Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Udstyr til Karate

 • En kvalitets kamphandske til karate konkurrencer.  Godkendt i overensstemmelse med de gældende regler i WKF (World Karate Federation)  Fås også i blå, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 219

  En kvalitets kamphandske til karate konkurrencer.  Godkendt i overensstemmelse med de gældende regler i WKF (World Karate Federation)  Fås også i blå, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 219
 • Godkendt kvalitets kamphandske til karate. Denne version er uden tommelfingre. Handsken er WKF godkendt (World Karate Federation), hvilket betyder, at den er tilladt i alle WKF konkurrencer. Samme handske fås også med tommelfingre og i farven rød.

  DKK 249

  Godkendt kvalitets kamphandske til karate. Denne version er uden tommelfingre. Handsken er WKF godkendt (World Karate Federation), hvilket betyder, at den er tilladt i alle WKF konkurrencer. Samme handske fås også med tommelfingre og i farven rød.

  DKK 249
 • Standarthandske, som kan bruges i flere forskellige kampformer. Eksempelvis Karate, Wing Tsun og JuJutsu.  Handsken er i ægte læder og med stropper på bagsiden til hver enkelt finger, hvilket giver en god pasform. Fås også i hvid og rød, se nedenfor under tilbehør.

  DKK 199

  Standarthandske, som kan bruges i flere forskellige kampformer. Eksempelvis Karate, Wing Tsun og JuJutsu.  Handsken er i ægte læder og med stropper på bagsiden til hver enkelt finger, hvilket giver en god pasform. Fås også i hvid og rød, se nedenfor under tilbehør.

  DKK 199
 • Sorte boksehandsker lavet i kunstlæder. Handskerne er sorte både indeni og udenpå og lukkes med velcro. Optimal begynderhandske.  

  DKK 289

  Sorte boksehandsker lavet i kunstlæder. Handskerne er sorte både indeni og udenpå og lukkes med velcro. Optimal begynderhandske.  

  DKK 289
 • Fodbeskytter fremstillet i sort ægte læder i højeste kvalitet. Specielt velegnet til kampsportsformer som Kickboxing og lignende.    Størrelsesanvisning i forhold til skostørrelse: S=37, 38 M=39, 40, 41 L=42, 43 XL=44, 45 XXL=46+

  DKK 485

  Fodbeskytter fremstillet i sort ægte læder i højeste kvalitet. Specielt velegnet til kampsportsformer som Kickboxing og lignende.    Størrelsesanvisning i forhold til skostørrelse: S=37, 38 M=39, 40, 41 L=42, 43 XL=44, 45 XXL=46+

  DKK 485
 • Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165

  Herre skridtbeskytter som er både behageligt at bære og samtidig meget sikker. Skridtbeskytteren er lavet af høj kvalitet og består stofstykket med udtagelig plastikskal. Plastikskallen kan tages ud hvorefter stoffer kan vaskes i vaskemaskinen.   Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 165
 • Nylon sportstaske på 48 x 23 x 28 cm. Der er trykt forskellige farvede kampsportsmotiver på siderne og i begge ender. Motiverne er: Judo, Karate og Taekwondo. Tasken har et hovedrum, en sidelomme og en navneskiltholder. Udover håndtagene er der en justerbar skulderrem. Den perfekte træningstaske til en god pris.

  DKK 229

  Nylon sportstaske på 48 x 23 x 28 cm. Der er trykt forskellige farvede kampsportsmotiver på siderne og i begge ender. Motiverne er: Judo, Karate og Taekwondo. Tasken har et hovedrum, en sidelomme og en navneskiltholder. Udover håndtagene er der en justerbar skulderrem. Den perfekte træningstaske til en god pris.

  DKK 229
 • Skinnebensbeskyttere med en rigtig god pasform og aftagelig vrist. Yderbetrækket er lavet af rivefast syntetisk læder, mens der indvendigt er stof. Dette gør af skinnen ikke glider selvom man sveder. Da vristen kan tages af, kan man vælge af bruge denne beskytter kun som skinnebensbeskytter.  Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 349

  Skinnebensbeskyttere med en rigtig god pasform og aftagelig vrist. Yderbetrækket er lavet af rivefast syntetisk læder, mens der indvendigt er stof. Dette gør af skinnen ikke glider selvom man sveder. Da vristen kan tages af, kan man vælge af bruge denne beskytter kun som skinnebensbeskytter.  Se størrelsesanbefaling nedenfor.

