wrestling eller andre former for kampsport. Denne dummy er lavet af kunstlæder med stoffyld magen til fyldet i en sandsæk. Armene og benene er flexible og kan derfor bruges til at øve armlåse eller andre gulvteknikker. Alle syninger er blevet forstærket. Højde: ca. 170 cm Vægt: ca. 20 kg.

  DKK 3.755

  Dummy til judo, mma, wrestling eller andre former for kampsport. Denne dummy er lavet af kunstlæder med stoffyld magen til fyldet i en sandsæk. Armene og benene er flexible og kan derfor bruges til at øve armlåse eller andre gulvteknikker. Alle syninger er blevet forstærket. Højde: ca. 170 cm Vægt: ca. 20 kg.

  DKK 3.755