Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Boksehåndbind

 • Sort boksehåndbind med velcrolukning. Boksehåndbindet er lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden og kan tilpasses.  Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud. Fås også i andre farver - se nedenfor under...

  DKK 115

  Sort boksehåndbind med velcrolukning. Boksehåndbindet er lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden og kan tilpasses.  Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud. Fås også i andre farver - se nedenfor under...

  DKK 115
 • Blåt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet.Bruges også til andre kampsportsstilarter. Prisen er for 2 stk., og fås kun i 250 cm Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115

  Blåt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet.Bruges også til andre kampsportsstilarter. Prisen er for 2 stk., og fås kun i 250 cm Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115
 • Rødt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Dette boksehåndbind kan også bruges til andre kampsportsgrene. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115

  Rødt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Dette boksehåndbind kan også bruges til andre kampsportsgrene. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115
 • Inderhandske til boksehandsker og sandsækhandsker.   I strækbart materiale som mindsker sved og friktion i handsken.    Prisen er for 2 stk. 

  DKK 105

  Inderhandske til boksehandsker og sandsækhandsker.   I strækbart materiale som mindsker sved og friktion i handsken.    Prisen er for 2 stk. 

  DKK 105
 • Neopren håndbind med lag af gel.    Kan både anvendes til træning på pletter eller let sparring. Kan bruges i alle kampsport.   190 cm lang elastrikbind fra handsken sikrer håndleddene og giver stabilitet.

  DKK 199

  Neopren håndbind med lag af gel.    Kan både anvendes til træning på pletter eller let sparring. Kan bruges i alle kampsport.   190 cm lang elastrikbind fra handsken sikrer håndleddene og giver stabilitet.

  DKK 199
 • Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339

  Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339
 • 6 ruller tape. Måler 10 meter og er 3,8 cm bred.

  DKK 389

  6 ruller tape. Måler 10 meter og er 3,8 cm bred.

  DKK 389