Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Udstyr til Thaiboxing/Muay Thai

 • Håndsyede boksehandsker af 100% okselæder i den bedste kvalitet. Handskerne sidder perfekt og lukker tæt om håndleddet grundet den brede velcro lukning. Twins er et af de absolutte topmærker inden for kampsport og har produceret kampsportsartikler i over 60 år. En af vores absolut bedst sælgende produkter. Design: Black (BGVL-3)Vægt: 10, 12, 14, 16 Oz

  DKK 1.055

  Håndsyede boksehandsker af 100% okselæder i den bedste kvalitet. Handskerne sidder perfekt og lukker tæt om håndleddet grundet den brede velcro lukning. Twins er et af de absolutte topmærker inden for kampsport og har produceret kampsportsartikler i over 60 år. En af vores absolut bedst sælgende produkter. Design: Black (BGVL-3)Vægt: 10, 12, 14, 16 Oz

  DKK 1.055
 • Sort boksehåndbind med velcrolukning. Boksehåndbindet er lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden og kan tilpasses.  Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud. Fås også i andre farver - se nedenfor under...

  DKK 115

  Sort boksehåndbind med velcrolukning. Boksehåndbindet er lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden og kan tilpasses.  Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud. Fås også i andre farver - se nedenfor under...

  DKK 115
 • 1 stk. arm makiwara af ægte koskind i den bedste kvalitet.   Størrelse 45x20x10 cm En meget stærk sparkepude der er ideel til kampsportsgrene som kickboxing og thaiboxing.

  DKK 579

  1 stk. arm makiwara af ægte koskind i den bedste kvalitet.   Størrelse 45x20x10 cm En meget stærk sparkepude der er ideel til kampsportsgrene som kickboxing og thaiboxing.

  DKK 579
 • Særdeles effektiv benskinne med høj dæmpning af spark. Lette men alligevel meget holdbare. Elastik under fodsvangen og 3 elastikker rundt om benet, som gøres fast med dobbelt velcro. Velegnet til kampformer som kickboxing og thaiboxing. Fremstillet i syntetisk fiber.  Størrelseanbefaling på baggrund af højde i cm:S = 145-160M = 160-175L = 175-190

  DKK 299

  Særdeles effektiv benskinne med høj dæmpning af spark. Lette men alligevel meget holdbare. Elastik under fodsvangen og 3 elastikker rundt om benet, som gøres fast med dobbelt velcro. Velegnet til kampformer som kickboxing og thaiboxing. Fremstillet i syntetisk fiber.  Størrelseanbefaling på baggrund af højde i cm:S = 145-160M = 160-175L = 175-190

  DKK 299
 • Meget robust benskinne i kraftigt materiale velegnet til kampformer hvor man sparker skinnebene sammen. Lavet i ægte læder med to solide læderremme om benet. Ekstra lag skumforan på skinnen, så den tåler ekstra hårde belastninger.  Velegner til kampsportsformer som MMA, Thaiboxing og Kickboxing, men kan naturligvis også bruges til andre.  

  DKK 389

  Meget robust benskinne i kraftigt materiale velegnet til kampformer hvor man sparker skinnebene sammen. Lavet i ægte læder med to solide læderremme om benet. Ekstra lag skumforan på skinnen, så den tåler ekstra hårde belastninger.  Velegner til kampsportsformer som MMA, Thaiboxing og Kickboxing, men kan naturligvis også bruges til andre.  

  DKK 389
 • Blåt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet.Bruges også til andre kampsportsstilarter. Prisen er for 2 stk., og fås kun i 250 cm Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115

  Blåt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet.Bruges også til andre kampsportsstilarter. Prisen er for 2 stk., og fås kun i 250 cm Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115
 • Rødt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Dette boksehåndbind kan også bruges til andre kampsportsgrene. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115

  Rødt boksehåndbind med velcrolukning, lavet i strech materiale, så det sidder godt på hånden. Materialet er svedabsorberende og i god kvalitet. Dette boksehåndbind kan også bruges til andre kampsportsgrene. Prisen er for 2 stk., og der er 3 forskellige længder. 250 cm, 350 cm og 450 cm. Længden er når håndbindet ikke er strukket ud.

  DKK 115
 • Sorte boksehandsker lavet i kunstlæder. Handskerne er sorte både indeni og udenpå og lukkes med velcro. Optimal begynderhandske.  

  DKK 289

  Sorte boksehandsker lavet i kunstlæder. Handskerne er sorte både indeni og udenpå og lukkes med velcro. Optimal begynderhandske.  

  DKK 289
 • Boksehandsker i kunstlæder med grå mesh i håndfladen.  På grund af disse masker i håndfladen har hænderne øget åndbarhed. Man sveder mindre og handskerne tørrer hurtigere. Lukkes med velcro.

  DKK 309

  Boksehandsker i kunstlæder med grå mesh i håndfladen.  På grund af disse masker i håndfladen har hænderne øget åndbarhed. Man sveder mindre og handskerne tørrer hurtigere. Lukkes med velcro.

  DKK 309
 • Kunstlæder boksehandsker i Carbon Optic med grå mesh i håndfladerne. Grundet meshnettet i håndfladerne er der øget åndbarhed, og man sveder ikke hænderne så meget. Handskerne er også meget lettere at tørre efter brug.Lukkes med velcro.

  DKK 309

  Kunstlæder boksehandsker i Carbon Optic med grå mesh i håndfladerne. Grundet meshnettet i håndfladerne er der øget åndbarhed, og man sveder ikke hænderne så meget. Handskerne er også meget lettere at tørre efter brug.Lukkes med velcro.

  DKK 309
 • Inderhandske til boksehandsker og sandsækhandsker.   I strækbart materiale som mindsker sved og friktion i handsken.    Prisen er for 2 stk. 

