Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Benskinner / beskyttere

 • WACOKU skinnebensbeskytter til taekwondo. Robust design, lavet med betræk af kunstlæder og en kraftigt absorberende skumpolstring. Indvendigt er benskinnen beklædt med et hudvenligt stofbetræk. Et absolut topkvalitetsprodukt med perfekt pasform.

  DKK 265

  WACOKU skinnebensbeskytter til taekwondo. Robust design, lavet med betræk af kunstlæder og en kraftigt absorberende skumpolstring. Indvendigt er benskinnen beklædt med et hudvenligt stofbetræk. Et absolut topkvalitetsprodukt med perfekt pasform.

  DKK 265
 • Særdeles effektiv benskinne med høj dæmpning af spark. Lette men alligevel meget holdbare. Elastik under fodsvangen og 3 elastikker rundt om benet, som gøres fast med dobbelt velcro. Velegnet til kampformer som kickboxing og thaiboxing. Fremstillet i syntetisk fiber.  Størrelseanbefaling på baggrund af højde i cm:S = 145-160M = 160-175L = 175-190

  DKK 299

  Særdeles effektiv benskinne med høj dæmpning af spark. Lette men alligevel meget holdbare. Elastik under fodsvangen og 3 elastikker rundt om benet, som gøres fast med dobbelt velcro. Velegnet til kampformer som kickboxing og thaiboxing. Fremstillet i syntetisk fiber.  Størrelseanbefaling på baggrund af højde i cm:S = 145-160M = 160-175L = 175-190

  DKK 299
 • Knæpuder til beskyttelse af knæ. 3 cm tyk polstring på knæet. Lavet af elastisk bomuld, som gør det nemt at få på og giver behagelig pasform. Fås i to størrelser: Junior 150-170 cmSenior 170-190 cm

  DKK 165

  Knæpuder til beskyttelse af knæ. 3 cm tyk polstring på knæet. Lavet af elastisk bomuld, som gør det nemt at få på og giver behagelig pasform. Fås i to størrelser: Junior 150-170 cmSenior 170-190 cm

  DKK 165
 • Knæbeskyttere med polstring. Elastisk bomuld og 3 cm tyk skum til beskyttelse. Denne model er sort og får i 2 størrelser. Størrelser:  Junior: 150-170 cm Senior: 170-190 cm

  DKK 165

  Knæbeskyttere med polstring. Elastisk bomuld og 3 cm tyk skum til beskyttelse. Denne model er sort og får i 2 størrelser. Størrelser:  Junior: 150-170 cm Senior: 170-190 cm

  DKK 165
 • Disse benskinner fra TWINS er lavet af ægte læder i den allerbedste kvalitet. Skinnerne er håndsyede og er det bedste på markedet. Velegnet til forskellige kampformer som f.eks. MMA, kickboxing og thaiboxing.

  DKK 1.095

  Disse benskinner fra TWINS er lavet af ægte læder i den allerbedste kvalitet. Skinnerne er håndsyede og er det bedste på markedet. Velegnet til forskellige kampformer som f.eks. MMA, kickboxing og thaiboxing.

  DKK 1.095
 • Skinnebensbeskytter af rivefast syntetisk læder. Komfortabel pasform der ikke glider under brug. Beklædt indvendig med stof.Fastgøres med to brede velcrobånd. Vær opmærksom på at denne skinne ikke dækker foden.  Kan bruges til mange forskellige kampformer.

  DKK 245

  Skinnebensbeskytter af rivefast syntetisk læder. Komfortabel pasform der ikke glider under brug. Beklædt indvendig med stof.Fastgøres med to brede velcrobånd. Vær opmærksom på at denne skinne ikke dækker foden.  Kan bruges til mange forskellige kampformer.

  DKK 245
 • Meget robust benskinne i kraftigt materiale velegnet til kampformer hvor man sparker skinnebene sammen. Lavet i ægte læder med to solide læderremme om benet. Ekstra lag skumforan på skinnen, så den tåler ekstra hårde belastninger.  Velegner til kampsportsformer som MMA, Thaiboxing og Kickboxing, men kan naturligvis også bruges til andre.  