  DKK 349
 • Allround kamphandske lavet af kunstlæder.   God bevægelighed og med sikret håndled.  Velegnet til Ju-jutsu og Hapkido.  Størrelsesanbefaling set ud fra personens højde: 140-160 cm = S 160-190 cm = L

  DKK 275

  Allround kamphandske lavet af kunstlæder.   God bevægelighed og med sikret håndled.  Velegnet til Ju-jutsu og Hapkido.  Størrelsesanbefaling set ud fra personens højde: 140-160 cm = S 160-190 cm = L

  DKK 275
 • Allround kamphandske i rød fremstillet i kunstlæder.   God bevægelighed og med sikret håndled.  Velegnet til Ju-jutsu og Hapkido.  Størrelsesanbefaling set ud fra personens højde: 140-160 cm = S 160-190 cm = L

  DKK 275

  Allround kamphandske i rød fremstillet i kunstlæder.   God bevægelighed og med sikret håndled.  Velegnet til Ju-jutsu og Hapkido.  Størrelsesanbefaling set ud fra personens højde: 140-160 cm = S 160-190 cm = L

  DKK 275
 • Standarthandske som kan anvendes til flere slags kampsport. Blandt andet Karate, JuJutsu og Wing Tsun.   Materialet er ægte læder.    Fås også i blå og hvid, se nedenfor under tilbehør.

  DKK 199

  Standarthandske som kan anvendes til flere slags kampsport. Blandt andet Karate, JuJutsu og Wing Tsun.   Materialet er ægte læder.    Fås også i blå og hvid, se nedenfor under tilbehør.

  DKK 199
 • Hvid læderhandske i standartmodel.   Kan anvendes til flere slags kampsport. Eksempelvis Karate, Wing Tsun og Jujutsu.   Velcro til alle fingre sikrer en god pasform.   Fås også i rød og blå, se nedenfor under tilbehør.

  DKK 199

  Hvid læderhandske i standartmodel.   Kan anvendes til flere slags kampsport. Eksempelvis Karate, Wing Tsun og Jujutsu.   Velcro til alle fingre sikrer en god pasform.   Fås også i rød og blå, se nedenfor under tilbehør.

  DKK 199
 • Boksehandske børnemodel 6 oz. Lavet i sort slidstærkt kunstlæder, og lukkes med velcro.

  DKK 255

  Boksehandske børnemodel 6 oz. Lavet i sort slidstærkt kunstlæder, og lukkes med velcro.

  DKK 255
 • Kamphandske til karatekonkurrencer. Godkendt i overensstemmelse med de gældende regler i WKF (World Karate Federation)  Fås også i rød, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 219

  Kamphandske til karatekonkurrencer. Godkendt i overensstemmelse med de gældende regler i WKF (World Karate Federation)  Fås også i rød, se nedenfor i tilbehør.

  DKK 219
 • Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339

  Neoprene træningshandske.    Kan bruges til mange slags kampsport, men er specielt god til træning på speedball, pletter eller sandsæk. Indeholder et lag af gelé som giver ekstra god stødabsorbering.   Velcrolukning sikrer god støtte for håndleddet og mesh lag indeni giver optimal ventilation.

  DKK 339
 • Boksehandsker i stilrent design med grå og sort.   Åben inderside til semi-kontakt konkurrencer. Tommelfinger og fingerspidser er dækket, og der er god polstring som en almindelig boksehandske.   Lavet i højkvalitets kunstlæder.   Fås også i rød, se tilbehør nedenfor.    

  DKK 315

  Boksehandsker i stilrent design med grå og sort.   Åben inderside til semi-kontakt konkurrencer. Tommelfinger og fingerspidser er dækket, og der er god polstring som en almindelig boksehandske.   Lavet i højkvalitets kunstlæder.   Fås også i rød, se tilbehør nedenfor.    

  DKK 315
 • Boksehandske med åben inderside til semi-kontakt træning og konkurrencer.   Fremstillet i god kvalitet kunstlæder og et attraktivt design i rødt og sort.   Indersiden er åben, men tommel og fingerspidser er dækket og polstring er tilsvarende en almindelig boksehandske.   Fås også i grå, se tilbehør nedenfor.

  DKK 315

  Boksehandske med åben inderside til semi-kontakt træning og konkurrencer.   Fremstillet i god kvalitet kunstlæder og et attraktivt design i rødt og sort.   Indersiden er åben, men tommel og fingerspidser er dækket og polstring er tilsvarende en almindelig boksehandske.   Fås også i grå, se tilbehør nedenfor.

  DKK 315
 • Denne karate kamphandske er godkendt af WKF (World Karate Federation), hvilket betyder, at den er tilladt i alle konkurrencer som kræver WKF godkendt udstyr. Bemærk: Denne version er uden tommelfingre. Den fås også med tommelfingre og i farven blå.

