Kategorier

Følg os på instagram. Klik her

Tøj / Dragter / Gi til Judo

 • Judogi i blå farve i en behagelig pasform. Forstærket design fremstillet i et robust stof af 100 % bomuld. Model: Takachi Kyoto. Jakken er lavet med traditionel riskornsvævning 550 gr/kvm. Bukserne har elastik i taljen. Hvidt bælte medfølger. Velegnet til judo, aikido, ju jutsu eller lignende kampsportsformer. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.  

  DKK 555

  Judogi i blå farve i en behagelig pasform. Forstærket design fremstillet i et robust stof af 100 % bomuld. Model: Takachi Kyoto. Jakken er lavet med traditionel riskornsvævning 550 gr/kvm. Bukserne har elastik i taljen. Hvidt bælte medfølger. Velegnet til judo, aikido, ju jutsu eller lignende kampsportsformer. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.  

  DKK 555
 • 8 ounce 100% bomuld, ren hvid, elastisk linning, forstærkede knæ. Gode judobukser til træning og kamp. Fås også i blå. Bemærk størrelsesangivelse blandt billederne.

  DKK 199

  8 ounce 100% bomuld, ren hvid, elastisk linning, forstærkede knæ. Gode judobukser til træning og kamp. Fås også i blå. Bemærk størrelsesangivelse blandt billederne.

  DKK 199
 • Blå standard judo bukser lavet af 100% bomuld 8 ounce, med elastik i taljen og knæ forstærkning. Et par rigtig gode træningsbukser. Fås også i hvide. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 259

  Blå standard judo bukser lavet af 100% bomuld 8 ounce, med elastik i taljen og knæ forstærkning. Et par rigtig gode træningsbukser. Fås også i hvide. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 259
 • TAKACHI Kyoto Judogi. Standard model i et godt design. Lavet i en ren hvid farve i en behagelig pasform og i et robust stof. Overdelen er lavet i det traditionelle riskorn 550 gr/kvm stof.  Bukserne har elastik i taljen i alle størrelser. Hvidt bælte medfølger. Ideel til børn og begyndere. Størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 439

  TAKACHI Kyoto Judogi. Standard model i et godt design. Lavet i en ren hvid farve i en behagelig pasform og i et robust stof. Overdelen er lavet i det traditionelle riskorn 550 gr/kvm stof.  Bukserne har elastik i taljen i alle størrelser. Hvidt bælte medfølger. Ideel til børn og begyndere. Størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 439
 • Hvide universal bukser til kampsport. Super kvalitet og god bevægelighed samt elastik i livet. Anvendes til flere forskellige slags kampsport. Stoffet er 8 oz og 100 % bomuld, og bukserne er forvasket på 40 grader. Bukserne findes også i en sort model. Se anvisninger på størrelser blandt billederne.

  DKK 189

  Hvide universal bukser til kampsport. Super kvalitet og god bevægelighed samt elastik i livet. Anvendes til flere forskellige slags kampsport. Stoffet er 8 oz og 100 % bomuld, og bukserne er forvasket på 40 grader. Bukserne findes også i en sort model. Se anvisninger på størrelser blandt billederne.

  DKK 189
 • Judo bukser i hvide. 12 oz lærred stof gør disse bukser kraftige. Ekstra forstærkning på knæene. 100 % bomuld. Bemærk: Når du skal vælge størrelse svarer modellen til højden. Dvs. Hvis du er 160 cm høj, skal du bruge størrelse 160 cm.

  DKK 335

  Judo bukser i hvide. 12 oz lærred stof gør disse bukser kraftige. Ekstra forstærkning på knæene. 100 % bomuld. Bemærk: Når du skal vælge størrelse svarer modellen til højden. Dvs. Hvis du er 160 cm høj, skal du bruge størrelse 160 cm.

  DKK 335
 • Begynder judo gi fremstillet af 100% bomuld 380 gr. / kvm. Jakken er lavet i den trationelle riskorn struktur med forskellige skulder og brystforstærkninger. Bukserne har elastik i taljen og forstærkninger på knæ. Hvidt bælte medfølger. Ideel til børn og begyndere. Ønsker anden farve bælte, findes disse også her i shoppen. Størrelsesanvisning findes...