  DKK 389

  Meget robust benskinne i kraftigt materiale velegnet til kampformer hvor man sparker skinnebene sammen. Lavet i ægte læder med to solide læderremme om benet. Ekstra lag skumforan på skinnen, så den tåler ekstra hårde belastninger.  Velegner til kampsportsformer som MMA, Thaiboxing og Kickboxing, men kan naturligvis også bruges til andre.  

  DKK 389
 • Standard benskinne i stof med beskyttende materiale. Stoffet er lavet i strech materiale så skinnen slutter tæt til benet. En typisk begynder benskinne, velegnet til børnetræning. Benskinnen fås i farverne hvid, rød og blå.    Bemærk: Størrelse XS kan kun leveres i hvid.

  DKK 199

  Standard benskinne i stof med beskyttende materiale. Stoffet er lavet i strech materiale så skinnen slutter tæt til benet. En typisk begynder benskinne, velegnet til børnetræning. Benskinnen fås i farverne hvid, rød og blå.    Bemærk: Størrelse XS kan kun leveres i hvid.

  DKK 199
 • Gode solide benskinner fra Adidas af syntetisk læder med elastik og velcrolukning. Kan vaskes. Officielt godkendt til konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).  Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne. 

  DKK 369

  Gode solide benskinner fra Adidas af syntetisk læder med elastik og velcrolukning. Kan vaskes. Officielt godkendt til konkurrencer i WTF (World Taekwondo Federation).  Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne. 

  DKK 369
 • Benskinner i strækstof, som nemt hives over foden. Skumpolstring på skinnebenet. En god standard benbeskytter.Størrelsen i skinner i forhold til højde: S = 120 - 150 cm   M = 150 - 170 cm   L = 170 - 180 cm   XL= 180 - 200 cm

  DKK 165

  Benskinner i strækstof, som nemt hives over foden. Skumpolstring på skinnebenet. En god standard benbeskytter.Størrelsen i skinner i forhold til højde: S = 120 - 150 cm   M = 150 - 170 cm   L = 170 - 180 cm   XL= 180 - 200 cm

  DKK 165
 • WKF godkendte benskinner til karate fås her i en flot blå farve.  Skinnerne er robuste og har en blød ydre skal. Foden på skinnen kan fjernes via en velcrolukning, og sættes på igen såfremt dette ønskes.  Benskinnerne er godkendt af World Karate Federation til konkurrencebrug. Fås også i rød. Læs mere under beskrivelsen.

  DKK 409

  WKF godkendte benskinner til karate fås her i en flot blå farve.  Skinnerne er robuste og har en blød ydre skal. Foden på skinnen kan fjernes via en velcrolukning, og sættes på igen såfremt dette ønskes.  Benskinnerne er godkendt af World Karate Federation til konkurrencebrug. Fås også i rød. Læs mere under beskrivelsen.

  DKK 409
 • WKF godkendte benskinner til karate i rød. Foden på disse benskinner kan aftages ved hjælp af en velcrolukning og påsættes igen ved behov. De er robuste og har en blød ydre skal med runding.  Benskinnerne er godkendt af World Karate Federation til konkurrencebrug. Fås også i blå. Læs mere under beskrivelsen.

  DKK 409

  WKF godkendte benskinner til karate i rød. Foden på disse benskinner kan aftages ved hjælp af en velcrolukning og påsættes igen ved behov. De er robuste og har en blød ydre skal med runding.  Benskinnerne er godkendt af World Karate Federation til konkurrencebrug. Fås også i blå. Læs mere under beskrivelsen.

  DKK 409
 • Skinnebensbeskyttere med en rigtig god pasform og aftagelig vrist. Yderbetrækket er lavet af rivefast syntetisk læder, mens der indvendigt er stof. Dette gør af skinnen ikke glider selvom man sveder. Da vristen kan tages af, kan man vælge af bruge denne beskytter kun som skinnebensbeskytter.  Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 349

  Skinnebensbeskyttere med en rigtig god pasform og aftagelig vrist. Yderbetrækket er lavet af rivefast syntetisk læder, mens der indvendigt er stof. Dette gør af skinnen ikke glider selvom man sveder. Da vristen kan tages af, kan man vælge af bruge denne beskytter kun som skinnebensbeskytter.  Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 349