Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Tasker til kampsport

 • Taske af stof fra judo dragt i blå. 1 hovedrum og en lille sidelomme. Måler cirka 50 x 30 cm.

  DKK 285

  Taske af stof fra judo dragt i blå. 1 hovedrum og en lille sidelomme. Måler cirka 50 x 30 cm.

  DKK 285
 • Hvid taske syet i judo dragt stof.  1 hovedrum og en lille sidelomme. Måler cirka 60 x 30 cm.

  DKK 285

  Hvid taske syet i judo dragt stof.  1 hovedrum og en lille sidelomme. Måler cirka 60 x 30 cm.

  DKK 285
 • Slidstærk nylon taske til opbevaring og transport af bo stave. Der kan være op til 4 bo stave i tasken. Tasken er 185 cm lang og har både skulderrem og håndtag.

  DKK 275

  Slidstærk nylon taske til opbevaring og transport af bo stave. Der kan være op til 4 bo stave i tasken. Tasken er 185 cm lang og har både skulderrem og håndtag.

  DKK 275
 • Holdbar nylontaske til opbevaring og transport af f.eks. shinai, jo, bokken eller lignende. Også lavet til tsuba, tanto etc. Fremstillet med skulderrem og håndtag for nemmere transport.  Tasken er 135 cm lang.

  DKK 235

  Holdbar nylontaske til opbevaring og transport af f.eks. shinai, jo, bokken eller lignende. Også lavet til tsuba, tanto etc. Fremstillet med skulderrem og håndtag for nemmere transport.  Tasken er 135 cm lang.

  DKK 235
 • Smuk taske med cirka 110 cm samlet længde. Det ydre materiale er vaskbart syntetisk læder, der er foret og polstret.Tasken er forsynet med en justerbar skulderrem, der anvendes som et håndtag eller skulderrem.

  DKK 209

  Smuk taske med cirka 110 cm samlet længde. Det ydre materiale er vaskbart syntetisk læder, der er foret og polstret.Tasken er forsynet med en justerbar skulderrem, der anvendes som et håndtag eller skulderrem.

  DKK 209
 • Nylon sportstaske på 48 x 23 x 28 cm. Der er trykt forskellige farvede kampsportsmotiver på siderne og i begge ender. Motiverne er: Judo, Karate og Taekwondo. Tasken har et hovedrum, en sidelomme og en navneskiltholder. Udover håndtagene er der en justerbar skulderrem. Den perfekte træningstaske til en god pris.

  DKK 229

  Nylon sportstaske på 48 x 23 x 28 cm. Der er trykt forskellige farvede kampsportsmotiver på siderne og i begge ender. Motiverne er: Judo, Karate og Taekwondo. Tasken har et hovedrum, en sidelomme og en navneskiltholder. Udover håndtagene er der en justerbar skulderrem. Den perfekte træningstaske til en god pris.

  DKK 229
 • Bæretaske af mesh, 70x45 cm, med låseanordning til låsning snøre.Fremragende til luftig opbevaring af dit udstyr. På denne måde har du det hele sammen og det får luft, så der ikke dannes mug. Kan også hænges op udendørs for gennemluftning. Tasken er stor nok til at rumme en komplet taekwondo udrustning, men er selvfølgelig også meget velegnet til andre...

  DKK 135

  Bæretaske af mesh, 70x45 cm, med låseanordning til låsning snøre.Fremragende til luftig opbevaring af dit udstyr. På denne måde har du det hele sammen og det får luft, så der ikke dannes mug. Kan også hænges op udendørs for gennemluftning. Tasken er stor nok til at rumme en komplet taekwondo udrustning, men er selvfølgelig også meget velegnet til andre...

  DKK 135
 • Universal taske til diverse kamsportsvåben. Bruges til transport af adskellige shinai, Jo, Bokken eller andre våben. Tasken er udstyret med bærehåndtag og en polstret skulderrem, der gør den behagelig at bære. Der er 2 indvendige lommer samt en lille udvendig lomme til nøgler eller andre småting. Tasken og den udvendige lomme kan aflåses med en hængelås....

  DKK 339

  Universal taske til diverse kamsportsvåben. Bruges til transport af adskellige shinai, Jo, Bokken eller andre våben. Tasken er udstyret med bærehåndtag og en polstret skulderrem, der gør den behagelig at bære. Der er 2 indvendige lommer samt en lille udvendig lomme til nøgler eller andre småting. Tasken og den udvendige lomme kan aflåses med en hængelås....

  DKK 339
 • Taske til escrima stave. Bær dine stave til escrima rundt på let vis med denne taske, som måler 70 cm. Lukning med velcro og praktisk håndtag.

  DKK 175

  Taske til escrima stave. Bær dine stave til escrima rundt på let vis med denne taske, som måler 70 cm. Lukning med velcro og praktisk håndtag.

  DKK 175
 • Taske til tonfa og kama.  Med padding indeni tasken og lynlås på 3 sider.  Tasken måler 63 x 23 x 3,5 cm. Padded storage bag for all types of Tonfa and Kama, zipper on 3 sides, 63 x 23 x 3.5 cm, with handle.

  DKK 229

  Taske til tonfa og kama.  Med padding indeni tasken og lynlås på 3 sider.  Tasken måler 63 x 23 x 3,5 cm. Padded storage bag for all types of Tonfa and Kama, zipper on 3 sides, 63 x 23 x 3.5 cm, with handle.

  DKK 229
 • Nylon sportstaske til kampsport. Denne multitaske kan anvendes både som sportstaske og rygsæk. Alle stropper er inkluderede. Denne model er sort med rødt/hvidt kampsports logo på siden.Tasken måler 55x25x25 cm.

  DKK 419

  Nylon sportstaske til kampsport. Denne multitaske kan anvendes både som sportstaske og rygsæk. Alle stropper er inkluderede. Denne model er sort med rødt/hvidt kampsports logo på siden.Tasken måler 55x25x25 cm.

  DKK 419