Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Veste beskyttelse

 • Vendbar vest lavet til at opfylde de gældende officielle konkurrenceregler. Vesten har en rød og en blå side og er hurtig og let at vende, ved hjælp af den stærke velcrolukning.

  DKK 399

  Vendbar vest lavet til at opfylde de gældende officielle konkurrenceregler. Vesten har en rød og en blå side og er hurtig og let at vende, ved hjælp af den stærke velcrolukning.

  DKK 399
 • Taekwondo vest fra Wacuku. Vesten er godkendt til konkurrence af WTF (World Taekwondo Federation)  Vesten er vendbar med en blå og en rød side. Den har en god pasform og sidder godt grundet krydssnørerne på ryggen. Størrelseanbefalinger i forhold til højde:XXS - 120-130cmXS - 130-140cmS - 140-160cmM - 160-180cmL - 180-190cmXL - 190-200cm

  DKK 399

  Taekwondo vest fra Wacuku. Vesten er godkendt til konkurrence af WTF (World Taekwondo Federation)  Vesten er vendbar med en blå og en rød side. Den har en god pasform og sidder godt grundet krydssnørerne på ryggen. Størrelseanbefalinger i forhold til højde:XXS - 120-130cmXS - 130-140cmS - 140-160cmM - 160-180cmL - 180-190cmXL - 190-200cm

  DKK 399
 • Original body protection fra Twins i 100% læder. Bæltet er one-size og pasformen gør at både maven og siderne bliver dækket. Velegnet til sparring eller træning med slag og spark på kroppen. Første klasses håndværk.

  DKK 935

  Original body protection fra Twins i 100% læder. Bæltet er one-size og pasformen gør at både maven og siderne bliver dækket. Velegnet til sparring eller træning med slag og spark på kroppen. Første klasses håndværk.

  DKK 935
 • Taekwondo vest fra Adidas. Vesten kan vendes og den ene side er rød og den anden blå. Den er anatomisk fremstillet og snøres let i ryggen. Officielt godkendt af World Taekwondo Federation (WTF). Se størrelsesanvisning nedenfor.  

  DKK 779

  Taekwondo vest fra Adidas. Vesten kan vendes og den ene side er rød og den anden blå. Den er anatomisk fremstillet og snøres let i ryggen. Officielt godkendt af World Taekwondo Federation (WTF). Se størrelsesanvisning nedenfor.  

  DKK 779
 • Børnemodel taekwondo vest fra Adidas. Specialt designet til børn så den sidder godt. Vesten er vendbar med en helt rød og en helt blå side. Lukkes i ryggen med velcro. Vesten er WTF godkendt. (World Taekwondo Federation) Se størrelsesanvisning nedenfor.

  DKK 589

  Børnemodel taekwondo vest fra Adidas. Specialt designet til børn så den sidder godt. Vesten er vendbar med en helt rød og en helt blå side. Lukkes i ryggen med velcro. Vesten er WTF godkendt. (World Taekwondo Federation) Se størrelsesanvisning nedenfor.

  DKK 589
 • Komfortabel karatevest som nemt kan bæres under gi'en. Vesten er designet i et elastisk system, så den er særdeles fleksibel og ikke begrænser bevægefriheden. Den lukkes med en enkelt velcrolukning. Godkendt af WKF og kan anvendes ved alle konkurrencer internationalt. 

  DKK 425

  Komfortabel karatevest som nemt kan bæres under gi'en. Vesten er designet i et elastisk system, så den er særdeles fleksibel og ikke begrænser bevægefriheden. Den lukkes med en enkelt velcrolukning. Godkendt af WKF og kan anvendes ved alle konkurrencer internationalt. 

  DKK 425