Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Tøj / Dragter / Gi til Karate

 • Kumite dragt lavet af meget slidstærkt 12 ounce lærred,100% bomuld, ren hvid. Traditionel mellemlang overdel, normale lange bukser med elastik i taljen til alle størrelser. Bemærk venligst at dragten kan krybe 5% ved vask på 40 grader. Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 559

  Kumite dragt lavet af meget slidstærkt 12 ounce lærred,100% bomuld, ren hvid. Traditionel mellemlang overdel, normale lange bukser med elastik i taljen til alle størrelser. Bemærk venligst at dragten kan krybe 5% ved vask på 40 grader. Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 559
 • Hvide universal bukser til kampsport. Super kvalitet og god bevægelighed samt elastik i livet. Anvendes til flere forskellige slags kampsport. Stoffet er 8 oz og 100 % bomuld, og bukserne er forvasket på 40 grader. Bukserne findes også i en sort model. Se anvisninger på størrelser blandt billederne.

  DKK 189

  Hvide universal bukser til kampsport. Super kvalitet og god bevægelighed samt elastik i livet. Anvendes til flere forskellige slags kampsport. Stoffet er 8 oz og 100 % bomuld, og bukserne er forvasket på 40 grader. Bukserne findes også i en sort model. Se anvisninger på størrelser blandt billederne.

  DKK 189
 • Hvid universal jakke i traditionelt snit. Bruges blandt andet til karate, men kan også anvendes til andre stilarter. 100%bomuld og 8oz stof. Kan kombineres med universal bukserne.  I forbindelse med valg af størrelse, vælges den jakke, som svarer til ens højde. Det vil sige, at hvis man er 160 cm høj, vælger man størrelse 160 cm. Se størrelsesanvisning...

  DKK 219

  Hvid universal jakke i traditionelt snit. Bruges blandt andet til karate, men kan også anvendes til andre stilarter. 100%bomuld og 8oz stof. Kan kombineres med universal bukserne.  I forbindelse med valg af størrelse, vælges den jakke, som svarer til ens højde. Det vil sige, at hvis man er 160 cm høj, vælger man størrelse 160 cm. Se størrelsesanvisning...

  DKK 219
 • Traditionel Karate Gi til alle karate former lavet af 100% bomuld. Ærmerne går ned til håndleddet, som på billedet. Kraftigt bomuldsstof beregnet til hård belastning. Rigtig god kvalitet for pengene.  Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 995

  Traditionel Karate Gi til alle karate former lavet af 100% bomuld. Ærmerne går ned til håndleddet, som på billedet. Kraftigt bomuldsstof beregnet til hård belastning. Rigtig god kvalitet for pengene.  Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 995
 • En all-round dragt i sort. Dragten er lavet i særdeles stærkt 12 ounce lærredsstof af 100% bomuld.  Forstærket på skulder, bryst og revers samt på knæene. Bukser har elastik i taljen. Dragten er inkl. hvidt bælte. Velegnet til mange forskellige kamsportsformer som: Hapkido, Ju Jutsu, Karate, BJJ, Judo mv. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 655

  En all-round dragt i sort. Dragten er lavet i særdeles stærkt 12 ounce lærredsstof af 100% bomuld.  Forstærket på skulder, bryst og revers samt på knæene. Bukser har elastik i taljen. Dragten er inkl. hvidt bælte. Velegnet til mange forskellige kamsportsformer som: Hapkido, Ju Jutsu, Karate, BJJ, Judo mv. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 655
 • Et topprodukt fra Kamikaze! Karate Gi lavet af 100% bomuld tilpasset til den vestlige fysik. Denne model har en specielt udviklet pasform og sidder derfor rigtig godt samt ser godt ud. Ærmerne stopper lige over håndleddet. Denne gi er det ypperste inden for Karate i verden både til træning og konkurrence. Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 1.625

  Et topprodukt fra Kamikaze! Karate Gi lavet af 100% bomuld tilpasset til den vestlige fysik. Denne model har en specielt udviklet pasform og sidder derfor rigtig godt samt ser godt ud. Ærmerne stopper lige over håndleddet. Denne gi er det ypperste inden for Karate i verden både til træning og konkurrence. Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 1.625
 • Sort standard gi i god kvalitet, som blandt andet anvendes til karate.Sættet består af overdel, bælte og bukser med elastik i taljen, 100% bomuld, 8 ounce. Et kvalitetssæt til en overkommelig pris! Gi´en er forvasket ved 40° C, hvilket betyder at den ikke krymper i vask. Fås også i børnestørrelser. Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 299

  Sort standard gi i god kvalitet, som blandt andet anvendes til karate.Sættet består af overdel, bælte og bukser med elastik i taljen, 100% bomuld, 8 ounce. Et kvalitetssæt til en overkommelig pris! Gi´en er forvasket ved 40° C, hvilket betyder at den ikke krymper i vask. Fås også i børnestørrelser. Se størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 299
 • Her får du virkelig værdi for pengene. En rigtig god hvid basis gi, som er velegnet til begyndere og børn. Dragten er af 7,5 ounce blandet stof bestående af 55% polyester og 45% bomuld. Stoffet er rent hvidt og krymper ikke i vask. Sættet består af en traditionel overdel, bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Den helt klassiske gi. Se...