  DKK 249

  Denne karate kamphandske er godkendt af WKF (World Karate Federation), hvilket betyder, at den er tilladt i alle konkurrencer som kræver WKF godkendt udstyr. Bemærk: Denne version er uden tommelfingre. Den fås også med tommelfingre og i farven blå.

  DKK 249
 • Knæbeskyttere med polstring. Elastisk bomuld og 3 cm tyk skum til beskyttelse. Denne model er sort og får i 2 størrelser. Størrelser:  Junior: 150-170 cm Senior: 170-190 cm

  DKK 165

  Knæbeskyttere med polstring. Elastisk bomuld og 3 cm tyk skum til beskyttelse. Denne model er sort og får i 2 størrelser. Størrelser:  Junior: 150-170 cm Senior: 170-190 cm

  DKK 165
 • Benskinner i strækstof, som nemt hives over foden. Skumpolstring på skinnebenet. En god standard benbeskytter.Størrelsen i skinner i forhold til højde: S = 120 - 150 cm   M = 150 - 170 cm   L = 170 - 180 cm   XL= 180 - 200 cm

  DKK 165

  Benskinner i strækstof, som nemt hives over foden. Skumpolstring på skinnebenet. En god standard benbeskytter.Størrelsen i skinner i forhold til højde: S = 120 - 150 cm   M = 150 - 170 cm   L = 170 - 180 cm   XL= 180 - 200 cm

  DKK 165
 • Skinnebensbeskytter af rivefast syntetisk læder. Komfortabel pasform der ikke glider under brug. Beklædt indvendig med stof.Fastgøres med to brede velcrobånd. Vær opmærksom på at denne skinne ikke dækker foden.  Kan bruges til mange forskellige kampformer.

  DKK 245

  Skinnebensbeskytter af rivefast syntetisk læder. Komfortabel pasform der ikke glider under brug. Beklædt indvendig med stof.Fastgøres med to brede velcrobånd. Vær opmærksom på at denne skinne ikke dækker foden.  Kan bruges til mange forskellige kampformer.

  DKK 245
 • Fodbeskytter i klassiske farver grå og sort.  Beskytteren er lavet af robust syntetisk læder og med en god velcrolukning som sikrer et godt hold.  I stedet for den sædvanlige strop har denne model en tå-lomme, som sikrer endnu bedre pasform til foden. Fås også i rød og sort. Størrelsesanvisning i forhold til skostørrelse: S=37, 38 M=39, 40, 41 L=42, 43...

  DKK 359

  Fodbeskytter i klassiske farver grå og sort.  Beskytteren er lavet af robust syntetisk læder og med en god velcrolukning som sikrer et godt hold.  I stedet for den sædvanlige strop har denne model en tå-lomme, som sikrer endnu bedre pasform til foden. Fås også i rød og sort. Størrelsesanvisning i forhold til skostørrelse: S=37, 38 M=39, 40, 41 L=42, 43...

  DKK 359
 • Fodbeskytter i god kvalitet, som har en optimal pasform. Beskytteren holdes på plads af en tå-lomme i stedet for den sædvanlige strop.  Den er lavet i holdbart kunstlæder med praktisk velcrolukning. Modeller her er i rød og sort. Den fås også i sort og grå.   Størrelsen er angivet efter skostørrelse:  S=37, 38 M=39, 40, 41 L=42, 43 XL=44, 45 XXL=46+

  DKK 359

  Fodbeskytter i god kvalitet, som har en optimal pasform. Beskytteren holdes på plads af en tå-lomme i stedet for den sædvanlige strop.  Den er lavet i holdbart kunstlæder med praktisk velcrolukning. Modeller her er i rød og sort. Den fås også i sort og grå.   Størrelsen er angivet efter skostørrelse:  S=37, 38 M=39, 40, 41 L=42, 43 XL=44, 45 XXL=46+

  DKK 359
 • Beskyt dine fødder til træning med disse stabile forbeskyttere. De er lavet i kunstlæder og med velcrolukning som sikrer optimalt hold.  Strop under foden holder beskytteren på plads. Bruges blandt andet til Kickboxing, Pointfighting, Jujutsu, Hapkido og mange andre. Fås også i sort. Størrelsen er angivet efter skostørrelse: XS: 35/36S: 37/38M: 39/40/41L:...

  DKK 339

  Beskyt dine fødder til træning med disse stabile forbeskyttere. De er lavet i kunstlæder og med velcrolukning som sikrer optimalt hold.  Strop under foden holder beskytteren på plads. Bruges blandt andet til Kickboxing, Pointfighting, Jujutsu, Hapkido og mange andre. Fås også i sort. Størrelsen er angivet efter skostørrelse: XS: 35/36S: 37/38M: 39/40/41L:...

  DKK 339