  DKK 105

  Inderhandske til boksehandsker og sandsækhandsker.   I strækbart materiale som mindsker sved og friktion i handsken.    Prisen er for 2 stk. 

  DKK 105
 • Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165

  Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165
 • Stærk og holdbar sandsækhandske i sort kunstlæder. Handsken indeholder materialet mesh, som gør det lettere for hænderne at komme af med varmen under træningen. Tommelfingeren er åben, og den stabile polstring giver et godt greb. Et rigtig godt produkt, hvor du får masser af handske for pengene. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 269

  Stærk og holdbar sandsækhandske i sort kunstlæder. Handsken indeholder materialet mesh, som gør det lettere for hænderne at komme af med varmen under træningen. Tommelfingeren er åben, og den stabile polstring giver et godt greb. Et rigtig godt produkt, hvor du får masser af handske for pengene. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 269
 • Professionelle boksehandsker i rødt læder.   En top model som er ideel til fuld kontakt træning.    Velcrolukning giver perfekt støtte og gør handsken meget stabil. 

  DKK 445

  Professionelle boksehandsker i rødt læder.   En top model som er ideel til fuld kontakt træning.    Velcrolukning giver perfekt støtte og gør handsken meget stabil. 

  DKK 445
 • Kvalitets boksehandsker i sort.   Handskerne er lavet i sort læder og er en absolut top model.   Velcro lukning giver støtte og der er ekstra polstring. Handsken er perfekt til fuld kontakt.

  DKK 445

  Kvalitets boksehandsker i sort.   Handskerne er lavet i sort læder og er en absolut top model.   Velcro lukning giver støtte og der er ekstra polstring. Handsken er perfekt til fuld kontakt.

  DKK 445
 • Boksehandske børnemodel 6 oz. Lavet i sort slidstærkt kunstlæder, og lukkes med velcro.

  DKK 255

  Boksehandske børnemodel 6 oz. Lavet i sort slidstærkt kunstlæder, og lukkes med velcro.

  DKK 255
 • Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339

  Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339
 • Kvalitetshandsker i kunstlæder i en flot iøjnefaldende grøn farve.   Kan blandt andet anvendes i boksning, kickboksning og thaiboxing. Velcro lukning sikrer god støtte.   Fås også i en frisk orange, se tilbehør nedenfor.

  DKK 289

  Kvalitetshandsker i kunstlæder i en flot iøjnefaldende grøn farve.   Kan blandt andet anvendes i boksning, kickboksning og thaiboxing. Velcro lukning sikrer god støtte.   Fås også i en frisk orange, se tilbehør nedenfor.

  DKK 289
 • Kvalitetsboksehandsker i en frisk orange farve.Bruges blandt andet indenfor boksning, kickboxing og thaiboxing. Materialet er slidstærkt kunstlæder og velcro ved håndleddet sikrer støtte.    Fås også i grøn, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 289

  Kvalitetsboksehandsker i en frisk orange farve.Bruges blandt andet indenfor boksning, kickboxing og thaiboxing. Materialet er slidstærkt kunstlæder og velcro ved håndleddet sikrer støtte.    Fås også i grøn, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 289
 • Robuste handsker i buffalolæder i blåt og hvidt design.   Handskerne er slidstærke i ægte læder og anvendes ofte til Thaiboxing.   Fås også i rødt design, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 505

  Robuste handsker i buffalolæder i blåt og hvidt design.   Handskerne er slidstærke i ægte læder og anvendes ofte til Thaiboxing.   Fås også i rødt design, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 505
 • Kvalitetshandske i moderne design med rødt og hvidt.   Materialet er ægte buffalo læder og handsken anvendes ofte til thaiboxing.   Fås også i blåt design, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 505

  Kvalitetshandske i moderne design med rødt og hvidt.   Materialet er ægte buffalo læder og handsken anvendes ofte til thaiboxing.   Fås også i blåt design, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 505
 • Boksehandsker i stilrent design med grå og sort.   Åben inderside til semi-kontakt konkurrencer. Tommelfinger og fingerspidser er dækket, og der er god polstring som en almindelig boksehandske.   Lavet i højkvalitets kunstlæder.   Fås også i rød, se tilbehør nedenfor.    

  DKK 315

  Boksehandsker i stilrent design med grå og sort.   Åben inderside til semi-kontakt konkurrencer. Tommelfinger og fingerspidser er dækket, og der er god polstring som en almindelig boksehandske.   Lavet i højkvalitets kunstlæder.   Fås også i rød, se tilbehør nedenfor.    

  DKK 315
 • Boksehandske med åben inderside til semi-kontakt træning og konkurrencer.   Fremstillet i god kvalitet kunstlæder og et attraktivt design i rødt og sort.   Indersiden er åben, men tommel og fingerspidser er dækket og polstring er tilsvarende en almindelig boksehandske.   Fås også i grå, se tilbehør nedenfor.

  DKK 315

  Boksehandske med åben inderside til semi-kontakt træning og konkurrencer.   Fremstillet i god kvalitet kunstlæder og et attraktivt design i rødt og sort.   Indersiden er åben, men tommel og fingerspidser er dækket og polstring er tilsvarende en almindelig boksehandske.   Fås også i grå, se tilbehør nedenfor.

  DKK 315
 • Klassisk sandsækhandske i god kvalitet fremstillet af ægte læder. Handsken er lukket og håndleddet støttes af et elastikbånd der lukkes med velcro. 

  DKK 325

  Klassisk sandsækhandske i god kvalitet fremstillet af ægte læder. Handsken er lukket og håndleddet støttes af et elastikbånd der lukkes med velcro. 

  DKK 325