  DKK 249

  Begynder judo gi fremstillet af 100% bomuld 380 gr. / kvm. Jakken er lavet i den trationelle riskorn struktur med forskellige skulder og brystforstærkninger. Bukserne har elastik i taljen og forstærkninger på knæ. Hvidt bælte medfølger. Ideel til børn og begyndere. Ønsker anden farve bælte, findes disse også her i shoppen. Størrelsesanvisning findes...

  DKK 249
 • En all-round dragt i sort. Dragten er lavet i særdeles stærkt 12 ounce lærredsstof af 100% bomuld.  Forstærket på skulder, bryst og revers samt på knæene. Bukser har elastik i taljen. Dragten er inkl. hvidt bælte. Velegnet til mange forskellige kamsportsformer som: Hapkido, Ju Jutsu, Karate, BJJ, Judo mv. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 655

  En all-round dragt i sort. Dragten er lavet i særdeles stærkt 12 ounce lærredsstof af 100% bomuld.  Forstærket på skulder, bryst og revers samt på knæene. Bukser har elastik i taljen. Dragten er inkl. hvidt bælte. Velegnet til mange forskellige kamsportsformer som: Hapkido, Ju Jutsu, Karate, BJJ, Judo mv. Bemærk størrelsesanvisning blandt billederne.

  DKK 655
 • Rigtig godt begyndersæt i 450 gr. kvalitets 100% bomuld i farven ren hvid. Sættet består af en overdel, et par bukser med elastik i taljen og med forstærkninger på knæ. Derudover medfølger der et hvidt bælte. Kan blandt andet bruges til judo og ju jutsu træning. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 359

  Rigtig godt begyndersæt i 450 gr. kvalitets 100% bomuld i farven ren hvid. Sættet består af en overdel, et par bukser med elastik i taljen og med forstærkninger på knæ. Derudover medfølger der et hvidt bælte. Kan blandt andet bruges til judo og ju jutsu træning. Se mere under beskrivelsen.

  DKK 359
 • Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325

  Kortærnet, holdbar tætsiddende funktionstrøje med 82% polyester og 18% spandex som blandt andet bruges til MMA, grappling og selvforsvarstræning. T-shirten er meget flexibel og sidder tæt til kroppen. Kan bruges til at træne i, men er også særdeles god til at have indenunder en dragt/gi. Ved at bære denne trøje under dragten undgår man hudafskrabninger...

  DKK 325
 • Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89

  Bælter i forskellige farver, bredde 4 cm. Bælterne er syede flere gange og er derfor i særdeles holdbar kvalitet.  Bælterne anvendes i mange forskellige kampsportsformer. Fås i farverne: hvid, gul, grøn, blå, brun, lilla, rød og sort. Bemærk: Farverne lilla, brun og sort fås kun i 240 cm og opefter.

  DKK 89
 • Rigtig god og slidstærk judogi i hvid. Perfekt både til konkurrence og træning. Den et fremstillet på en ny måde i 60% bomuld, 40% polyester (viscose), som gør den yderst robust og samtidig god at have på. Den krymper desuden næsten ikke i vask.   Er ideel til mere avancerede judoudøvere og undervisere som ønsker den bedste kvalitet.   Læs mere i...

  DKK 715

  Rigtig god og slidstærk judogi i hvid. Perfekt både til konkurrence og træning. Den et fremstillet på en ny måde i 60% bomuld, 40% polyester (viscose), som gør den yderst robust og samtidig god at have på. Den krymper desuden næsten ikke i vask.   Er ideel til mere avancerede judoudøvere og undervisere som ønsker den bedste kvalitet.   Læs mere i...

  DKK 715
 • Sorte kampsportsbukser i 12oz canvas - 100% bomuld.Fremstillet med forstærkninger på knæ.Ideele allround bukser som blandt andet kan anvendes til judo, ju jutsu og hapkido.

  DKK 355

  Sorte kampsportsbukser i 12oz canvas - 100% bomuld.Fremstillet med forstærkninger på knæ.Ideele allround bukser som blandt andet kan anvendes til judo, ju jutsu og hapkido.

  DKK 355