  DKK 209

  Her får du virkelig værdi for pengene. En rigtig god hvid basis gi, som er velegnet til begyndere og børn. Dragten er af 7,5 ounce blandet stof bestående af 55% polyester og 45% bomuld. Stoffet er rent hvidt og krymper ikke i vask. Sættet består af en traditionel overdel, bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte. Den helt klassiske gi. Se...

  DKK 209
 • Kvalitets basis gi i sort. Her får du rigtig meget for pengene, og denne gi er ideel for begyndere og børn. Den er let at bære med 7,5 oz stof og fremstillet i 55% polyester og 45% bomuld.  Sættet består af en sort overdel, et par sorte bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Sættet er forvasket ved 40 grader og krymper derfor ikke i vask. Se...

  DKK 249

  Kvalitets basis gi i sort. Her får du rigtig meget for pengene, og denne gi er ideel for begyndere og børn. Den er let at bære med 7,5 oz stof og fremstillet i 55% polyester og 45% bomuld.  Sættet består af en sort overdel, et par sorte bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Sættet er forvasket ved 40 grader og krymper derfor ikke i vask. Se...

  DKK 249
 • Rigtig god standard gi i rent hvidt 8 ounce 100% bomuld. Velegnet til begyndere og børn. Sættet består af jakke, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Sættet er forvasket på 40 grader. Find størrelsesanvisninger blandt billederne. Mangler du bælte i en anden farve, kan dette også findes i shoppen.

  DKK 259

  Rigtig god standard gi i rent hvidt 8 ounce 100% bomuld. Velegnet til begyndere og børn. Sættet består af jakke, bukser med elastik i taljen og et hvidt bælte. Sættet er forvasket på 40 grader. Find størrelsesanvisninger blandt billederne. Mangler du bælte i en anden farve, kan dette også findes i shoppen.

  DKK 259
 • Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325

  Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325
 • Karate Gi lavet af 100% bomuld. Topkvalitets produkt designet af Hiroshi Shirai. Stoftypen der er anvendt til denne gi, er specielt udvalgt, så du sikres mest mulig komfort og holdbarhed. En meget fin garner af valg behandles på denne top-kvalitets produkt, som sikrer dig den mest komfort og holdbarhed. Som det ses på billederne er bukseben og ærmer lidt...

  DKK 1.789

  Karate Gi lavet af 100% bomuld. Topkvalitets produkt designet af Hiroshi Shirai. Stoftypen der er anvendt til denne gi, er specielt udvalgt, så du sikres mest mulig komfort og holdbarhed. En meget fin garner af valg behandles på denne top-kvalitets produkt, som sikrer dig den mest komfort og holdbarhed. Som det ses på billederne er bukseben og ærmer lidt...

  DKK 1.789
 • Karategi i absolut topklasse lavet af 100% bomuld og 14 oz lærredsstof. Modellen har en relativt lang jakke brede ærmer der stopper ved håndleddet og korte bukseben. Budo Finest topmodel, testet og anbefalet af WKF (World Karate Federation), hvilket tillader konkurrencer på internationalt niveau.

  DKK 705

  Karategi i absolut topklasse lavet af 100% bomuld og 14 oz lærredsstof. Modellen har en relativt lang jakke brede ærmer der stopper ved håndleddet og korte bukseben. Budo Finest topmodel, testet og anbefalet af WKF (World Karate Federation), hvilket tillader konkurrencer på internationalt niveau.

  DKK 705
 • Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89

  Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89
 • Flot sort bælte fra Kamikaze i særdeles god kvalitet.

  DKK 319

  Flot sort bælte fra Kamikaze i særdeles god kvalitet.

  DKK 319
 • Højkvalitets mesterbælte lavet af naturlige silke! Dette bælte repræsenterer det fineste af stoffer, som kan sys ind i en beklædningsgenstand. De ædle materialer og den høje håndværksmæssig kvalitet klæder enhver kampkunster. Bæltet leveres i en flot æske. Bredde 4,3 cm.

  DKK 1.209

  Højkvalitets mesterbælte lavet af naturlige silke! Dette bælte repræsenterer det fineste af stoffer, som kan sys ind i en beklædningsgenstand. De ædle materialer og den høje håndværksmæssig kvalitet klæder enhver kampkunster. Bæltet leveres i en flot æske. Bredde 4,3 cm.

  DKK 1.209
 • Stærkt sort bælte i meget god kvalitet. Bruges i mange forskellige kampsportsstilarter. Bæltet er 5 cm bredt, og fås i forskellige længder. 

  DKK 129

  Stærkt sort bælte i meget god kvalitet. Bruges i mange forskellige kampsportsstilarter. Bæltet er 5 cm bredt, og fås i forskellige længder. 

  DKK 129
 • Kraftig standard gi i 10 ounce stof med en glat overflade. Rent hvidt 100% bomuld der er forkrympet ved 40 grader. Bukserne har elastik i taljen. Rigtig god dragt for små penge!

