Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Skridtbeskyttere

 • Skridtbeskytter af en robust plastskal betrukket med ekstra beskyttelse. Der er elastikstropper og velcrolukning.   Testet og godkendt af WFT.

  DKK 249

  Skridtbeskytter af en robust plastskal betrukket med ekstra beskyttelse. Der er elastikstropper og velcrolukning.   Testet og godkendt af WFT.

  DKK 249
 • Taekwondo skridtbeskytter fra Adidas. Fremstillet af syntetisk læder og har grundet det brede elastiske bælte en god pasform. Kan vaskes. Godkendt til officielle konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).

  DKK 359

  Taekwondo skridtbeskytter fra Adidas. Fremstillet af syntetisk læder og har grundet det brede elastiske bælte en god pasform. Kan vaskes. Godkendt til officielle konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).

  DKK 359
 • Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165

  Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165
 • Skridtbeskytter til herrer, laver i PU skum. Beskytteren kan justeres i størrelsen og kan holde til at blive vasket. Bemærk at størrelsesanbefalingen er sat udfra højre. Så er du slank, bør du bestille en mindre størrelse og er du meget kraftig bestil da en størrelse større.   Størrelsesanbefaling: S = 134-152 cm M = 152-170 cm L = 170-188 cm XL = 188-200 cm

  DKK 209

  Skridtbeskytter til herrer, laver i PU skum. Beskytteren kan justeres i størrelsen og kan holde til at blive vasket. Bemærk at størrelsesanbefalingen er sat udfra højre. Så er du slank, bør du bestille en mindre størrelse og er du meget kraftig bestil da en størrelse større.   Størrelsesanbefaling: S = 134-152 cm M = 152-170 cm L = 170-188 cm XL = 188-200 cm

  DKK 209
 • Denne kvinde skridtbeskytter  er fremstillet af en robust plast skal polstret med ekstra beskyttelse boble. Elastikkerne lukkes med velcro. Produktet er testet for at sikre at det har den rigtige beskyttende effekt. Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 209

  Denne kvinde skridtbeskytter  er fremstillet af en robust plast skal polstret med ekstra beskyttelse boble. Elastikkerne lukkes med velcro. Produktet er testet for at sikre at det har den rigtige beskyttende effekt. Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 209
 • Herre skridtbeskytter i høj kvalitet til mange slags kampsport. Skridtbeskytteren er designet så den har en behagelig pasform og en udtagelig kop. Den har en bred linning så den sidder komfortabelt og har åndbart meshstof. Meshstoffet og hullerne i koppen er med til at holde temperaturen nede når der trænes hårdt.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.  

  DKK 209

  Herre skridtbeskytter i høj kvalitet til mange slags kampsport. Skridtbeskytteren er designet så den har en behagelig pasform og en udtagelig kop. Den har en bred linning så den sidder komfortabelt og har åndbart meshstof. Meshstoffet og hullerne i koppen er med til at holde temperaturen nede når der trænes hårdt.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.  

  DKK 209
 • Denne herre skridtbeskytter har udtagelig plastik-beskyttelse. Beskytteren er fremstillet i bomuld. Denne model er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes til konkurrencer.

  DKK 175

  Denne herre skridtbeskytter har udtagelig plastik-beskyttelse. Beskytteren er fremstillet i bomuld. Denne model er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes til konkurrencer.

  DKK 175
 • Denne skridtbeskytter til kvinder er fremstillet i plastik og giver optimal beskyttelse til kamptræning og konkurrencer. Den er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes ved internationale konkurrencer.

  DKK 209

  Denne skridtbeskytter til kvinder er fremstillet i plastik og giver optimal beskyttelse til kamptræning og konkurrencer. Den er godkendt af World Karate Foundation og kan anvendes ved internationale konkurrencer.

  DKK 209
 • Skridtbeskytter med forbedret pasform. Denne skridtbeskytter giver mulighed for optimal fleksion i hofter under træning.Fremstillet i PU-skum og justerbar.Størrelsesanbefalinger:    XS = mindre end 134 cm S = 134-152 cm M = 152-170 cm L = 170 - 188 cm XL = 188-200 cm  

  DKK 209

  Skridtbeskytter med forbedret pasform. Denne skridtbeskytter giver mulighed for optimal fleksion i hofter under træning.Fremstillet i PU-skum og justerbar.Størrelsesanbefalinger:    XS = mindre end 134 cm S = 134-152 cm M = 152-170 cm L = 170 - 188 cm XL = 188-200 cm  

  DKK 209