  DKK 349

  Kraftig standard gi i 10 ounce stof med en glat overflade. Rent hvidt 100% bomuld der er forkrympet ved 40 grader. Bukserne har elastik i taljen. Rigtig god dragt for små penge!

  DKK 349
 • Disse klassiske kampsportssko er i god kvalitet til en rigtig fornuftig pris.  Skoen er lavet i slidstærkt kunstlæder. Farven er hvid med sort stribe. Snørrelukning sikrer at skoen sidder godt på foden. Anvendes blandt andet indenfor ju jutsu, karate og taekwondo. Fås helt ned til størrelse 33 og op til 47. BEMÆRK at modellen er lille i størrelsen, så...

  DKK 275

  Disse klassiske kampsportssko er i god kvalitet til en rigtig fornuftig pris.  Skoen er lavet i slidstærkt kunstlæder. Farven er hvid med sort stribe. Snørrelukning sikrer at skoen sidder godt på foden. Anvendes blandt andet indenfor ju jutsu, karate og taekwondo. Fås helt ned til størrelse 33 og op til 47. BEMÆRK at modellen er lille i størrelsen, så...

  DKK 275
 • Fleksibel og letvægts karategi i 100% polyester. Sandsynligvis den letteste gi på markedet, som tilmed er WKF-godkendt.  Denne gi lever op til alle forventninger. Gi'en er fremstillet i fleksibelt mikrofiber og har mesh under armene, bag skuldrene og i kanten på bukserne, hvilket sikrer en god udluftning. En kvalitetsgi til kamp og træning.

  DKK 909

  Fleksibel og letvægts karategi i 100% polyester. Sandsynligvis den letteste gi på markedet, som tilmed er WKF-godkendt.  Denne gi lever op til alle forventninger. Gi'en er fremstillet i fleksibelt mikrofiber og har mesh under armene, bag skuldrene og i kanten på bukserne, hvilket sikrer en god udluftning. En kvalitetsgi til kamp og træning.

  DKK 909
 • Denne letvægts Katagi er fremstillet i 100% børstet bomuld. Der er mesh under armene og ved skuldrene og ventilationshuller under armene, som sikrer god ventilation.  En rigtig god gi, til dig der går op i at have en kvalitets og letvægts katagi. Gi'en er desuden godkendt af WKF og kan derfor også bruges i alle internationale konkurrencer.

  DKK 895

  Denne letvægts Katagi er fremstillet i 100% børstet bomuld. Der er mesh under armene og ved skuldrene og ventilationshuller under armene, som sikrer god ventilation.  En rigtig god gi, til dig der går op i at have en kvalitets og letvægts katagi. Gi'en er desuden godkendt af WKF og kan derfor også bruges i alle internationale konkurrencer.

  DKK 895
 • Denne karategi er fremstillet i børstet 100% bomuld. Den har desuden kølende ventilationshuller under armene og behageligt mesh-stof under arme og ved skuldrene. Den kata gi er den lidt tungere model stofmæssigt og den er fremstillet i højeste kvalitet. Gi'en er godkendt af WKF og kan også anvendes til konkurrencer.

  DKK 1.085

  Denne karategi er fremstillet i børstet 100% bomuld. Den har desuden kølende ventilationshuller under armene og behageligt mesh-stof under arme og ved skuldrene. Den kata gi er den lidt tungere model stofmæssigt og den er fremstillet i højeste kvalitet. Gi'en er godkendt af WKF og kan også anvendes til konkurrencer.

  DKK 1.085
 • Sorte 8oz basis træningsbukser med elastik i livet. Blødt og behageligt design, som samtidigt er slidstærkt.Fremstillet i 55% polyester og 45% bomuld. Bruges blandt andet til hapkido, ju jutsu, kung fu og wing tsun.

  DKK 185

  Sorte 8oz basis træningsbukser med elastik i livet. Blødt og behageligt design, som samtidigt er slidstærkt.Fremstillet i 55% polyester og 45% bomuld. Bruges blandt andet til hapkido, ju jutsu, kung fu og wing tsun.

  DKK 185
 • Kyokushinkai Gi fremstillet i 100% bomuldDen 12oz børstede canvas jakke er meget behagelig og samtidig slidstærk. Jakken er helt hvid med "kyokushinkai" logo broderet på venstre bryst i mørkeblå.Bukserne er fremstillet i 8oz stof, også i hvide. Hvidt bælte er inklusive.Alt i alt en rigtig god gi som giver god bevægefrihed og samtidigt virker stoffet...

  DKK 455

  Kyokushinkai Gi fremstillet i 100% bomuldDen 12oz børstede canvas jakke er meget behagelig og samtidig slidstærk. Jakken er helt hvid med "kyokushinkai" logo broderet på venstre bryst i mørkeblå.Bukserne er fremstillet i 8oz stof, også i hvide. Hvidt bælte er inklusive.Alt i alt en rigtig god gi som giver god bevægefrihed og samtidigt virker stoffet...

  DKK 455